Eric=Derek?

Idag har min dator pajjat så jag har fått lösa bloggandet på annat sätt så det blir en mycket kort sammanfattning.

Donna ligger kvar på sjukhuset och får besök av Bob, Marlon, Ross och även Shane. Hon är först grinig på Marlon men lugnar sedan ner sig och de kan se på Leonardo på dvd...nåja inte DiCaprio som Donna velat utan Teenage Ninja Turtles men de verkade mysa ändå.

Viv fick 3 års fängelse. Hon skickade en cd med en godnattsaga till tvillingarna och Bob.

Bob har fullt upp och vännerna försöker visa sitt stöd. Jamie och Terry ordnar ett schema så de kan hjälpa Bob i cafét och butiken. Först blir Bob sur men inser att de måste organisera sig för att hinna med. Kan Terry klara av att vara ensamstående så kan han.

Diane blev inte så sur på Paul och Nicola som klippt sönder hennes kläder.

Edna konfronterar Pearl om hennes avsikter med Alan. Pearl förnekar först att det varit något men erkände sedan att hon kanske visst hade känslor för honom.

Andy hör att Sarah vill ha en lillasyster precis som sin dagiskompis. Han pratar med Jo men hon verkar inte riktigt beredd. Hon pratar med Diane som råder henne att vänta om hon är tveksam.
Andy blir sur på Jo och menar att hon inte förlåtit honom och att hon inte litar på honom längre. Han säger åt henne att vill hon inte ha barn med honom kanske det är bäst att sticka.

Val kom hem från semestern och hade fått en "fin" tatuering på ryggen där det stod Derek. Eric blev rosenrasande men hon försökte skylla på att hon var full och att tatueraren måste ha hört fel.
Eric fick nog av hennes supande och skällde ut henne...

Kommentarer
Postat av: Erik

Brenda dök verkligen upp i byn i grevens tid. Kan man inte ana att det blir något mellan henne och Bob i framtiden när de lever så tätt inpå varandra varje dag? Hon verkar vara den omhändertagande typen. Annars är väl Terry i lämplig ålder och skulle behöva en ny kvinna snart också. Det kan inte vara lätt att klara av både butik, post, kafé och tvillingar själv även om vänner och grannar ställer upp. Om nu inte Donna ställer upp mer om hon kan det när hon får lämna sjukhuset.

Hur full var egentligen Val som inte ens minns att hon blev tatuerad? Har hon haft en älskare eller inte? Jag tyckte hon såg yngre ut än vanligt när hon kom tillbaka. Eller har hon lyft sig?

2010-12-07 @ 16:13:10
Postat av: Jackson

Ja, Erik, jag tänkte precis som Du när det gäller Brenda, Bob och Terry. Tror Du inte att Val såg litet fräschare ut p g a att hon var ganska solbränd och hade ändrat frisyr?



Nu är det nog snart dags för Jo att dra sina färde! Andys humör tycks ju vara lika instabilt som tidigare. Han är verkligen otrevlig och nedlåtande mot henne.

2010-12-07 @ 16:34:13
Postat av: Erik

Ja, Jackson,det glömde jag ta upp. Tror Andy verkligen att Jo vill skaffa ett barn till med honom? Jo såg tveksam ut. Det är nog bäst att hon sticker medan hon kan.

2010-12-07 @ 17:19:54
Postat av: Mariann

jag tyckte också att Val såg väldigt annorlunda ut och funderade på om hon gjort nåt nip/tuck

2010-12-07 @ 18:16:41
Postat av: Lena

Det tror jag. Tyckte inte att hennes ensamma smekmånad platsade riktigt i handlingen, men där kan vi ju ha förklaringen.

2010-12-07 @ 18:38:16
Postat av: Brita

Hjälp mig som inte hänger med.Vad betyder nip/tuc? Plastikoperation eller?

2010-12-07 @ 21:24:54
Postat av: Mariann

nip tuck... lite skära och lite stoppa in överflödig hud :)

ett uttryck för plastikkirurgi ja och namn på en populär serie som handlade om två skruvade plastikkirurger

2010-12-07 @ 22:09:02
Postat av: SoP

Bra rutet av Eric!

2010-12-08 @ 00:38:12
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0