Stackars lättlurade Sam som bara vill väl

Duke missar inte ett tillfälle till att hacka på Sam som förälder. Terry fick skämmas för sin far och han höll absolut inte med Duke när han klagade på att Sam inte såg efter sin son.
Sam gjorde en körning till Eli, en ny drogleverans, men den gick inte som det skulle för han som skulle hämta paketet under sätet i taxin hittade inte det han letade efter. Det gjorde att Sam började undra vad som hände där i baksätet. Killen fick bråttom därifrån och Sam upptäckte knarkpaketet. Han blev arg på Eli som lurat honom. Tyvärr så har Sam ont om pengar och kan inte betala hyran. Det utnyttjar Eli och lyckas efter många om och men övertala Sam att köra en sista gång. När Sam är på väg med leveransen blir han stoppad av Ross, som fått fel på sin bil, vid vägkanten och Ross vill ha skjuts till Hotten. Sam blir givetvis nervös och Ross blir misstänksam. När sen Sam girar till ramlar paketet fram under sätet och Ross upptäcker allt.
Sam åker in på förhör och sen satt i arrest. Daz fick hämta Samson från dagis och Duke fick än mer vatten på sin kvarn.

Debbie lånar extra pengar från Carl för att kunna betala för Belles skolgång. (Hur ska Lisa och Zac kunna betala tillbaka och fortsätta få tag på pengar i framtiden???)
När Debbie kommer in på puben så skämtar Carl med henne om att är det chips och öl pengarna skulle gå till men Debbie som inte fattar att han skojar fnyser. Då säger Betty och Pearl att Debbie inte förstår humor men då tycker Val att Debbie kan bevisa motsatsen genom att berätta en vits. "Det sitter tre äldre damer...på en pub..." säger då Debs. Hahahaha rätt roliga miner på tanterna då =)

Betty driver med Alan som är orolig för Edna.
Lily pratar ut med sin syster angående Peter och hon anser att det är Edna som är Peters riktiga mamma. Det får Edna till att mjukna upp och börja tänka på att följa med till Frankrike för att hälsa på sin son.

Carl försöker att fixa sopkontraktet på egen hand och han beställer mot Matts vilja sex st nya lastbilar. Matt får reda på det och stoppar köpet.
Miles har fått nys om att det ska ske en ny upphandling angående sopkontraktet så han övertalar Donald att ge sig in i den branchen. Nu ska han få visa sin far vad han går för och Nicola är inte alls förtjust.

Kommentarer
Postat av: Erik

Vad man blir arg på Terrys pappa. Man vill bara smocka till honom som han lägger sig i allt. Han borde verkligen försvinna från byn snarast. Hur ska det gå för stackars Sam nu då, som hamnar i finkan. Det var ju klart att något sådant skulle hända. Eli borde hamna bakom lås och bom i stället. Värst för lille Samson bara.

2010-08-03 @ 18:26:24
Postat av: Tina

Inte åker väl Eli in inte, Sam kommer inte att skvallra. Dinglarna gör ju inte så mot varandra, men jag tycker att Sam borde göra ett undantag då Eli rent ut sagt har utnyttjat Sams skrala pengasituation. Eli är ett stort kräk och likaså Duke. Båda är ändå varandras motpoler.

2010-08-03 @ 18:35:58
Postat av: Cinnamon

Nu är jag så förbannad på Eli och Duke så jag var nära att dänga till teven idag. Stackars Sam, vore ju önskvärt om han faktiskt sa som det är till polisen och inte skyddar fjant-Eli.

2010-08-04 @ 00:40:59
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: sop

Kom på den ultimata lösningen,Eli blir förbannad på Duke som spelar allan,hämtar en pistol o ska skjuta gubben,Vidriga Vickan dyker upp från igenstans o ser vad som ska hända o gör sitt livs enda vettiga insats,hon kastar sig fram o försöker rädda Duke, men skottet går igenom dem båda o de dör, o Eli åker i fängelse,varvid Sam blir friad från anklagelserna!Han o Samson flyttar in hos Jo o de hjälper varandra o får det riktigt bra på gården. ;-O applåder o visslingar

2010-08-04 @ 03:32:54
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0