YORKS.W.R. EMMERDALE 981674

Så står det på vägskylten som visas efter pausen, någon som kan förklara vad den betyder?

"Operation skadekontroll" inleddes av Val. Det innebar att hålla borta Bonnie från Eric. Enda som hjälpte var att supa sig full i Bonnies sällskap. Val mådde inte speciellt bra, dessutom fick hon veta av Bonnie att hon varit med någon servitör på resan till Cancún. Bonnie lovade att inte skvallra men Val har svårt att inget säga till Eric.

Lite lustigt att Ashley säger åt Gabby och barnen att inte springa i huset, hur ofta ser man henne springa runt och ha kul med andra barn?
Laurel fick med sig Shadrach hem och han fick träffa Arthur. Han var glad över att ha fått en andra chans.

Carl berättar för Donald om Annas svek med det höga budet på Mills cottage, dessutom så råkar han nämna att Anna är ute på date med Matthew så Donald ger honom pengarna som saknas. Donald försöker genast få tag på sin dotter men hon vägrar att svara.
Hon är ute och provkör en ny bil tillsammans med Matthew. Hon kör som en galning med Matt verkar uppskatta hennes vilda sida. Han försöker åter igen pussa henne med lyckas inte den här gången heller.
När hon kommer hem blir hon sur på sin far för han behandlar Carl bättre än familjemedemmarna. Förresten, var är Miles? Anna har inte varit orolig för honom på ett tag...

Ross besöker Donna på sjukhuset och försöker att övertala henne att vara kvar som polis. Marlon blir irriterad eftersom han tycker att det är bra om hon lägger polisjobbet bakom sig. Sen kommer även Chas och hälsar på och hon vill inte heller att Donna ska sluta som polis.

Doug får samtal från Hilary och det visar sig att hon kommer inte till byn. Hon har insett att hon vill resa och se världen, att hon har det bra utan honom så hon vill skiljas.
Doug blir ledsen och kan inte förstå varför hon gör som hon gör. Laurel känner att det är hennes fel eftersom hon velat ha sin pappa hos sig när mamman åkte.

Han vet inte riktigt vad han ska göra men han orkar inte med att jobba på fabriken så han går till puben. Där slår Bonnie klorna i honom och han blir onykter i hennes sällskap. Det enda han pratar om är Hilary. Lily och Pearl ska tillbaka till fabriken och blir lite oroliga för honom så de ringer Laurel och hon kommer och hämtar hem honom.

Katie är tillbaka och har turen att Diane låter henne bo i lägenheten bakom puben.
När hon kommer till stallet ser hon att det saknas hästar. Hon frågar Matt vad som hänt och det visar sig att Gray snackat skit så ägarna hämtat sina hästar. Matt berättar sen att han fått ett annat erbjudande och kanske inte kan ha kvar hennes verksamhet där men hon lyckas övertala honom att få en chans till.

Andy fortsätter att vara trevlig mot Jo och hon är överlycklig...eller? Hon säger i alla fall till Diane att han är det bästa som hänt henne...

Carl träffar Jimmy för att gå igenom affärerna men det gör att han blir sen till ett möte på KD Refuse så Anna får ta hand om den affären. Det visar sig vara bra för hon lyckas förhandla om ett högre pris så Donald blir riktigt nöjd med henne.

Kommentarer
Postat av: Erik

Hur kan man bli så full att man inte ens kommer ihåg att man legat med en kille? Val minns ju inget - men talar Bonnie verkligen sanning? Henne kan man tro vad som helst om. En riktig fyllkaja av värsta sort. Doug var inte särskilt svårflirtad, han vill säkert hoppa i säng med Bonnie som tröst nu när frun har lämnat honom.

2010-12-09 @ 16:08:01
Postat av: Jackson

Synnerligen oroväckande att Jo säger till Diane att hon inte kan leva utan Andy. Jag hoppades och trodde att hon var på väg att lämna honom.



Mellan Anna och Matt slår det verkligen gnistor! Det vill vi se mer av!



Den hemska Bonnie är verkligen bara för mycket. Det är riktigt obehagligt att se henne och Val tillsammans. Vad gäller Vals påstådda otrohet tror jag att det är Bonnies sätt att få en fortsatt hållhake på Val. Är Bonnie möjligen bisexuell eller lesbisk och intresserad av Val för egen del? Jag tror inte att Val har hoppat över skaklarna, fast i och med att hon inte minns så mycket av "bröllopsresan" ligge hon ju ganska risigt till.



