GOD JUL!!!

(Förlåt förseningen av inlägget men jag började faktiskt skriva igår men hann inte klart och sedan hann jag inte fortsätta....)

Ja idag var det julstämning hos alla i byn.
Laurel hade glömt att sätta på ugnen så kalkonen hann inte bli klar.
Familjen med barnet som döptes samtidigt som Daniel bor i husvagn och kan inte laga till kalkon men Ashley ville inte bjuda dem till sig.
Diane  bjöd på julfirande hemma hos sig bakom puben men Victoria förstörde allt när de lekte charader genom att visa "Min styvmor är en utomjording" och det gjorde Jack förbannad. Till och med Val blev irriterad och tog med sig Victoria ner i förrådet och sa till henne på skarpen att hon tolererar inte sånt uppförande mot sin syster.

Lisa och Zac tyckte det kändes fel att inte fira jul med Sam så för att inte få Sam att känna att han inte klarar av att bo själv tog de med sig julmat och gick till honom för att fira där.
Det slutade med att Dinglarna och prästfamiljen och "familjen ingen kommer ihåg namnet på" firade jul ihop.

Pearl ville jobba för att inte känna saknaden av Len medan hennes vänner hade fixat till julmiddag hemma hos henne. Tyvärr fick hon fel på taxin långt ifrån byn så hon fick börja lifta tillbaka. Först fick hon skjuts av någon med en motorcykel med sidovagn...och sedan av självaste tomten!
Hon blev väldigt rörd när hon upptäckte de trötta och något onyktra vännerna som redan ätit av middagen men som ordnat det så fint i hennes hem. Lite kul var det att se att Edna blev lite lite lurig av alkoholen =)
Tomten hade  gett Pearl ett paket som hon skulle ge något barn och hon gav det till TJ, det visade sig vara en docka och det gjorde inte Terry så glad.

När Gray och Katie var i kyrkan passade Perdy på att snoka runt i huset för att hitta något bevis på vad Gray håller på med. Hon hann precis hitta brevet och koftan när Gray kom hem. Han såg att hon snokat i portföljen och fick lite panik. Så när Perdy var uppe och vilade så satte han Katie på att laga mat medan han smet ut för att elda upp bevisen. När han upptäckte att sakerna inte låg kvar i väskan blev han rosenrasande och återvände hem för att ta tillbaka det. Tack och lov hade Perdy sagt till Carl att hon hade bevis mot Gray så när Gray hade tvingat till sig brevet  och skulle sticka med det kom Carl och Jimmy och stoppade honom. Perdy fick sin man att visa upp brevet för polisen men koftan behöll hon ifall att han skulle bråka mer med henne. Hon ville trots allt inte att han skulle åka in i fängelse men han skulle vara tvungen att ge upp alla rättigheter om barnet som Katie väntar.

Det slutade med att det började snöa i byn och alla sprang ut och jublade...och dansade... förutom Diane som gjort slut med Jack eftersom det inte fungerar med Victoria.
Matthew som blivit frisläppt tack vare brevet träffar Perdy som kastar sig i hans armar och de kysser varann inför hela byn.

Kommentarer
Postat av: Erik

Flera trevliga julkalas i går. Utom Sugdens. Och lyckligt slut (?) i varje fall för Matt och Perdy, men inte för Diane. Ganska mysiga julavsnitt allt som allt på det stora hela - med snö till och med, trots att det såg så somrigt ut tidigare på dagen. Vad säger Katie när hon får reda på vad som hänt, för det får hon väl? För att inte tala om Rosemary. Hinner polisen hitta henne innan hon går under jorden?

2010-07-14 @ 10:55:02
Postat av: Elisabeth

Härligt med lite äkta kärlek, man blir lite rörd faktiskt. Hoppas de kan få vara lyckliga nu men alltid kommer det väl något i vägen.

Kommer det inte något upphåll under sommaren?

Det brukar det ju alltid vara...

2010-07-14 @ 11:03:08
URL: http://sjohemmet.blogg.se/
Postat av: Sandiza Hotpants

Jaa, Perdy o Matthew är så söta ihop. Bästa bruden han haft i serien iallafall!



Och tycker bara det är bra att Diane dumpar Jack, han är ju bara så ego och dinosaurietänkande.



Precis som TERRY. Fyfan vad irriterad jag blir på att han tycker dockor är för tjejer. Så jävla hjärncellslöst att man vill spy i hans mun.

Men, som jag skrivit innan, klart det är hans ännu mer korkade pappa som satt djupa spår i hans tänk, så jag förlåter honom. Terry alltså, inte Duketönten.

2010-07-14 @ 11:33:40
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Mariann

nä men för ordningens skull (: Jack dumpade Diane. Hon fortsatte ju att böna och be och förödmjuka sig in i det sista.

