Nyupptäckt kärlek


Det mesta idag handlade om Donna och det är ju inte så konstigt. Marlon fick veta vad som hänt när polisen ringde till puben. Han åkte iväg så fort han bara kunde till sjukhuset.
Viv och Bob fick veta vad som hänt genom att domaren i rättegången avbröt allt. De fick åka direkt till sjukhuset så kunde rättegången fortsätta dagen efter.
Ross mådde hyfsat bra efter olyckan när han blivit omplåstrad. Marlon träffade honom i väntrummet och fick ett rejält utbrott, han ville ha det till att det var Ross fel att Donna låg där. Ross kunde inte mer än be om ursäkt. Marlon berättade då om hans känslor för just sjukhus och vad som hänt med Tricia efter olyckan. Han var rädd att hans fru inte skulle komma därifrån levande precis som Tricia.
Donnas skador visar sig vara en spräckt mjälte, hon har förlorat massa blod och ryggraden var av. Marlon anklagar Ross för att kanske förstört hela ryggen i och med att han flyttat på henne efter olyckan. Bob och Viv förklarar för honom att om Ross inte flyttat på Donna hade de förlorat henne helt eftersom bilen exploderat.
Som tur är vaknar Donna och det visar sig att hon verkar ha känsel i fötterna.
När Viv får veta varför olyckan skett så känner hon att allt är hennes fel och hon tar på sig skulden.
Marlon vill inte berätta för Ross hur hon mår men Ross besöker henne när han ser att Marlon åkt därifrån. Donna blir lättad när han kommer på besök eftersom hon varit orolig för honom.

Alan hjälper Pearl att laga hennes lapptäcke. De sitter och pratar förtroligt med varann. Då erkänner Pearl att hon ångrar att hon lät Joe följa med på kryssningen till Norge, hon skulle ha valt Alan i stället. Det slutar med att Alan böjer sig fram och pussar Pearl på munnen men sedan känner han sig lite generad. Pearl är en rättfram kvinna så hon gör allt för att han inte ska känna sig så generad över det han gjort. De till och med pussas lite till... Ett något udda par men båda behöver någon vid sin sida så varför inte?

Rodney samlar ihop gamla kläder för nu ska han få sina barn till att göra ett lapptäcke. Nicola är inte alls förtjust i tanken men Paul sätter henne i arbete. De sitter i rummet bakom puben och arbetar med täcket.
Diane som har en väska med tvätt som Victoria ska lämna till kemtvätten råkar i villervallan få sina kläder sönderklippta och ihopsydda in i lapptäcket. Vad ska hon säga när hon ser det?

Viv tycker att det är hennes fel att Donna ligger på sjukhus så hon berättar för Bob att hon tänker erkänna i rättegången. Bob blir rosenrasande och säger att han kommer aldrig att förlåta henne om hon gör det.
När det sen är dags för att återuppta rättegången så får Viv rådet att försöka ajounera allt till senare tillfälle. Hon bryr sig inte om det rådet utan när åklagaren vill kalla upp henne i vittnesbåset så erkänner hon. Hon tar på sig hela skulden och erkänner att hon gjort upp allt med Freddie.
Bob blir förtvivlad.. han försöker att få dem att förstå att Viv bara ljuger för att Donna ligger på sjukhus men ingen lyssnar på honom.
Vakterna griper Viv och för bort henne...


Idag tycker jag faktiskt att Viv såg riktigt bra ut, hon passar så bra i uppsatt hår och strikt klädsel.


Kommentarer
Postat av: Viktoria

Viv såg himla fin ut idag ja hon passar i den klädseln.

Jag tror Donna gillar Ross mer än en vän.

Tycker synd om Bob faktiskt...

Vad ska Diane säga om sina kläder som blivit lapptäcken??Hon blir nog INTE så glad...

Kanske Shane dyker upp på sjukan å besöker Donna

2010-12-06 @ 15:14:13
Postat av: Erik

Bra och dramatiska avsnitt i dag, särskilt det första. Ja, Viv såg fin ut i dag.

Fick just veta att efter juluppehållet kommer HTG att börja 11.50 i stället. Bra att veta för den som spelar in.

2010-12-06 @ 17:38:10
Postat av: SoP

Bara nu inte Donna ska ligga på sjukan for ever som förra frun- det var de jobbigaste avsnitten jag segat mig igenom faktiskt. Eller,när Marlon blev tokig o låste in sig på vinden i ödehuset var tråkiga som attans med.

2010-12-06 @ 22:52:44
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

Tack Erik! Då får jag ändra min inställning på inspelningen efter jul.

Håller med; Viv va jättesnygg för en gångs skull.

Jag tror inte Donna kommer att bli liggande. Däremot tror jag att hon kommer att falla för drägget Ross. Nej jag tål inte se honom!

2010-12-07 @ 07:09:05
Postat av: SoP

-tycker också Ross är en slempelle- :-P

2010-12-08 @ 00:34:52
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0