Här är polisen som mitt i gatan står...

Dinglarna behöver pengar till Belles privatskolgång så männen hade rådslag. Den ena mindre bra idén efter den andra ratades tills Eli kom på att de skulle klä ut sig till trafikpoliser och stoppa bilister som "kör för fort" och sedan ta deras böter. Shadrach är på skojhumör när de provar polisuniformen de "lånat" från Donna.
Förslaget fungerar tills en av bilisterna blir misstänksam och vill se Elis legitimation och undrar från vilken station han kommer. Snabbt hinner Eli kalla på hjälp och Zac och Shadrach hämtar honom och låtsas att Eli rymt från något sjukhus... Han var rätt söt ändå när han med vattenkammat hår stod och viftade med armarna =)

Alan får nästan en tegelpanna från kyrktaket i huvudet men lyckligtvis träffar den bara foten. Ashley får dåligt samvete för att han inte lyssnat på Greg som sagt att taket måste åtgärdas och Betty vill att Alan ska stämma kyrkan men det vill inte Alan. Ashley vågar inte ha öppet för dop eller andra aktiviteter förräns taket är lagat.

Katie är sur på Perdy som hon tycker behandlar Gray illa genom att begära skilsmässa just nu när han har det så jobbigt.

Jimmy försöker att få kontakt med Scarlett men hon surar så han bestämmer sig för att få Daz att bjuda ut henne så hon ska bli glad igen... Scarlett blir överlycklig när Daz vill ta med henne på middag och att det är ok för Jimmy.

Ross fortsätter att träffa både Chas och Lexi. När sen Lexi kommer på lunchdate fast han egentligen ska träffa Chas får han problem. Han träffar Chas för att ge återbud för att "jobba" men hon lurar in honom till veterinärkliniken för en liten lunchsnabbis. Lexi sitter hemma och väntar och lunchen blir förstörd men det gör henne ingenting för hon vill ändå bara ha lite sex..
Carl som upptäckt dubbelspelet skvallrar för Lexi som först inte tror honom. Hon luskar ut att Ross ska på middag på en restaurang i stan så hon åker dit och upptäcker att han är där med Chas.
Det blir fullt slagsmål mellan tjejerna och Ross håller sig utanför. Polisen tillkallas och tjejerna får åka in till stationen utan att Ross bryr sig.
När de släpps börjar hämndplanerna ta form...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag har nu sett både fredagens och måndagens avsnitt på tv4 play. Det var då en upplevelse. Först begravningskaoset och Rose-Marys kista som maldes ner av en sopbil och sen matkriget mellan Chastity och Lexie. Ja, Herre Gud.

Dingles har verkligen fantasi när det gäller att hitta på (olagliga) sätt att skaffa pengar. Om de la ner lika mycket möda på att arbeta så skulle de antagligen vara förmögna vid det när laget. Fick de inte låna pengar av Debbie till skolavgifterna?

Hämnden mot Ross Kirk ska bli intressant att se.

Hälsningar Katarina

2010-07-19 @ 15:16:58
Postat av: Sandiza Hotpants

Hahahaha, ett av dom roligaste avsnitten nånsin, "Edward, du gör det bara värre för dig själv!" och matkriget.



(Men tycker faktiskt Eli är mycket sötare i sin vanliga frilla än i dennaa stelkammade)



Ska bli riktigt kul att spana in Chas o Lexis hämnd :D

2010-07-19 @ 15:25:30
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Lena

Tyvärr visade det sig att jag hade fel angående Ross.

Ja ja jag vet ju att jag är lite naiv ibland men man vill ju tro det bästa om folk så.......

2010-07-19 @ 15:33:36
Postat av: Lena

Tyvärr visade det sig att jag hade fel angående Ross.

Ja ja jag vet ju att jag är lite naiv ibland men man vill ju tro det bästa om folk så.......

2010-07-19 @ 15:33:47
Postat av: Erik

Jag tyckte att Eli såg ovanligt prydlig ut i dag i polisuniformen. Gick knappt att känna igen honom. Att det skulle gå åt skogen med Ross dubbelspel förr eller senare kunde man ju förstå. Träffa två tjejer samtidigt i den lilla byn. Frågan är vad de hittat på för hämnd åt honom. Det kanske vi får veta i morgon. Det måtte bli något alldeles extra när de här båda tjejerna har funderat ut det.

2010-07-19 @ 18:33:38
Postat av: Elin

Tyckte allt Carl såg lite svartis ut när han såg Chas med Ross. Är det henne han vill ha???

2010-07-19 @ 21:36:09
Postat av: Erik

Carl har väl alltid velat ha Chastity.

2010-07-20 @ 09:21:04
Postat av: Sandiza Hotpants

Klart Carl vill ha Chastity, enligt hans hjärta, men hans känslor slåss väl med hans förnuft.



Enda anledningen till att jag tycker att det ska va Chas & Carl forever är för att Chas är en av mina favoriter, och det känns ju som om hon aldrig kommer älska någon som hon älskar Carl.

Carl skulle annars för min del gärna kunna dra åt helskotta.



Och Ross är riktigt korkad. Korkad och elak.

Chas och Lexis hämnd - innehavarna av dom bäst skillade scamming revenge hjärnorna i byn (om man inte räknar med Debbie, Charity och Cain), ska bli riktigt intressant att bevittna. Cant wait, och hela 50 minuter kvar att plågas av Emmerdale-abstinens ;/

2010-07-20 @ 11:06:15
URL: http://brunettsandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0