Varför sitter gamla käringar med hatten på...

Den gamla låten med Hellzephyrs poporkerster kom jag att tänka på när Edna kom smygandes i klädd morgonrock och hatt mitt i natten och upptäckte att Lily satt och drack te i vardagsrummet...
Lily och Belle var i växthuset och kollade till hembränningen när Rodney kom för att laga en reva i taket. Rätt som det var small det till i damejeannen och korken for i väg och träffade Rodders i pannan och han ramlande ner från stegen. Lily tog på sig skulden över hembränningen och när Belle senare skulle be om ursäkt hade Lily redan förklarat för Rodney att hon är en fattig pensionär som ville bjuda honom på en hembränd konjak..
Men vad är det för fel på Lily, hon vägrar att ta medicin mot sina smärtor...

Val var rolig när hon först skulle ge Diane en spraydusch med fusksolbränna och sen när de hade varit ute på galej och kom hem onyktra. Dagen efter mådde Val inte så bra, men hon var rätt charmig när hon satt med solglasögon inomhus.

Daz bjöd hem Penny och de passade på att supa till lite när Sam åkte iväg för att köpa en säng åt Samson. När Sam återvände hem så ligger det unga paret på golvet och hånglar. Sam blir arg och får Daz till att lova att inte supa till sådär igen.

Eli och Debbie talar om för Zac och Lisa att de är ett par men det uppskattas inte av Dinglarna. Debbie har satt upp några regler för Eli och han får absolut inte svika henne... Jag tror inte det är ett så lämpligt par, det kan aldrig sluta väl.

Idag tycker jag faktisk att Jo var rätt mänsklig. Hon kämpar med sina känslor för Andy och Sarah och är rädd att förlora allt om Andy åker in i fängelset. Hon hjälper Victoria som blir mobbad i skolan. De får en rätt bra kontakt Victoria och Jo och när familjen haft en liten minnesstund vid mamma Sarahs grav så stannar Jo där lite längre med Victoria.
Jack erkände att han saknade Diane och att kunna prata med henne när det är jobbigt att reda ut sina tankar.

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag gillar inte Penny, hon är så snorkig och tror att hon är bättre än alla andra bara för att hon är rik. Fattar inte varför Daz vill vara tillsammans med henne. Tyckte synd om Sam när de hade stökat till så.

2010-06-17 @ 15:33:15
Postat av: Mariann

ååååh... jag som trodde det va endast JAG som kom ihåg de gamla goa Hellzephyrs! "En sak har de gemensamt, jag kan det ej förstå - varför sitter gamla kärringar med.. hatten på?" :)

Idag va det kul när Dickins.. förlåt Rodney.. fick korken i pannan och dråsa i backen. Och när Val såg ut som döden själv (hon hade behövt en hatt) i solglasögon och värsta bakfyllan :)

2010-06-17 @ 15:37:00
Postat av: Erik

Javisst var Jo ovanligt mänsklig idag. Hon var nästan som en mamma för Victoria. Det blev mycket Sugden-bekymmer, men förhoppningsvis är både Andy och Jo och Jack och Diane på väg att hitta tillbaka till varandra, även om det kan ta tid. Varför var det så hemskt att hångla med en flicka hos Sam, så hemskt att han måste hålla för ögonen på Samson, det såg lite komiskt ut. Ändå verkade Sam inte ha upptäckt spriten. Förhållandet mellan Debbie och Eli verkar dödfött, det kan väl ändå aldrig hålla i längden?

Ja, varför har Edna alltid hatt, till och med mitt i natten? Måste hon ta på den ifall hon skulle möta en inbrottstjuv? Jag tror nästan det är en liten gimmick som producenterna bestämt sig för att driva till det yttersta. Det var bara när hon låg på sjukhus som hon inte hade hatt, för det hade verkat lite väl fånigt.

2010-06-17 @ 15:39:52
Postat av: Brita

>>>Erik: O, har du sett Edna Birch utan hatt på sjukhuset? Missade detta. Hur såg hon ut? Har hon något hår överhuvud (hihi) taget? Vilken frisyr i så fall? Hon är släkt med Zak Dingle i det fallet, hans lortiga keps har ju vuxit fast på hans knopp. Men honom har jag sett utan denna huvudbonad. Han har den för hanär flintis, tror jag.

2010-06-17 @ 17:11:07
Postat av: Adm

>>>Brita

Ednas hår är långt grått och lite vågigt, jättefint =)

Hon visade även håret när det var en minnestund på puben för Seth, har jag för mig.

>>>Malin

Jag fattar inte heller vad han ser hos Penny, Scarlett vore mycket mer passande.

>>>Mariann

Nu har jag sett Dickonson och kan inte annat än att hålla med..

>>>Erik

Såg inte Sam att det hade festats? Han sa ju att han lovat Zac att det inte skulle förekomma någon sprit där.. innan han höll för ögonen på Samson.

2010-06-17 @ 17:43:52
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Cinnamon

Ja jag fattar inte varför Edna måste ha hatt jämt, om de nu tycker att hon har för långt hår så ge henne en peruk då.

Så här ser hon ut på riktigt

http://www.in-focus.co.uk/infocus_images.cfm?name=SHIRLEY%20STELFOX&category=enttain



Jo var himla gullig idag måste jag säga. Men jag fattar inte varför Debbie ska va med Eli, suck.