Jag tror ingenting får va lyckligt i den här serien. Manusförfattarna är ett gäng bittra eländen :)

Ja, vad ska Katie säga nu? Hon blir väl lycklig och satsar på ett förhållande med Gray, totalt ovetande om hans dragning till andra män. Då hoppas jag att Johnny hovslagare skvallrar! (han heter väl Johnny, Pauls man? gud, vad är det med mig och namn nuförtiden?!)

Vidriga Victoria tål jag snart inte se. Det är nåt med hennes mun som retar ihjäl mig. Förutom det faktum att hon öppnar den överhuvudtaget...

>>Elisabeth: det sägs att det INTE blir nåt uppehåll i sommar.

2010-07-14 @ 11:43:32
Postat av: Erik

inget sommaruppehåll!

2010-07-14 @ 11:43:52
Postat av: Sandiza Hotpants

Kom på:

Har hittat en sida man kan tanka hem massvis med Emmerdale-avsnitt, dock inga från 2008 ;/



2001-2007 (en del fattas)

april 2009 - dagsfärska (augusti 2009 fattas tyvärr ;/)



http://emmysguysandgalls.proboards.com/index.cgi?

2010-07-14 @ 11:44:30
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Sandiza Hotpants

OCH ännu en sak hehehe (tjatmoster):



Heter Debrina på den sidan (Sött smeknamn Eli kallar Debbie ibland), två flugor i en smäll liksom. Mina två absoluta favvos. (+ Chas, Charity och Cain ^^)

2010-07-14 @ 11:48:16
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Jesper

Hej!



Augusti 2009 finns här:

http://www.youtube.com/user/EmmerFan



(Tyvärr lite kass kvalite)



Ps

Har datorn HDMI? Om så är fallet så skaffa en HDMI kabel och koppla in TV:n emot datorn

och se direkt i TV:n även webtv! Bra va!!



Länkar till webtv finns längst upp på denna bloggs startsida!



2010-07-14 @ 12:50:00
Postat av: Jesper

Ja hela hösten 2009 händer det grejer....Även i augusti!

2010-07-14 @ 13:18:29
Postat av: Jesper

Nä 2008 får vi se på 4:an är ju där redan nästa vecka :)

2010-07-14 @ 13:22:08
Postat av: Elisabeth

Jag tycker inte att Diane ska satsa mer på den där tjurskallige Jack. Visst är det tråkigt när par splittras men han är ju så egotrippad och får skylla sig själv om hon blev lite kär i en annan ett tag. Det hände ju inget mellan dem ens även om Jack tror det.

Det behövs lite lycka i det där programmet och inte bara svek och bedrägerier. Hoppas man får se lite av den varan nu och att det kan få hålla i sig.

Ett oavbrutet bröllop vore ju helt perfekt :-)

Tänker på Perdy och Matt förstås <3

Jag vet, det är bara ett TV program men ändå :-)

2010-07-14 @ 14:15:24
URL: http://sjohemmet.blogg.se/
Postat av: Tina

Någon som såg Morden i Midsomer igår och såg både "Robert" och "Shelly". Avsnittet går i repris i kväll.

2010-07-14 @ 15:51:57
Postat av: Sandiza Hotpants

Jesper: Jaaa, det var där jag kollat dom avsnitten, blev förvånad när dom inte fanns att ladda på emmysosv-sidan, eftersom jag hade ett starkt minne av att inte hoppat nåt i serien.



Och det är faktiskt lite kul att följa händelseförloppen både på tv i Sverige och dom nya avsnitten, även om jag råkar blanda ihop det lite ibland typ: "Varför är inte han/hon med nu då?" eller "Vafasen, var det inte nyss jul och belles cinderbella-show??"



^^

2010-07-14 @ 16:30:54
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Jesper

Å ja trodde de bara va jag som har det virrigt! :)



Men visst är det väl underhållande att läsa inläggen här , men jag har svårt att kommentera det som är på 4:an nu då man vet vad som sker (förutom stora delar av 2008 då)

Ibland tänker man ta det lungt den/de/hela serien blir bättre

2010-07-14 @ 18:24:11
Postat av: Cinnamon

Fy vad jag är less på Victoria, de borde skicka henne till uppforstringsanstalt, hahahaha + till en talpedagog så hon lär sig prata ordentligt, elaka jag, hahaa

2010-07-14 @ 19:21:07
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Erik

Var det meningen att Edna skulle ha den röda baskern?

Det hade varit roligt att se henne i den. Den här nya familjen som ingen kommer ihåg namnet på heter Doland. Och så var vi av med Rosemary för gott. Men vad kommer att hända med Nicolas man - och med henne själv när han vaknar ur koman - för det gör han väl snart?

2010-07-14 @ 19:25:04
Postat av: soofia

underbar blogg <3 keep it up!

2010-07-14 @ 20:13:48
Postat av: Cinnamon

Ja Tina jag såg Robert och Shelley i Morden i Midsomer :-)

2010-07-15 @ 00:54:33
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0