Skall det bli något nu mellan Lily och Doug, tro? De har ju ett gott öga till varandra sedan tidigare.

Eller kanske Pearl?



2010-12-09 @ 16:11:57
Postat av: Ann-Marie

Alltså jag tycker det e så pinsamt att titta på Val o Bonnie. Jag behöver väl inte skämmas för dem men visst e dom pinsamma? Har aldrig sett 2 halvgamla kärringar bete sig på det viset! Sen undrar jag om Hilery hittat nån ny? Vem skulle stå ut med henne isf?

2010-12-09 @ 16:13:23
Postat av: Cinnamon

Jag tror att Bonnie ljuger och att Val inte alls har varit otrogen. Sliskig är Bonnie i alla fall, jag litar inte alls på henne, undra vad hon är ute efter.

Jo snälla Jo, lämna Andy innan det är alldeles för sent.

2010-12-09 @ 16:26:25
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Erik

Jag tror att det är lugnet före stormen mellan Jo och Andy, det är nästan FÖR bra nu, det kommer säkert att braka till med besked åt andra hållet snart. Det behövs ju inte mycket för att han ska till knytnävarna och visa sitt rätta otäcka jag.

Och vem gillar väl fyllkäringar? Inte jag i varje fall. Val är väl inte sån i vanliga fall, men Bonnie super väl för att glömma eller vad det kan vara och förhoppningsvis försvinner hon snart ur serien igen efter att ha ställt till något.

2010-12-09 @ 16:34:44
Postat av: Viktoria

Jag tror att vulkanen andy bara e på vila ....jag tror nåt kommer att hända snart...Bonnie vilken skata hon är!hoppas att val löser det...

Jag är 100 % säker att Grey kommer att komma å ställa till det för katie å Matthew.Hoppas att Katie kan fixa det dära med hästarna bara så att hon har nåt att göra.

2010-12-09 @ 17:14:26
Postat av: Brita

Funderar på att ta mig en quarter of a pint och därefter låta tatuera in "Derik" på ändalykten.

2010-12-09 @ 17:25:47
Postat av: Mariann

hmm.. det spelar ingen roll om det är halvgamla kärringar eller unga töser som uppför sig så där, lika illa vilket som.

Jag gillar inte fyllgubbar heller.

Men vi har väl inte glömt hur det va med Val när hon kom till byn? Jo redan då en riktig fylleskata som hade legat med dotterns kille och försökte med allt och alla.. håhåjaja...

Kanske jag ska ta några flaskor Minttu och se vad jag får för listiga ideer på tatueringar :)Har jag tur så sluddrar jag riktigt illa så det blir: Shadrach :)

2010-12-09 @ 20:47:57
Postat av: Mariann

>Adm: som jag förstår det så är Yorks W.R (west riding) ett county i Yorkshire (county kan det stå för län, distrikt kanske?) siffrorna kanske är postummer då? Titta på den här skylten så ser du: http://www.geograph.org.uk/photo/1124589

2010-12-09 @ 21:02:48
Postat av: ylva

Haha, blev det någon tatuering Mariann, Shadrach eller någon annan? :-)

2010-12-09 @ 22:28:56
Postat av: Mariann

Nej, inte än... men ikväll är det julbordsfest med jobbet och alldeles bredvid restaurangen finns en tatuerare. Så man vet aldrig... :)

2010-12-10 @ 07:13:14
Postat av: ylva

Oj, det kan sluta illa! Be nån kollega hålla ögonen på dig :-)

2010-12-10 @ 07:25:06
Postat av: Adm

>>>Mariann

Tack för svaret, siffrorna trodde jag också var postnummer men nu vet man vad det andra står för också.

2010-12-10 @ 16:55:18
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Darren

(Sorry - my Swedish is not very good, so I will write this in English)



"Yorks WR" means that the village is in the "West Riding" of Yorkshire. Yorkshire (abbreviated as "Yorks") is the largest county (province) in England - infact Yorkshire was so big that it was split into 3 administrative areas - "North Riding" (NR), "East Riding" (ER) and "West Riding" (WR). Emmerdale is meant to be near the town of Skipton in the West Riding (although it is filmed at Harewood about 10 kilometres north of Leeds). Regards, Darren (Leeds, England).

2010-12-19 @ 21:04:32
Postat av: Adm

>>>Darren

Thank you for your answer =)

2010-12-20 @ 14:56:23
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0