Bröllopsdag=olycksdag?


Viv tjatar på folk att ställa upp i hennes danstävling och när Jamie anmäler sig tillsammans med Louise så tror hon att det inte kommer att gå eftersom Louise är urusel på att dansa. Terry dyker precis upp och han får äran att lära Jamie dansstegen.
Lily vill ställa upp i tävlingen men de flesta männen i byn är redan upptagna. Hon frågar sin syster men hon tackar nej. Då säger Lily att om inte Edna ställer upp som hennes danspartner så kommer hon att förstöra Dougs äktenskap och Edna har väl inte mycket att sätta emot där.

Val visar fler och fler tecken på att hennes syn försämras men hon kan inte själv erkänna att hon behöver glasögon.

Jimmy ringer runt till olika restauranger för att försöka hitta Kelly men det går inte så bra. Carrie sitter mest och är ledsen.
Carl övertalar Jimmy att försöka med Carrie fast han inte älskar henne bara för att slippa få det som Carl har det, ensam med hämtmat framför tv:n. Så Jimmy försöker att prata med Carrie men hon verkar inte helt överygad och hon vill fortfarande inte vara näst bästa alternativet.

Jo får äntligen sin klänning av Val och Paul och hon blir överlycklig. När sen Andy leder henne till ladan som de fixat till med massa vitt och fint tyg och ljusslingor blir hon ändå rätt nöjd fast det inte kan bli någon vigsel i kyrkan. Men lyckan varar inte länge för Andys advokat dyker upp och talar om att rättegången måste ske idag för domaren skall operera höften den dagen rättegången skulle ha varit. (Kan de inte byta domare?)
Tyvärr visar det sig att domaren inte är på bra humör utan vill att Andy som kunnat erkänna under 7 år haft tid på sig men inte gjort det därför måste straffet bli hårt. Han får 3 års fängelse och alla blir helt förtvivlade.
Daz skyller allt på Diane, som dykt upp för att visa sitt stöd.
Hon känner stor skuld i allt som hänt även om Jack förklarar att Daz egentligen inte  menar det han sa.

Jo sitter i ladan och hon har tagit på sig bröllopsklänningen och sitter och gråter. Jack försöker att trösta henne genom att säga att hon skött sig bra och att han misstagit sig på henne i början.

Betty kommer som vanligt med bra kommentarer, idag sa hon:"jag andas ju fortfarande, det får ses som en bonus i min ålder" när de diskuterade hälsa på puben =)

Kommentarer
Postat av: Tina

Varför, VARFÖR kan det inte ske lite glädje i byn. Jag hoppade så att detta bröllop skulle äga rum. Det kändes nästan som om försvarsadvokaten inte riktigt var på Andys sida

2010-07-21 @ 18:05:06
Postat av: Sandiza Hotpants

And how heartbreaking wasnt this. Cried my eyes out durin the whole episode.

Dried my nose and tearful eyes with like a quarter of a paper roll ;/



Andy has never been a favourite character of mine, but Jo and especially SARAH definitly has and are close to my heart.

And as Jo said to Jack, poor Sarah have no clue why all the people she loves leave her :(

2010-07-21 @ 18:24:58
Postat av: Sandiza Fjantpants

HAHAHAHA, and how jävla pathetic wasnt detta då, att jag skriver på ENGELSKA. Haha.



Mitt försvar: Hängt på emmysguysandgals-forumet i snart två timmar ^^

Lagom drabbat.

2010-07-21 @ 18:27:08
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Erik

En tråkig nyhet till alla HTG-fans: Det blir inga program på tisdag, onsdag, torsdag och fredag i nästa veckan, eftersom TV4 sänder direkt från friidrotts-EM. Kan de inte göra det i TV4 Sport? Nå, då får vi som gillar HTG en liten paus. Hellre fyra dagar än två månader. Jag hoppas att programmet är tillbaka på måndagen den 2 augusti, EM slutar söndagen den 1.

