Att bränna upp bevis

Jamie tog med Louise på en vandring ut i naturen. Hon gillade det inte så mycket men traskade med i alla fall.  Han fick med henne upp på ett berg, den högsta kullen i hela Yorkshire? Där skulle han göra något väldigt romantiskt och Louise trodde givetvis att han skulle fria. Jamie tog upp en schweizisk armékniv och skulle rista in deras namn men skar sig i fingret och svimmade när han såg den lilla skråman. Väl hemma fick Louise plåstra om honom och så nämnde hon vad hon trodde han skulle göra. Då fick han något att tänka på...

Victoria trodde att hon hade en chans hos Jake men han ser henne endast som en kompis. Då blev hon ledsen och snodde en jätteflaska cider från butiken. Hon drack sig full och sen skulle hon säga honom ett sanningens ord på caféet men Jo kom och drog henne därifrån.

Laurel ville vara ensam med sin sorg. Hon blev förbannad på Viv som startat insamlingen och en kondoleansbok. Laurel ville inte minnas detta hemska.. Hon drog iväg och satte sig i ett lusthus nära kyrkogården. Greg kom dit och Laurel fick en axel att luta sig mot, hon somnade av utmattning och han lät henne sova.

Katie passade på att sno nyckeln till det hemliga stället där Perdy förvarade koftan som var bevis mot Gray. Precis när Katie hittade förrådet där koftan var gömd kom Perdy och såg det. Först blev hon arg och besviken på Katie som lurat henne men Katie lyckades övertala henne om att de var på samma sida. Katie fick henne även till att kasta koftan i brasan, men i samma stund som koftan brann visade hon vems sida hon egentligen står på. Katie erkände att hon och Gray har ett förhållande. Perdy blir fullkomligt galen när hon inser att hon blivit lurad och börjar jaga Katie genom hela huset. Jag fick en känsla av filmen The Shining när Perdy precis slagit hål i dörren och tittar in där. Hon jagar Katie ut på gården och där råkar Katie ramla.
Gray kommer till sjukhuset och när han träffar Matthew berättar han sanningen om vad Perdy gjort med koftan, att hon använde den själv för att utöva utpressning mot honom istället för att låta Matthew veta det och att Matt hade kunnat använda den som hämnd. Matthew blir alldeles kall. Han lämnar Perdy och vägrar att låta henne prata ut. Väl hemma på Home Farm packar han ihop hennes kläder och kastar ut det på gården därefter kastar han ut henne... Nu har hon ingenstans att ta vägen och hur ska det gå med barnet, kommer det att överleva?

Kommentarer
Postat av: sop

ÅH, jag Älskar när Matt blir sådär Arg, han är magnifik! Ut med den hispiga tokbruttan,Äntligen!Inte för jag tycker om våldsamma maktfullkomliga män, men i Detta fallet så-wow

2010-08-25 @ 16:10:20
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Katarina

Hej! Viv Hope kan verkligen vara totalt taktlös. Det var väl inte riktigt rätt tillfälle att ta upp det där med insamlingen och kondoleansboken med Laurel. Hon är ju totalt nedbruten, stackaren och absolut inte i form för att möta den sortens situationer ännu på mycket länge. Barnet är ju inte ens begravt än. Men det var dumt att riva sönder boken ändå, även om hon inte kunde hjälpa eller råda över sin reaktion. Framöver, när tiden har fått göra sitt och de värsta såren har, om inte läkt så i alla fall upphört att blöda, så skulle en sådan bok kunna ge tröst.

Victoria Sugden är en jobbig unge. Är det meningen att Jo ska ha ansvar för henne nu när Andy är i sinkabirum och Jack har försvunnit till Annie (som det heter) i Spanien? Får inte hon dra ett för tungt lass? Hon har ju Sarah och gården också.

Perdy, Katie och slisk-advokaten är precis lika goda kålsupare alla tre. Oärliga ränksmidare. De förtjänar varandra. Jag tycker synd om det stackars barnet. Vilken jävla familj att födas in i.

Hälsningar Katarina

2010-08-25 @ 16:11:02
Postat av: Brita

Ja, SoPis, Matthew är verkligen ähum, suck, karl för sin hatt... Ska vi dra lott?

2010-08-25 @ 16:52:28
Postat av: Elin

Bra gjort av Matt! ut med fanskapet.Nu visar han vad skåpet ska stå!

Laurel tycker så synd om henne, men som Ashley sa till henne att det kommer att bli bättre stämmer.

Men viv tar priset idag !

Victoria e ju trotsig å tror att Jake e intereserad utav henne ,va inte han gay?

Jo får ta det största lastet , gården, sarah,victoria, charlie.

Men mel och hennes gubbe verkar lite mysko när laurel är nära.

Hoppas att Katie får reda på om Grays andra läggning snart...Undra hur hon kommer att reagera...

2010-08-25 @ 18:15:11
Postat av: T

Jag trodde Perdy skulle tala om för Katie att Gray spelar för motståndarlaget men inte då. Har tyckt att Katie varit trevlig men inte nu. De där tre förtjänar varandra som Katarina sa.

