Arresterad för att ha rökt en cigarett?


Usch idag var det tråkigheter staplade på varann..

Terry som efter massa påtryckningar av Duke ringer till socialen för att anmäla Sam.
Sam får tyvärr ett raserianfall när socialtanten och Lisa är på besök. Han slänger en tallrik med mat rätt in i väggen och tanterna blir rejält rädda. Han vill så gärna klara sig själv men det verkar svårt att få det gå ihop och han vägrar att ta emot hjälp från Dingles.

Val är skräckslagen för ögonoperationen så hon börjar röka igen. Tyvärr så går hon ut i puben med den tända cigaretten och det gör Donna irriterad. Det var droppen som fick allt att rinna över i humöret hos Donna för ingen tar hennes polisroll på allvar och Shane har varit på henne om att hon är en Dingle. Hon råkar i gräl med Val som vägrar att lyssna. Val råkar sen knuffa till Donna så hon ramlar. Naturligtvis arresterar Donna Val och kallar på förstärkning. Ross kommer dit och de åker till stationen. Val klarar sig ur situationen med en varning.

Lily har dragit ifrån byn och lämnat Edna eftersom det var det hon ville. Pearl, Betty, Sandy och Alan hade fått brev om att träffas på puben och där fick Pearl läsa upp ett kort i från Lily som säger farväl.

Jo kommer rätt lättklädd till besöket på fängelset. Det gör att de andra intagna börjar ge gliringar till Andy eftersom Jo inte svarade sen när han ringde henne. När han väl fått tag på Jo kommer han på att han vill gifta sig med henne redan nu, fast han sitter inne. Jo ser inte allt för nöjd och glad ut men hon söker upp Ashley ändå.
Ash är inte hemma så Jo får en pratstund med Laurel istället och då kommer hon fram till att de kanske borde vänta med giftemålet så det blir ett sådant bröllop som Jo vill ha. Hon ska i alla fall prata med Andy om saken.

Eli blev rätt svartsjuk när Debbie tog en öl med Carl på puben.

Jack fick Laurel att ta kontakt och prata lite med Mel som har det jobbigt just nu.

Shadrach vill inte bo i stallet så han lyckades tjata till sig platsen i husvagnen i stället.

Kommentarer
Postat av: Erik

Donna gick till överdrift i dag bara för att ingen ska kunna påstå att hon är extra snäll mot Dinglar och skydda dem. Och att ge sig på Val var också lite överdrivet, om hon ska behöva utmärka sig på det viset passar hon inte som polis. Sam reagerade också överdrivet, som slängde tallrikar i väggen. Knepig situation när man varken klarar av hyran eller vill flytta hem. Och att Zak och Lisa övertar vårdnaden vill han säkert inte heller. Vet inte hur det ska sluta, illa säkert. Kan han verkligen köra bil, förresten. När har han tagit körkort? Skulle han ens klara teorin? Jag tror att Terry ångrar sig lite att han ringde socialen. Han borde slänga ut den tjatiga pappan.

2010-08-05 @ 18:30:08
Postat av: Anonym

Jag slängde en kaffekopp på min socialassistent en gång. När man är i trängda lägen gör man tyvärr mindre kloka saker.

2010-08-05 @ 19:27:27
Postat av: Tina

...och hur kan soc. tycka att det är lämpligt att fostra ett barn på Dinglegården så ruffigt och skitigt där är. Sedan är det, vilka värderingar kommer lille Samson att få om han ska växa upp tillsammans med Shadrack t.ex?

2010-08-05 @ 20:38:14
Postat av: Katarina

Hej! Donna var urfånig idag. Hon borde kanske tänka på att jobba med någonting helt annat? Och Sam är ju lite som ett barn själv. Och inte har han inkomster så att det räcker till att driva ett eget hushåll. Det är inte lätt det där med förståndshandikappade som får barn. Men kan man inte ha en stödperson eller familj, utanför Dingle-klanen, som kan hjälpa honom? Han råkar ju i trubbel hela tiden för att hans förstånd inte räcker till, även om ingenting av det han gör är illa ment. Och hur går det senare när Samson ska börja skolan och det blir dags för läxläsning?

Hälsningar Katarina

2010-08-05 @ 23:45:18
Postat av: Mariann

dum-Donna och dryg-Duke får gärna hoppa rätt ut ur serien nu! Gud va jag är trött på de...

2010-08-06 @ 12:03:52
Postat av: marina

tänk om carl och lexi kunde få varann!!de borde gifta sig me varann .då händer det ju nåt roligt ialla fall:)tycker king sönerna är mer spännande.

2010-08-09 @ 15:48:21
Postat av: Adm

>>>marina

Romanser är oftast härliga att ha med för de ger glädje, om det inte handlar om otrohet.

Lexi och Carl? Hmmm..de är ju nästan släkt med varann genom att vara halvsyskon till Scarlett.

2010-08-09 @ 16:23:51
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0