Angående dagens program tycker jag den här danstävlingen mest är tjafs och utfyllnad bara. Synd att det inte blev något bröllop, men Jo har verkligen vuxit i sin roll sedan hon kom med i alla fall och de kan väl gifta sig senare. Jag tyckte hon var en apa tidigare, men nu är hon så fin mot Sarah.

2010-07-21 @ 18:28:24
Postat av: Tina

Någon mer än jag som HATAR sport. I alla fall när den tränger undan andra program . :(

2010-07-21 @ 20:11:14
Postat av: Jesper

Nä MOTORsport går bra.....

2010-07-21 @ 20:30:03
Postat av: Jesper

Det var avskedsfest nyss!

Hoppas personen inte lämnar för alltid :(

2010-07-21 @ 20:32:43
Postat av: Katarina

Hej! Idag var det verkligen sorgligt. Och Daz påhopp på Diane var himla onödigt. Jag tyckte att Andys advokat gjorde vad han kunde för att mildra domen. Han verkade ta sitt uppdrag mycket seriöst. Men egentligen har ju Jack redan suttit i fängelse för brottet så man kan ju undra hur det skulle bli i verkligheten. Först sätts en gubbe i finkan för ett brott och sen en till för samma brott. Verkar inte det lite märkligt?

Hälsningar Katarina

2010-07-21 @ 23:39:20
Postat av: Brita

>>Tina. Visst, var sak på sin plats, skridskorna i isskåpet och sporten i sportkanalerna. Men det är klart, VM-fotbollen fick gärna tränga ut annat, hihi.

2010-07-22 @ 01:40:15
Postat av: sop

Ja nu ska väl Jack ha skadestånd för att ha suttit oskyldig i fängelse? Eller ska ha få mer straff för att ha undanhållit rättvisan eller nåt när han tog på sig skulden? Sen tycker jag Jimmy har en sabla otur med fruntimmer o den där räpan Carrie vill han ju inte ha- hoppas han slipper!och vad hon nu heter, dottern-gick hon från tolv bast med tårna inåt till 29 på två dar 0_o - Kommer Robert hem nu o snor Jo från Andy också? Och När ska nån skjuta Vidriga Vickan?

2010-07-22 @ 02:21:09
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Marcus

Jag tyckte det var bra att Andy åkte in. Äntligen får han betala för allt som han ställt till med. För er som är ledsna för uppehållet har jag ett kanontips på en Engelsk serie som går att köpa eller ladda hem: I vår herres hage (originaltitel: All Creatures Great and Small). Riktigt urengelsk serie om en veterinär på landsbygden. Jag har för mig att den sändes i Sverige också för en massa år sedan. Någon som vet om det stämmer?

2010-07-22 @ 03:54:39
Postat av: Adm

>>>Erik

Nämen så det blir ett uppehåll i alla fall, även om det inte blir så långt...där ser man.

>>>Katarina & SoP

Intressant tanke där, att Jack som redan suttit av straffet borde ju i så fall få skadestånd.

>>>Marcus

I vår herres hage gick på Svt i slutet av 70 eller i början av 80 talet om jag inte minns fel. Jag har för mig att jag gillade signaturmelodin fast jag aldrig kollade på serien.

2010-07-22 @ 07:58:13
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: T

Jag har heller aldrig gillat Andy!!

2010-07-22 @ 21:04:10
Postat av: sop

Oh ja- I vår herres hage- Älskade serien !bygger på böckerna av James Herriot, som jag flera ggr hört på kassettbok lånade på biblioteket, på engelska.Tror det är han som spelade huvudrollen som läste böckerna.Totalt underbara!

2010-07-22 @ 21:19:45
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Anonym

Varför hamnar andy i fängelse?

2010-08-11 @ 19:55:32
Postat av: Adm

>>>Anonym

Andy erkände att han satte eld på ladan och därmed var han orsak till att hans adoptivmamma dog i lågorna.

2010-08-12 @ 14:13:32
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0