"Sagan om Rosemary, kapitel 197..."


Perdys kommentar till sin man för att visa att hon är besviken på Gray som bara ser till Katies bästa och som fortfarande bryr sig om Rosemary trots allt ont hon gjort. När hon sen ser ett negativt grav.test i soporna bestämmer hon sig för att träffa Matthew igen.
De ses på ett hotell och tillbringar hela dagen och natten där. Hon bestämmer sig för att lämna Gray och satsa på Matthew som lovar att göra allt för henne.
När hon sen återvänder hem för att berätta allt för Gray så hinner hon inget säga förrän  Gray och Katie berättar att Katie är gravid. Hon hade känt sig gravid och gjort en test men det var förtidigt och inte gett något utslag och det var den som Perdy hittat i soporna. Beskedet togs emot med blandade känslor men hon insåg att hon måste prata med Matthew. De träffas utanför byn och Perdy ber honom att vänta på henne tills babyn är född.
Matt vet inte om han kan lova det...

Scarlett är fortfarande grinig på sin mamma, Lexi och Jimmy och inte ens en familjemiddag gör henne på bättre humör.

Viv träffar Freddie från välgörenhetsorganisationen och han övertalar henne till att försöka ringa runt bland företag som ska donera pengar. Det går inte särskillt bra för henne.

Donna är fortfarande sjuk men piggnar alltid till när Ross berättar om jobbet. Marlon tycker det börjar bli jobbigt att allt som gör henne glad är polisarbetet. Hon får blommor av sin man och han vill bjuda henne på restaurang men hon verkar inte uppskatta det. Marlon pratar om sin oro med Paddy som givetvis inte kan låta bli att fråga sin kusin om han och Donna har något ihop. Ross förnekar det men jag tror att han har känslor för Donna som kommer att komma fram snart. Det liksom ligger i luften...

Några andra som säkert kommer att få ihop det verkar vara Jas och Miles.
Hon träffar honom för att göra en intervju och han verkar inte vilja erkänna sina alkoholproblem.
Efter ett tag har hon övertalat honom att åtminstone åka till sjukhuset och träffa sin far och när han väl är där och ser att det snart kommer att ta slut så verkar han vilja kämpa mot Nicola ändå.
Jas låter Miles få middag och även sova över hos henne... David har hon inte tid att träffa fast han försöker eftersom han saknat henne.
Idag fick vi veta varför Jas går till kafét för att skriva på datorn, hennes är trasig!

Kommentarer
Postat av: Erik

Perdy står som åsnan mellan två hötappar. Hur man än väljer så väljer man fel. Hon borde nog ha valt Matt, Gray är en riktig strulputte. Att Marlon inte får något gensvar trots alla ansträngningar är för jäkligt. Donna uppträder otroligt barnsligt, tycker jag.

2010-06-23 @ 16:26:11
Postat av: Tina

... fast jag vet inte om inte Marlon också är ett stort barn. Hade jag känt honom i verkligheten så hade jag nog inte kunnat ta honom riktigt på allvsr.



..och Perdy som vill ha både sitt barn och Matt...

2010-06-23 @ 22:27:46
Postat av: Katarina

Hej! Har man ett så instabilt äktenskap som Perdy och Grayson har, så är barn det sämsta klistret man kan tänka sig för att laga det igen. Och Perdy passar mycket bättre ihop med Matthew. Stackars Katie som blev indragen i det här.



Ang Carrie, Jimmy, Scarlett och de andra i King-anhanget. Jag kom att tänka på ett talesätt som jag inte har hört på många år: "Man ska inte ligga med sin egen moder för då kan man bli fader till sin egen broder". Hade Carrie gift sig med gubben King så hade hon ju faktiskt varit styvmor till King-bröderna. Ja, så det kan bli.

Donna är lika barnslig som vanligt. Och Miles och Jasmine verkar ha någon form av attraktion mellan sig. Får se hur det går...

Hälsningar Katarina

2010-06-23 @ 22:31:53
Postat av: sop

Bah ! För Perdy,hon borde banne mig in på hispan ändå. Åh vad jag avskyr såna som inte kan lämna ett förhållande utan att ha en "back-up" som väntar, blä- "cockteaser". Som om hon skulle få behålla barnet om Katie verkligen föder ett?

2010-06-24 @ 01:17:53
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Erik

Den där Eddie eller vad han heter, välgörenhetskillen som vill satsa på Viv, är för bra för att vara sann, sa någon, kanske Bob. Det tror jag också, de borde ha dragit öronen åt sig för länge sedan, jag har en känsla av att det bara kommer att gå utför. Hur kunde hon beblanda sig med honom. Var är Emilie någonstans förresten, har hon stuckit med biskopen?

2010-06-24 @ 10:16:50
Postat av: Bo

Donna är ju ganska fladdrig.

Och det märks även nu i relationen.

Att hon fått bli polisaspirant är

helkokko.

Det hade aldrig hänt i Sverige eller

ens IRL i UK.

2010-06-24 @ 21:59:50
Postat av: Mariann

Nej, skulle polisen ta in såna där barnsliga och hysteriska aspiranter bara så där då blev jag rädd!

Hoppas ni alla har en fin midsommar var ni än är. Här i Göteborg skiner solen. Glad midsommar!

2010-06-25 @ 09:48:41
Postat av: Tina

i Skåne har det också varit fint midsommar väder. Ha det så bra resten av helgen.

2010-06-25 @ 22:04:07
Postat av: Erik

Terry Woods var med i ett avsnitt av kommissarie Morse från 1993 som gick på kanal 9 på midsommaraftonen. Två år innan han kom med i HTG.

2010-06-26 @ 14:11:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0