2010-06-17 @ 18:12:38
URL: http://www.cinnamon.tk
Postat av: Cinnamon

Attans länken funkar inte lägger in en annan då på Edna

http://tvrage.com/person/id-97830/Shirley+Stelfox

2010-06-17 @ 18:18:00
URL: http://www.cinnamon.tk
Postat av: Annette

Är det någon mer än jag som tycker Andy är Såååå egoistisk? Jag tycker riktigt illa om honom.



Annette

2010-06-17 @ 21:22:45
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Bo

Jo borde lämna den där Andy som jag tröttnat på.

Han hade nog passat bättre med Debbie.

Och Jo passar nog bäst med M I G.

2010-06-17 @ 21:26:22
Postat av: Tina

ja, Edna hade axellångt lockigt grått hår när hon låg på sjukhuset. Undras om hon har hatten på sig när hon sover också eller hon har nattmössa ;)



Både Andy och Jo är ego när det gäller lilla Sarah. Jag har tyckt att Jo har varit lite i gnälligaste laget, när hon säger atthon inte kan sköta getterna och Sarah samtidigt. Vad har bondmoror gjort tidigare? I dag fick hon ett pluss i kanten av mig när hon tog sig an Victoria.



Förstår inte heller varför dfabbie ska vara ihop med Eli. Han liknar ju mest en sopkvast.;)

2010-06-17 @ 22:05:28
Postat av: Katarina

Hej! Jag tycker att Eli och Debbie passar förunderligt bra ihop!

Hälsningar Katarina

2010-06-17 @ 22:40:13
Postat av: Pandora

Var det ingen annan än jag som reagerade på plantorna som Lilly diskret gömde under sin jacka när Rodney kom in i växthuset? Anar jag litet hemodlade "smärtstillande"?

Bra avsnitt idag. Mera i den stilen tack:-)

2010-06-18 @ 00:20:22
Postat av: SoP

Håller med Katarina o Anette- Jag tycker illa om Andy,har gjort Länge.Och tycker att Eli o Debbie är ett par som förtjänar varandra.Även om jag tror att det blir en katastrof av det hela,men det är ju en annan sak.

2010-06-18 @ 00:57:51
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

hmm.. jag har ju aldrig gillat Jo. Så därför tycker jag att hon är mest gnällig. Sugdens har megaproblem. Rätt åt de tycker en del.

Otrohet och kanske skilsmässa, huset brann men inga försäkringspengar, Andy på väg mot fängelse, Victoria mobbad olycklig tonåring, riskerar ungdomsvård eller kanske fosterhem om psykologen anser att Jack är olämplig förälder. Så kommer Jo hem från två veckor i Spanien och kläcker ur sig att hon trodde de skulle bry sig om HENNE nu, att hon skulle gå först. håhåjaja...



Och jag sjunger fortfarande på "..damer av folket och damer av rang.." Tack Marie! :)



Nu ska jag strax kliva på tåget och bege mig till kungliga hufvudstaden. Nej, inte för det eländiga bröllopet! Hastar genom stan och mönstrar på m/s Victoria för kryssning och cruising till Tallinn (www.carparade.se). Brolle spelar på båten. Undrar om han kan nå Hellzephyrs? Jag ska banne mig fråga om jag får tillfälle :)

Trevlig helg allihop!

2010-06-18 @ 07:10:10
Postat av: Katarina

Hej! Brolle är en snygging! Ha så kul!

Jo Lilys plantor är antagligen lite hemkokt smärt- eller symptomlindring. I en del länder använder man ju det men inte här. Kanske hennes vanliga tabletter inte hjälper. Eller hon kanske inte tål dem. Bara en tanke.

Hälsningar Katarina

2010-06-18 @ 08:26:13
Postat av: Adm

Hmm..jag missade helt vad det var för växter Lily försökte dölja. Kul att man kan få bli lite uppdaterad av er =)

Andy är en fullfjädrad egoist som inte tar hand om sin dotter medan Jo är en egoist som håller på att ändras och blir lite mer sympatisk, tycker jag.

>>>Mariann

Ha så kul på kryssningen och hälsa Brolle!

2010-06-18 @ 08:44:37
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Tina

Vad det dessa växter som Lily använde i sitt "örtte" kanske. ... Och man ska ju inte blanda mediciner, Lily tar kanske fasta på det;)

2010-06-18 @ 10:58:57
Postat av: Erik

Adele Silva (Kelly Windsor) har tydligen åkt till Hollywood för att försöka skaffa sig film- och TV-roller. Är hon likadan på riktigt som i serien? Hon ser ju förskräcklig ut. Tror hon verkligen att hon ska kunna slå sig fram over there? I någon monsterfilm kanske? Förlåt, men ingen kan väl tycka att hon är direkt snygg i alla fall?

2010-06-18 @ 11:15:10
Postat av: Mats

Trevlig sida, ommer att titta in då o då. Såg att ngn skrev om att saxna box, går att se gratis i TV4play.

2010-06-18 @ 11:42:49
Postat av: sop

>>Erik,i USA kan de tycka vad som helst är snyggt utom det naturliga-Titta bara på henne som spelar Donna i Beverly Hills :-/maken till skumma "tuttar" hon har.

2010-06-18 @ 19:50:21
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Brita

>>>Erik, visst är Kelly vrålful men trodde ni karlar tycker hon är sexig?

2010-06-20 @ 07:58:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0