Två spionerande fnittriga tanter

Sam gav tillbaka pengarna som Emily lagt i hans pengaburk.
Lisa och Zac lagade hans fönster i smyg men han såg det och ville betala dem så han sålde hönorna =(

Laurel skulle ha söndagsmiddag för Emily och biskopen så Doug ville bjuda Edna och Lily. Om han skulle bjuda någon ville Hilary också bjuda nån så hon funderade ett tag och på puben insåg hon att hon skulle bjuda Rodney, han är ju trots allt släkt. Middagen blev väl rätt trevlig, Doug blev lite onykter och pratade en del bredvid munnen som han inte borde ha gjort. Han flirtade med Lily och skålade med Emily. Sen berättade han lite väl högt att Laurel ordnat denna sammankomst bara för att Emily och biskopen skulle träffas. Tyvärr så hör alla det och Emily rusar ut med Laurel efter. Laurel vill be om ursäkt men Emily vill inte veta av henne.

Dinglarna hade ordnat en överraskningsfest för Debbie som såg lagom munter ut. Lisa gav Debbie en present från hennes far (sa hon i alla fall) men Debbie såg inte helt övertygad ut.

Marlon och Donna har fortsatta problem, det blir aldrig som de tänkt sig och Marlon försöker att ordna en middag men Donna som är på en fest med Ross kommer hem sent och något onykter. När han får veta att hon har pratat med Ross om deras problem brister det för honom. Jag vill verkligen inte att de ska få ännu mer problem...
Lite kul var det när Paul frågade Marlon hur det gått med efterföljande kommentaren "jag vet ju hur vi pojkar är" =)

Carrie får en pik av Jimmy om att hon inte har något liv så hon beslutar sig för att åka på semester nu när Scarlett åkt på språkresa. Det slutar med att hon ber Jimmy att följa med och han accepterar erbjudandet.

David får allt mindre tid för Jasmine. Debbie intalar Jas att han nog har en affär med Nicola eftersom hon tar så mycket tid av honom. Nicola kallar in Jas för ett viktigt ärende och det visar sig att hon ska städa Nicolas kontor även om det är hennes lediga dag. David träffar en kompis (för att köpa örhängen till Jas) men hon tror att han ska träffa Nicola i stället.
Jas och Debbie får den geniala idén att spionera på Nicola men Debbie kan inte följa med så det får bli Pearl.. och Betty. De förföljer Nicola till ett sjukhus. Det var underbart roligt när de äldre damerna smyger in på det privatägda sjukhuset och fnissar runt i korridorerna och de kan inte ens sluta fnittra.
Det visar sig att Nicola besöker sin man som inte alls är död!
Jasmine hinner in och fotografera gubben medan Nicola är och hämtar kaffe.
När respiratorn börjar larma får Nicola panik och kallar på en sköterska som inte lyckas stänga av larmet men däremot klarar Nicola av det. Hon måste med alla medel hålla sin man vid liv... undrar varför?
Kanske hon får pengar så länge han lever men testamentet ger henne ingenting...vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: Erik

Man undrade ju varför Jasmine skulle ha de fnittriga högljudda tanterna med, konstigt att de inte blev upptäckta. En normal människa skulle ju kanske ha sett taxin och definitivt någon av de tre på sjukhuset. Men ganska roligt blev det i alla fall. Och Jasmine fick sitt bildbevis. Frågan är vad hon ska göra med det. Sanningen lär nog komma fram.

Synd att Donna och Marlon aldrig ska få till det. Är det inte den ena som sätter sig på tvären så är det den andra. Ska det hända något på riktigt med Ross? Hon verkar ju ha så roligt med honom.

2010-06-04 @ 14:43:04
Postat av: Cinnamon

Ja det var för härligt när Betty och Pearl fnittrade för fullt där på sjukhuset, så härligt.



Jag tror att Nicola inte ärver ett smack om han dör så därför vill hon ha honom i liv så att hon har tillgång till pengarna.

2010-06-04 @ 15:35:29
URL: http://www.cinnamon.tk
Postat av: Marie

Tusen tack HTG-vänner för att ni finns när min burk inte spelar in avsnitten :-( Låter som ett intressant och roligt avsnitt. Kan behövas nu efter allt tråkigt, men varför ska Jimmy med den skatan på semester....

2010-06-04 @ 22:14:50
Postat av: Brita

Usch ja, den där Carrie är en trist typ som säkert ser till att få Jimmy dit hon vill. Trist också att stackars känslige Marlon aldrig får vara riktigt glad. Maybe the Dingle curse...

