Mycket kärlek på kontor idag

Nicola fick många "vadvardetjagsa"-blickar när tidningen kom ut och hade en framsida med "gamen som väntar på att miljonärsmannen ska dö" (inga exakta ord). Rodney tyckte att nu får det vara nog och flyttade ut från hennes hus, hem till Paul och Jonny. Ja de har ju plats nu när Emily ska flytta.

Chas och Lexi sålde bioniska björnar utanför kyrkan som hade barntimme med jultema.Ashley gillade inte idéen med att stå precis vid kyrkans dörr men gav med sig sen. Gabby blev lite irriterad och sa att Daniel var skit...precis som föräldrarna. Det är inte lätt att få syskon... Hon fick en björn av Ashley. Även Rodney hade fått en björn som han ska ge till Gabby. (Jag glömmer alltid bort att han och Diane är morföräldrar till henne)

Terry hade köpt en björn till TJ men den fick kortslutning och började brinna. Duke hann släcka elden innan det blev katastrof. Terry sa att han visste vem som skulle få en bionisk sko rätt upp där bak ;)

Jas gör slut med David och han är snabb att hamna i säng...nåja, kontorsgolvet fick duga som underlag för hans och Nicolas amorösa äventyr. Precis då kommer Jas in och blir trots allt rätt ledsen och Nicola hånflinar som alltid.
Dessutom hade Nicola sett till att Miles missförstod artikeln i tidningen så han blev besviken på Jas och drog därifrån.

Även Perdy utnyttja kontoret till liten kärleksstund med Matthew och de blev nästan påkomna av Jonny men han misstänkte nog inget.

Victoria gav med sig och firar jul med familjen på puben med Diane... men då ska hon ha två glas vin (skitunge säger jag bara)

Och avsnittet slutar med att Donald De Souza börjar röra på sig, endast ett finger eller så och ingen sköterska har sett det än. Eller jo en såg det men trodde hon sett fel....
Hur ska det då gå med Nicola om han överlever...


Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej!Korkade David verkade inte fatta att Jas ville göra slut. Hur kunde han ens komma på tanken att fråga varför?! Vilken idiot han måste vara. Tvärdrag mellan öronen.

Om det blir fler björnar som får kortslutning och brinner upp så kan det nog stå Chas och Lexie dyrt. Får hoppas att det var en engångsföreteelse.

Hälsningar Katarina

2010-06-30 @ 21:16:07
Postat av: sop

Jag har funderat några dagar på vilken katastrof som det byggs upp till denna julen/nyåret? Det tenderar ju att hända rätt mycket den tiden i lilla Emmerdale. Är det nån som tänkt på varför Soffan som fanns i pubrummet/lägenheten som brann upp, plötsligt står hos Marlon o Donna? Den där gulbrunorangerutiga-Och tänkte nån på hur snygg i håret Rodney var idag? Mörkare grå o med " buslugg" :-D

2010-07-01 @ 01:01:32
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Erik

Är det någon som har märkt att Emily börjat bli lite rund om magen? Är det för att hon ska få barn som hon lämnar byn? Samma sak hände ju den gången då hon försvann med lilla Sarah, då var hon barnledig under sin frånvaro. Men den här gången är det kanske mer osäkert om hon kommer tillbaka. Kanske som präst då ...

2010-07-01 @ 09:24:46
Postat av: Adm

>>>Katarina

Jag tror inte att det var en engångsföreteelse, verkar osannolikt att de skulle ha med en sådan händelse utan efterfölning.

>>>SoP

Vore det inte skönt med en lugn jul utan större katastrofer? Det har ju varit rätt mycket nu sista tiden ändå..

Lustigt det där med soffan, jag har inte tänkt på det.

>>>Erik

Du har antagligen rätt..

Jag vet inte ens om jag vill att hon kommer tillbaka.

2010-07-01 @ 09:38:32
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Tina

Eric, jag har också noterat att Emely har en liten "mage" nu, och att en prästutbildning passar bra som "barnledighetsorsak" :P.



Någon undrade varför Lisa är så arg på Emely. Jag tror att det ligger en hel del svartsjuka bakom ocskå. Det var ju Emely som hjälpte Debbie med barnet, både med födseln och sedan på Dingle-gården. Jag tror att Lisa kände sig lite föbigången när Debbie valde att lita mer på Emmely än på Lisa när hon "gav" bort Sarah till Emely, och bad henne att lämna Emmerdale. Enligt mitt tycke satte sig Lisa sig själv i den situationen då hon var ganska njugg med att hjälpa Debbie med barnet på den tiden. Det var mest tjat och tjat, inte något som går in i en tonårings öron precis. Emely däremot visade sympati utan några krav. När sedan Lisa fick upp ögonen och märkte att Emely i praktiken var den som skötte barnet då var hon inte välkommen längre på gården. Jag tolkar det som ren och skär avundsjuka och kanske lite självransakan.

2010-07-01 @ 10:49:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0