"Pappa gör så mamma gråter"

Debbie är barnvakt till Sarah. De är hos Dingles och hälsar på och Sarah sitter och ritar. Debbie frågar vad hon ritar och då säger Sarah att det är mamma som ligger och gråter och där är pappa...
Sam råkar höra det och han berättar om sina misstankar han haft länge för Debbie. Hon tror honom inte men ändå så frågar hon Jo rakt ut när hon lämnar Sarah.
Tillslut orkar Jo inte ljuga utan hon berättar allt och säger att nu är allt bra igen. Debbie blir orolig för Sarahs skull och säger att hon inte vill att dottern ska bo där om Andy är våldsam. Jo lyckas nog att övertala henne om att det är lugnt nu...men är det verkligen det?

Donna rehabtränar men det tar tid och det går trögt. Hon blir frustrerad när hon inte kan röra benen som hon vill.
Marlon blir förtvivlad när han märker av hennes humör. Hon blir mer och mer deprimerad och ber Marlon att hjälpa henne med alla hennes svarta tankar...

Katie är på väg att betala en hyra för stallet i förskott för att inte Matthew ska kasta ut verksamheten. Han tar inte emot pengarna eftersom han "erkänner" att han sökt andra hyresgäster för att ge Katie en push framåt. Det leder till att hon får in fyra nya hästar i stallet.
Senare så kommer Matt och ska be om ursäkt och de delar på en flaska vin på stallbacken. Han är förtrolig med henne och berättar att Kings ekonomi är urusel och att allt kan gå åt skogen om nästa affär inte går i lås.
Chas varnar Katie för Matthew, hon kommer väl ihåg hur det gick med Gray.

Gennie ljuger för Pollard bara för att skydda Lexi när han frågar varför hon knappt sytt något. I själva verket har hon gett sina gardiner och kuddöverdrag  till Lexi. Pollard börjar kolla arbetarnas verk och de flesta får beröm men när han ser Lexis hög så är allt felsytt. Nu uppdagas allt med Lexis fusk och att hon hotat Gennie för att få hennes arbeten. Pollard kallar in Lexi på kontoret och efter ett tag kommer de ut.
Han har insett att den senate orden har orsakat stress hos arbetarna så nu har han bestämt att Lexi blir förman. Ingen gillar den tanken och alla blir upprörda.
Lisa vägrar att gå till fabriken dagen efter. Gennie uppmanar arbetarna att maska så Lexi ska få problem med Eric.
Eric inser att Lisa behövs för att få ordern klar så han besöker henne hemma med en bukett blommor som hon får, dessutom erbjuder han henne lika mycket i lön som Lexi har. Först vill Lisa inte godta hans erbjudande men Eric har fattat sambandet mellan stölden i Robblesfield och Lisas snabba arbete på övertid.
Väl tillbaka på arbetet försöker Lisa köra med utpressning så de andra sömmerskorna ska få mer betalt.

Jamie har betalat resa och hotell till Bob så han ska kunna träffa sin andra dotter Roxy som är i England tillfälligt för mamman är där på turné.

Gennie blev inte sådär överförtjust över att Brenda flyttat till byn.

Nicolas förläggare kommer till byn för att träffa henne. Han är väldigt imponerad av den tredje boken men ber om att de måste tona ner figuren Hemska Trixie för barnen kan få mardrömmar av henne eftersom hon är så elak.
Nu verkar det klart för att böckerna ska komma ut men hur ska Nicola förklara det för Rodney?
(Terrible Trixie har fått heta både det ena och andra i översättarnas text men första gången hon dök upp så kallades hon för Hemska Trixie och då kallar jag henne för det, inte Förfärliga Trixie som översättaren kallade henne idag...)

Kommentarer
Postat av: viktoria

Lexi har jag aldrig gillat.

Carl kommer säkert att gå tillbaka till matt å Jimmy.

Hur ska det gå för donna?

Och jag undrar om Andy får se den teckningen sarah har ritat?Undrar ochså hur han kommer att reagera på det?

2010-12-20 @ 15:14:59
Postat av: Erik

Hur kan Pollard vilja ha Lexie som förman? Ingen av de andra gillar ju henne, undrar hur länge hon blir kvar.

Bra att Debbie fick reda på sanningen om Andys misshandel av Jo, hon är ju en smart tjej, så nu kommer det förhoppningsvis att hända något i rätt riktning när Andy slår Jo igen, vilket han säkert kommer att göra, även om hon själv inte tror det. Som Viktoria påpekar behövs det kanske bara att han får se Sarahs teckning.

Och kommer Donna någonsin att bli polis igen efter det här? Det verkar nästan otroligt att hon ens ska kunna gå själv igen.

2010-12-20 @ 16:57:43
Postat av: Lotta

Undrar vart Ross är nånstans?Lexi vilken häxa!

Donna kommer väl snart hem men hur ska det gå för henne? allt känns botten just nu för henne.

Hoppas att det händer nåt å att folk som Debbie,Daz,Diane ser att Andy slår Jo.

Hoppas att detta får ett slut snart.

2010-12-20 @ 17:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0