Lite lycka idag...

Paul bad Jonny att tänka över sina känslor eftersom han nu visste att det är Jonny han vill ha. Han erkände att han haft känslor för Gray och att det varit som ett gift som lagt sig under skinnet. Jonny hann bara åka till utkanten av stan innan han ändra sig och kom tillbaka. Han vill inte ingå partnerskap än men de ska ändå försöka hålla ihop.

Val och Eric kom tillbaka från semestern från Spanien och Val ville först flytta dit med Eric men efter att ha pratat med honom insåg hon att det var bäst att stanna kvar i England och ta hand om puben... och Diane.

Lily fortsätter att tappa saker i golvet och skyller på artrit. Edna tvingar henne till doktorn och att ta medicinen hon fått. De två är så söta när de käbblar med varann. Lily var på väg att resa därifrån men stoppades av Eddy... förlåt, Edna... bara hon lagade tekannan hon haft sönder...

Victoria gick till psykologen och fick prata ut.

Belle var tillbaka! Hon var så söt när hon stoppade Lily (som hon inte visste vem det var) för att hon gick ute med Tootsie. De fann varann ganska snabbt =D
Belle oroade sig för att familjen knappt kan fira jul för att alla pengar går till hennes skola. Hon pratar med sam och kommer fram till att de ska bränna lite sprit hemma så familjen i alla fall kan bli fulla...och glömma att det är jul.

Debbie träffar Sean på puben och snabbt kommer Lisa, Zac och även Shadrack dit. Det verkar som om de skrämmer i väg Sean för han säger att han måste iväg och arbeta. Debbie tror att hon inte kommer att se honom något mer men han återkommer, Lisa hade ju bjudit över dem på middag nån dag.
Eli blir svartsjuk när han får veta vilken toppenkille Debbie träffat så han följer efter dem till restaurangen de ska äta på. Med sig har han någon gammal tjej han träffat förut för hon verkar van vid hans beteende. Eli förklarar för henne att de ska ta en springnota när de är klara.
Debbie känner sig lite förföljd när Eli är där och när hon går på toa så följer han efter. Där erkänner han att han har djupa känslor för henne och försöker att kyssa henne. Medan de är på toa så beklagar sig Elis date Lola för Sean angående springnotan så när Sean och Debbie ska gå från restaurangen så lägger han några sedlar i Elis bröstficka. "Man låter inte damer med höga klackar ta en springnota" säger han...
Debbie tar pengarna och ger de till Lola så hon kan betala notan och ta en taxi hem... Eli skulle annars ha tagit en springnota ändå...och supit upp pengarna.

Kommentarer
Postat av: Erik

Skönt med lite lycklig kärlek i dag - äntligen! Det här tjafset med den svartsjuke Eli var dock inte roligt. Trodde att Sean skulle bli skrämd av att träffa Dinglefamiljen, men där bedrog man sig. Varför jobbar Alan på kaféet? Det känns lite fel, det har han ju aldrig gjort förut. Håller med om att Belle är en frisk fläkt. Undrar om de kommer att göra något i hembränningsskjulet?

2010-06-15 @ 15:03:59
Postat av: Tina

Kunde inte Belle som har lite mer IQ än resten av familjen komma på något vettigare att tjäna pengar till jul än att bränna sprit.

2010-06-15 @ 15:57:36
Postat av: Tina

.... och hur kan Debbie kyssa Eli, han är ju inte ens snygg, snarare äcklig.:( urk.

2010-06-15 @ 16:01:01
Postat av: Erik

Nicola var ju faktiskt riktigt mänsklig i dag, orolig för sin bror ... Bor det ingen i Jarvis gamla hus? Edna och han bodde väl grannar, men varför står skjulet kvar med all hembränningsutrustning kvar?

2010-06-15 @ 16:34:06
Postat av: T

Eli har något visst tycker jag. OCH jag vet att jag inte är ensam om att tycka det! :D

2010-06-15 @ 17:29:52
Postat av: Jesper

Faan hunden pinkar ju på Mark (Marlon)



http://www.thescottishsun.co.uk/scotsol/homepage/news/article3012684.ece

2010-06-15 @ 20:34:39
Postat av: Katarina

Hej! Jag vet inte om det var så mycket till lycka idag heller direkt, även om det visserligen tog sig igen mellan Johnny och Paul, efter en hel del gråt och tandagnisslan. Och det är ju roligt att Debbie har hittat en kille som inte låter sig avskräckas av resten av familjen Dingle. Shadrach inräknad. Men Elis försök att sabotera romansen var ju ingen höjdare. Han gör sig ju bara löjlig. Menar han allvar med Debbie så är det där helt fel väg att gå.

Jag tycker synd om Diane. Hon far och fjäskar för den där surgubben Jack men det verkar inte som om han kan komma över att hon blev förälskad i Billy, även om det egentligen inte hände någonting. Vore jag Diane skulle jag ge de där Sugdens på båten. Och värre blir det väl om Andy åker i finkan och Victoria får någon sorts ungdomsvård. Jag vet att några som kommenterar här tycker synd om Jack för att skådespelaren blev sjuk och dog sedan men det är ju utanför serien, i verkligheten. Rollfiguren är ju lika förbaskat en surgubbe även om skådespelaren säkert var en jättetrevlig och hyvens kille. Han verkar väldigt trevlig i de intervjuer man har sett. Men som sagt det är i verkligheten det.

Hälsningar Katarina

2010-06-15 @ 23:04:43
Postat av: Brita

>>>T: Visst har Eli något som Debbie inte hittar hos den där flotta Sean med alla pengarna? Debbie är inte opåverkad av Eli, det är säkert efter toa-kyssen på krogen.

2010-06-15 @ 23:27:21
Postat av: Hanna

Erik: Debbie och Jasmine bor i Jarvis gamla hus. Scott tog ju över det.

2010-06-16 @ 00:01:03
Postat av: Bo

Johnny och Paul, hmmm.

Jag gillar inte det där precis.



Och jag kan förstå att Eli får en del kvinnor

att dras till han. Dom vill väl få ordning på

honom som ett sorts hobby projekt. Ja, kvinnor...

2010-06-16 @ 00:27:44
Postat av: Mariann

Men fy f*n för Gray! "yesterday it was me he loved, but I didn't want him"

Håll snattran och kom ut ur garderoben din fjant!



Och jag tycker precis tvärtom :) Jag vill inte se Diane's fånflin och patetiska krumbukter för att få va med igen. Jag hoppas verkligen hon ger Sugdens på båten och gör livet surt för nån annan. Åk och leta reda på den underbare Billy Hopwood! Och ta den där otäcka Victoria med dig.

Tacka för att Jack är bitter. Ett liv med bara slit och släp med olönsam farm, ostyriga barn och otrogna fruar...



Och stackars "Marlon", han verkar ju ha samma oflyt utanför rollen :)

2010-06-16 @ 07:25:28
Postat av: Marie

Och stackars "Marlon", han verkar ju ha samma oflyt utanför rollen :)



Hur menar du Marianne, lite skvaller piggar alltid upp;-)

2010-06-17 @ 16:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0