Kaos på kyrkogården

Idag var det dags för Rosemarys begravning. Det kom några från byn till kyrkan trots allt och även Perdy dök upp. Hon ville se att tanten verkligen hamnade i jorden. Alasdair, Grays bror, kom men hann inte till kyrkans minnesstund utan fick nöja sig med att se kalabaliken på kyrkogården. Bröderna King stod där och försökte förhindra att kistan kom i jorden där deras far ligger begravd. Det blev slagsmål mellan Gray och Matthew, Perdy tog faktiskt Grays parti. Det gjorde att Gray senare trodde att hon ångrat sig och ville komma tillbaka till honom men hon sökte upp honom för att få skilsmässa.

Betty blev helt utom sig när hon fick höra att hon missat slagsmålet på kyrkogården och även Hilary kände att hon velat vara där.

Eftersom Matthew fått ge med sig angående gravsättningen så gjorde han upp med några vänner om att de skulle återgälda en tjänst nu. Det visade sig vara att komma till kyrkogården på natten och gräva upp Rosemarys kista och sen slänga kistan i sopbilen. Matt sparade endast namnskylten som suttit fast på kistlocket.

Gamlingarna i byn ska börja leva hälsosamt (nyårslöfte?) och vill ha hjälp av Jonny som skulle ha öppnat en hälsoklubb. Jonny är inte alls med på det längre eftersom han vill flytta men kanske kan Paul locka honom att vara kvar...

Ross ville bjuda Chas på lunch men hon tvekade, hon hade ju lovat Lexi att låta bli honom eftersom Lexi var intresserad. Det slutar med att Chas får en hemlig lunchdate med eftermiddagssex och sedan får Lexi kvällsdaten med tillhörande sex... Ingen av tjejerna vet om att han kör dubbelt.
Paddy är den som upptäcker det, kommer han att skvallra?

Nicola försöker att visa sin man att hon är en stöttande fru men när hon får veta att han är så pass frisk att han snart ska få komma hem börjar hon leta efter privata vårdhem. Donald tycker det är bättre att hon som är så hängiven kan ju ta hand om honom hemma istället. För att öva lite kan hon alltid börja nu med att hjälpa sköterskan att ge honom ett "sängbad". Ojjj vilken min Nicola fick =)

Kommentarer
Postat av: Erik

kommer det verkligen att hålla mellan perdy och matt om hon får reda på vad han gjort med kistan? Och kan verkligen Ross komma undan med att hoppa i säng med två kvinnor samtidigt i den lilla byn? Knappast troligt, väl? Ovanligt att se Zak utan huvudbonad.

2010-07-16 @ 18:21:08
Postat av: Mariann

men hur ska Perdy få veta vad som hänt med RoseMary's kista??

2010-07-16 @ 18:45:33
Postat av: Erik

allt har en förmåga att komma fram på något sätt i den här serien.

2010-07-16 @ 18:49:20
Postat av: Hanna

Jag tycker Perdy ska lämna både Grayson och Matthew, de är totalt puckade båda två.

2010-07-16 @ 20:01:09
Postat av: Erik

Perdy kanske inte får reda på det, men jag har en känsla av att de glider ifrån varandra ändå, eftersom Matt förändras på något vis efter det här, han har ju nog med problem redan och det blir väl bara värre.

2010-07-16 @ 22:06:30
Postat av: Therése och Samuel

Ross är en riktig fuling, och helst vill han nog ändå ha Donna. Marlon skall nog inte pusta ut helt. Matthew tycks hellre vilja sätta åt Grayson än vara lycklig med Perdy.

2010-07-17 @ 00:31:50
Postat av: Mariann

Roligt när Paddy vann "tävlingen" vem som fått värsta julklappen. När han sa att han fått ätbara underkläder av sin fru och Paul trodde det va av Emily :)

Men det va ju från Paddy's första fru Mandy.



Åh, vad jag saknar Mandy!

2010-07-17 @ 09:46:05
Postat av: Tina

Ha, det där med att stjäla en kista har ju även hänt i verkligheten. En känd countryartist(Gram Parsons), som dog av en överdos i ung ålder, hade ett önskemål om att hans aska skulle strös ut över öknen. Hans manager ordnade med det genom att stjäla kistan under dess färd till begraviningen och frakta bort den och för att slutligen bränna upp den vid klipporna i Joshua Tree öknen.

2010-07-17 @ 10:55:43
Postat av: Fredrik

Ibland går HTG över styr och det hände idag med Grayson nere i graven med en spade och så Matthew

som för bort R-M kista. Det blev för patetiskt för min smak. Men serien "EastEnders" slår ändå detta när en av huvudpersonerna, en annars så trevlig kvinna, förgiftade sin man med sömnmedel och grävde ned han i en kista i skogen. Sen vaknade han upp och bankade nerifrån det övertäckta hålet i marken. Innifrån kistan. Det var nog värre...

2010-07-17 @ 11:55:07
Postat av: Pandora

Erik vi vet att du har sett senare avsnitt än oss, och när du skriver sådär hela tiden så är det i princip en spoiler. Snälla sluta med det. Det räcker med en skvallerkärring i HTG sfären och den positionen sköter Betty med glans.

2010-07-17 @ 12:29:30
Postat av: Erik

Pandora Jag har inte sett senare avsnitt än ni. Jag har faktiskt ingen aning om vad som verkligen kommer att hända med Matt, jag gissar bara. Det var länge sedan jag slutade skriva om sådant jag googlat om eller läst på Wikipedia, eftersom jag vet att ingen gillar att veta för mycket. Jag vill också ha spänningen kvar. Det jag skrivit på senare tid är bara spekulationer och just när det gäller Matt verkar det ju som om han fått hela byn emot sig. Så alla kan vara lugna, jag ska inte avslöja något.

2010-07-17 @ 13:59:39
Postat av: Lena

Jag tror (och hoppas) att Ross driver med Chas o Lexi. Att han "straffar" dem för deras pakt. Om det skall bli roligt får han avslöja det redan på måndag annars så........



2010-07-17 @ 16:54:20
Postat av: Marie nr2 (?) :-)

Ja herregud, Paddys värsta julklappscenen var bara för hysteriskt kul! Synd att den bara gled förbi så snabbt...

Beträffande Matthew så är han totalgalen, men åh så snygg. Hoppas verkligen han får stanna kvar i serien och inte blir för twisted!

2010-07-17 @ 23:22:45
Postat av: Adm

Men åhh hur kunde jag missa att ta med värstajulklapps-tävlingen. Jag tycker precis som ni att den scenen var underbar. =)

>>>Marie nr 2

För min del får du skriva kommentarer som Marie, utan nr 2 (?) om du vill eftersom jag aldrig kommenterar med mitt namn utan använder alltid Adm och vill någon av er fråga mig något kan ni för att göra klart skriva Adm eller Adm-Marie eller så... så blir ingen förvirrad.

2010-07-19 @ 08:54:16
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Brita

>>Mariann, ja, kan sakna den härliga Mandy också. Klart bättre sprutt på Paddy under hennes regim. We want Mandy!

2010-07-19 @ 09:47:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0