2010-08-25 @ 18:57:08
Postat av: marina

Bra gjort av Matt!!!trist bara att perdy inte berättade det där om koftan och att katie gjort en luring!!har alrig tyckt om katie!!ja det blir roligt när katie får reda på vad grayson brukar syssla med:)viktoria sugden verkar verkligen vara en bortskämd unge som får sin vilja fram.:)

2010-08-25 @ 19:01:42
Postat av: Erik

Mycket dramatik och urladdningar i dag. Bra att Laurel röt i åt Viv. Katie borde väl få veta något om Grays läggning snart, undrar hur hon reagerar. Han försöker väl prata bort saken, tvivlar på att han säger något om Paul. Ja, hur Jo ska klara hela lasset på Sugden-gården är svårt att förstå. Vill de ta emot Dianes hjälp tro? Victoria skulle verkligen behöva någon att luta sig mot, men frågan är om det finns någon sådan. Hon kan väl vara kompis med Jake oavsett om han är gay eller inte. Han bor ju ändå på gården mesta tiden.

2010-08-25 @ 19:04:23
Postat av: Mariann

Jag trodde det bara va ett skämt när Jake sa till sin pappa att han är gay. Men jag missar väl en del när jag sitter och snabbspolar mig genom eländet :)

Jag har aldrig gillat Korkade Katie och nu är hon verkligen fruktansvärd. Jag hoppas, hoppas att hon får veta sanningen om G(r)ay, och att det svider ;-)

Vidriga Vickan vill jag bara slippa se och Maktfullkomlige Matt överreagerade. Tycker jag. Han har ju sysslat med så mycket fuffens själv att han borde "förstå" Prilliga Perdy.

2010-08-25 @ 19:48:02
Postat av: Katarina

Hej! Jag trodde också att Jake skämtade när han sa att han var gay.

Hälsningar Katarina

2010-08-25 @ 19:53:06
Postat av: Pandora

Jake är väll inte gsy? Han var ju så het på Jo att han t.o.m gjorde ett tafatt försök till utpressning ju!



Skönt att ragatorna kom i luven på varandra även om utgången blev dramatisk. Dagens skådespelarinsats den stod Matt för. Den karlen kan vara rätt sexy när han är bestämd=))

2010-08-25 @ 21:27:36
Postat av: Fredrik

Kvinnor som gillar att Matt slår en annan kvinna.



Intressant.



Gudrun S behöver nog komma hem till er ...

2010-08-25 @ 22:54:06
Postat av: Brita

Nä Fredrik, vi diggar Matt som maskulin skådespelare. Definitivt inte i TV-rollen som kvinnomisshandlare.

2010-08-26 @ 03:48:35
Postat av: Adm

Jag uppfattade det också som att Jake skämtade om att han var gay, precis som Pandora säger han vill ju ha Jo.

>>>Elin

Tror du inte att Mel och Greg vill visa lite hänsyn till Laurel? Deras barn lever ju och det kanske känns hårt att skylta med det just när Laurel är så ledsen.



2010-08-26 @ 08:29:45
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Mariann

jag tror precis som Adm att Mel och Greg försöker att visa hänsyn. Och att de ser lite mysko ut är väl för att de känner sig obekväma och osäkra på hur de ska hantera situationen och vad de ska säga till Laurel. Som vi alla säkerligen skulle vara.

2010-08-26 @ 09:22:52
Postat av: Mariann

och även OM nu barnen skulle vara förväxlade (inte helt omöjligt, det har ju hänt i verkligheten) så är väl det ingenting som Mel och Greg skulle veta?? Eller tror vi att DE har bytt ut barnen på BB? Varför skulle de göra det? För att de visste att Daniel skulle dö?? Näeee... inte ens i såpavärlden kan det va sååå kocko.

Nej inge mer elände och sorg! Jag vill se Katie med lång näsa! Men hon kanske aldrig får veta sanningen om G(r)ay, eller så kanske hon inte bryr sig...

2010-08-26 @ 09:31:00
Postat av: Erik

Jo, jaq tror att Katie får veta sanningen om Gray snart på något sätt, men hur det ska gå till och vad som händer sedan har jag ingen aning om. Förhoppningsvis får hon väl stå där med lång näsa som du säger.

2010-08-26 @ 09:57:59
Postat av: Lena

Förstår faktiskt inte er fashination för Matt. Sexig nä Snygg nä, minsta trevlig mot någon nä.



Underligt hur olika man upplever folk.

Matt ger mig rysningar av obehag bara.



Rodney däremot är något helt annat:-)

2010-08-26 @ 10:09:30
Postat av: Pandora

@Lena Ja smaken är som baken. Jag gillar Matts utseende och jag tycker att det är en av de bästa skådisarna i serien. Maskulin och litet farlig=)

Rodney däremot får jag "Kasserad strandraggare-vibbar" av haha. Sliskig som få!



Bra va? Vi slipper slåss om karlarna=))

2010-08-26 @ 14:30:13
Postat av: Jesper

Nu funkar webtv igen....

http://wireless.host-ed.net/

2010-08-26 @ 15:26:54
Postat av: Lena

Kan hålla med dig om

"Kasserad strandraggare-vibbar"

låter lite härligt sunkigt



Hade Sharach varit lite renligare av sig så skulle jag kunna tänka mig honom också. Han har charm.

Med honom blir det nog aldrig tråkigt:-)



Angående skådespeleriet så är jag mest nyfiken på Jasmin. Tror att hon kan utvecklas om hon får vara med ett par år.

2010-08-26 @ 15:34:39
Postat av: Lena

Jag har aldrig sett en människa förut i de där webkamerorna men idag dräller det ju av folk där

2010-08-26 @ 15:37:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0