Rollspel


Doug råkade spilla rödvin på dopklänningen som Hilary syr. De fick inte bort fläcken så hon kände att hon måste stanna uppe hela natten och sy en ny, så de smyger in i fabriken och lånar en symaskin där.

Eric vill veta hur Val ser på äktenskap så han försöker fråga ut henne men som vanligt mellan dem så är det en lätt anti-romantisk ton. Tillslut så bestämmer han sig för att fria med en baktanke om att hon kommer att säga nej så han klarar sig ifrån äktenskap. När han är i fabriken för att hämta en ring till frieriet dyker Val upp så Eric blir lite överrumplad och friar till henne. Hon tar det inte på allvar eftersom han inte har någon ring varefter han tar fram en. Val blir överlycklig och vill genast att de ska fira med lite sex på skrivbordet. Det de inte vet är att Doug och Hilary är i fabrikslokalerna för att sy dopklänningen.
Laurel undrar var hennes föräldrar är eftersom det är dags för dopet. När hon ringer sin mammas mobil så upptäcker Val och Eric att de inte är ensamma i lokalen.
Hilary blir inspirerad av Vals kärlekskunskaper och hon får tillslut Doug att försöka få till det. De blir i sin tur ertappade i köket när Ashley och Laurel kommer hem för att hämta doptårtan...

Eric vill inte tillkännage förlovningen och han får hjärtat i halsgropen när han tror att Val ska säga något på puben under dopfesten men det hon sen får ur sig är att "Eric donerar 300£ till kalaset"
Det är lite lustigt deras spel dem emellan.. vill de förlova sig eller inte, blir det något äktenskap månne?

Marlon var arg och irriterad men kanske mest rädd att hans äktenskap ska förstöras av Ross så han konfronterade honom. Det slutade med att Marlon smockade till Ross som givetvis slog tillbaka. Paddy var som tur med och kunde få killarna att hålla sig ifrån varann. Ross förnekade att det var något mellan honom och Donna och att det enda hon pratade om var Marlon.
När Donna såg Marlons fläskläpp var det Ross som sa att Marlon ryckt in och hjälpt honom i ett slagsmål.
Sen var Ross på väg att flytta men Marlon som bett om ursäkt för sina anklagelser fick honom att vara kvar.
Jag tror inte det kan sluta väl....

Biskopen och Emily går runt i byn och pratar en massa så befolkningen tror att det är något på gång mellan dem.
Betty råkar höra massa lösryckta meningar så hon tror givetvis att de flirtar helt öppet med varann, även i kyrkan. Det visar sig att det enda de pratat om är att biskopen uppmuntrar Emily till att läsa till präst.

Idag var det roligt när Shadrach dök upp på dopet finklädd och välkammad. Han hade till och med borstat tänderna som han så fint påpekade =)
Det var också kul när Doug berättade att han drömde om Angelina Jolie, för första gången, för i vanliga fall brukar han drömma om Angela Lansbury och då var det bara massa damma och städande. (Ni som inte vet vem det är får googla)

Kommentarer
Postat av: Erik

Frid och fröjd mellan Marlon och Donna igen ... så länge det varar. Kunde inte Ross ha flyttat nu när han ville det? Skönt att Laurels föräldrar blev inspirerade att ha sex, då kanske det förhållandet håller ett tag till då. Man kunde ju ana att Emily och biskopen kanske inte hade något amoröst ihop, så det var lustigt att se Bettys miner under avsnittens gång när hon tog en massa för givet. Lägg märke till den unge killen Jake, förresten. Han kommer visst att dyka upp igen längre fram.

2010-06-28 @ 15:44:17
Postat av: Mariann

idag va de extra vitsiga i början. Som när Marlon säger; jag hade rätt? Vaddå, svarar Paddy, att du får in alla fem tårna i din mun? Och när Betty och Pearl säger till Bob: det är ingen i affären. Vad bra, det betyder att vi inte blir rånade, svarar Bob. haha! Lustigkurrar :)

Betty är en sladdertacka och Shadrach är söt. Eller, ja typ :)

2010-06-28 @ 18:09:43
Postat av: Pandora

Gud var jag gillar Val. Skönare människa får man leta efter:-)

2010-06-28 @ 19:41:49
Postat av: Tina

Roliga mysiga avsnitt idag.

2010-06-28 @ 20:48:23
Postat av: sop

Lite kul när Val fick fel ring i brådskan,troligen Mycket dyrbarare än den som var avsedd till henne! Sen fattade jag inte det hela med dopklänningen? Fanns det inte vare sig en tvättmaskin eller bara en vattenkran Nånstans? Och vad är en "Dopsjal"-den begrep jag mig inte på heller,vem ska ha den på sig?Och Marlon,varför inte fråga Sin Fru ? istället för att puckla på den inbllade rivalen? Avskyr såna korkade karlar,som om någon utomstående bara kan " ta" ens fru/tjej, som om hon ingen vilja alls har?

2010-06-28 @ 21:33:10
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Bo

Trista avsnitt idag.

Dåligt spelat och trist manus.

Jag är besviken.

2010-06-28 @ 23:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0