2010-06-05 @ 00:14:08
Postat av: Katarina

Hej! Ja det är synd om Marlon nu. Men jag tror att det blir ännu värre vad det lider. Jag fattar inte varför Ross kan bo hos Paddy nu när käringen King är försvunnen. Ross la ju själv fram förslaget och Marlon avböjde men det hade varit det bästa naturligtvis. Och synd om Emily som kände sig förnedrad av Laurels försök att para ihop henne med biskopen. Han måste också ha känt sig dum.



Pearl och Betty kanske skulle ge sig på ett nytt jobb: Pantertanternas detektivbyrå. Jag undrar vad Jasmine tänker göra med bilderna av gubben DaSousa. Utpressning kanske? Det verkar vara ett populärt sätt att skaffa sig lite extra inkomster i byn.



Hälsningar Katarina



2010-06-05 @ 10:47:06
Postat av: Erik

Är det inte konstigt att så många äter eller dricker kaffe eller te på puben eller kafeet, när de bor alldeles bredvid, vilket många gör. Men utan de här samlingspunkterna skulle det förstås inte bli så mycket handling.

2010-06-05 @ 11:46:29
Postat av: Adm

>>>Marie

Fint namn du har =)

Du vet väl att du kan se avsnitten gratis i efterhand på tv4/play...om du har tid att kolla senare är det ett bra alternativ men du är givetvis välkommen här ändå.

>>>Erik

Ja det vore en drömtillvaro att kunna äta och dricka så mycket ut som de gör =)

2010-06-05 @ 14:53:10
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag stör mig på allt överflödigt folk, dvs statisterna som är med i serien. I den lilla byn kan det ju inte bo fler än de som är med i serien. Var kommer alla de andra ifrån och varför är det ingen som känner dem?

2010-06-06 @ 00:22:24
Postat av: Katarina

Hej! Angående statisterna; de bor antagligen runt omkring i trakten, på gårdar eller i andra samhällen i närheten där det kanske inte finns någon pub. Det finns ju faktiskt inte överallt. Förmodligen vil även de ha sig en pint eller för all del en kopp kaffe eller Marlons mat då och då. Det ligger ju gårdar runt omkring utspridda i dalen och puben är ju en samlingsplats för alla. Det är en skäggig gubbe som man ser rätt ofta inne på puben. De andras utseende har jag inte precis lagt märke till. Det skulle ju inte gå att driva vare sig pub, butik eller café med ett så litet kundunderlag som bara huvudpersonerna i serien utgör. Då skulle de gå i konkurs, både Viv och Diane. Och B&B:t skulle inte heller gå att driva utan att det kom folk utifrån. Man hyr ju inte in sig i grannhuset och firar semester.

Hälsningar Katarina

2010-06-06 @ 08:01:46
Postat av: Brita

Hej Erik, det är vanligt i länder söder om Sverige att ha fiket, puben, krogen som vardagsrum, både av trivselskäl, tradition och för att exempelvis parisarna bor så trångt. Dessutom kostar det ju inte skjortan att gå ut som här. Hur i England vet jag inte, länge sedan jag var där,alltför länge sedan.

2010-06-06 @ 16:47:00
Postat av: Tina

... och vi har vår samlingsplats här...:)

..hoppas att ni har haft en trevig helg.....

2010-06-06 @ 19:56:54
Postat av: Adm

>>>Hanna

Jag tycker tvärtom, det är lite mer trovärdigt att det finns andra i byn fast det inte handlar om dem.



>>>Tina

Tack, jag har haft en solig och skön helg. Hoppas du haft det bra också.

2010-06-07 @ 08:31:19
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Erik

Den som har tillgång till dansk TV, kan se det första av två avsnitt av "Ett fall för Frost" där "Zoe" har en stor roll mellan 22.00 och 23.30 i kväll. Avsnitt två troligen nästa måndag samma tid.

2010-06-07 @ 10:13:10
Postat av: Erik

Det här är alltså helt nya avsnitt som aldrig visats i svensk TV. Kommer kanske på SVT till julen? Vem av er bor i Skåne? Tina? Du kanske kan se det?

2010-06-07 @ 11:00:34
Postat av: Tina

Jo jag bor i Skåne men har ej tillgång till danmarks tv. Synd:(

2010-06-07 @ 22:05:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0