Katie och Gray???

Jo skulle hälsa på Andy i fängelset men Sarah blev sjuk och behövde barnvakt. Det fick bli Debbie! Sen när Jo var på väg så fick hon soppatorsk och insåg att hon glömt mobilen i Sarahs skötväska. Det var bara att börja gå... Hon mötte efter ett tag Ross och Shane och fick skjuts hem eftersom besökstiden var över.
Andy blev besviken när det bara var Daz som dök upp, han lyssnade knappt på vad Daz sa för han var upptagen med att hålla utkik efter Jo. Stackars Daz, lite uppskattning borde han ha fått ändå tycker jag.
I fängelset fick Andys cellkamrat sina cigaretter (?) beslagtagna av en annan intern men Andy tog tillbaka paketet. Det gjorde att internen senare kom och sa att han alltid ger igen...när ingen ser.

Miles såg att Nicola träffade David och smög efter för att kolla vad de gjorde. Han upptäckte att de hade en mysstund på soffan hos David. Han berättade det för sin far som nu ska tänka på vad han ska göra åt det...

Sam fortsatte att hålla sig borta och Shadrach har så dåligt samvete för vad han gjort att han slutat dricka.

Carrie vill flytta till Nick i Kanada men Scarlett vill inte det. Lexi kommer på att om Carrie flyttar kan hon ta hand om Scarlett i stället men när de berättar det för Scarlett så vill hon helt plötsligt följa med sin mamma.
Lexi blir ledsen och känner sig utanför, ingen har ens frågat om hon vill följa med.

Viv och Val blev intervjuade av Jasmine för tidningen. Val pratade vitt och brett om att hon offrar sig för välgörenhet trots sin dåliga syn. Diane blir lite sur för att Val inte säger sanningen så hon talar om allt för Viv. När sen Val kommer och säger att hon måste säga återbud för flygvisningen så har Viv redan tänkt ut en plan. Hon och Diane har pratat med Vals läkare och flyttat på tiden för operationen, nu kan Val vara med på flyguppvisningen ändå. Ojojojj.. det var inte populärt hos Val som kom med den ena ursäkten efter den andra. =)

Katie håller reda på Gray och ser till att han får med sig alla viktiga papper och mobilen till ett viktigt möte. När han sen kommer tillbaka och har fått nytt kontrakt med en klient så tackar han henne. De kommer varann riktigt riktigt nära och Katie kysser Gray...som ryggar tillbaka. Hon känner sig rätt bortgjord och Gray börjar med sina ursäkter. Han erkänner att han är attraherad av henne precis som hon är utav honom men det kan ändå inte bli något mellan dem. Jag trodde han skulle erkänna att han är gay men han sa inget om det. Istället säger han allt om att Perdy pressar honom om vårdnaden pga han fifflat med bevisen mot Matthew och om brevet från Rosemary. Katie blir först förvirrad men sen kommer ilskan, hon kommer minsann att hämnas på Perdy som låtsats vara hennes vän. Hon skulle nog inte ha gått med på surrogatmor-grejen om hon vetat att barnet skulle hamna i en dragkamp mellan Perdy och Gray. Han verkar rätt nöjd när han hör om hämndplanerna och det slutar med att Gray och Katie kysser varann...på väg upp till sovrummet...

Kommentarer
Postat av: Lena

ja då fick jag äntligen min bok

The Little Book of Emmerdale

o liten var den:-)



Fick ett stort paket 40x25cm och vecklade upp

o vecklade upp. Kvar blev en liten bok på 5x5cm.

Lite text om de olika karaktärerna o inte en bild.



Så dum jag känner mig, vet inte om jag skall bli förbannad eller skratta (men det är ju nyttigare o roligare att skratta så;.))

Alltså inget att slösa pengar på hur mycket HTG fan man än är

2010-08-11 @ 15:42:24
Postat av: Ella

Undrar när sam kommer hem?

Hoppas att det händer mer saker i serien snart

2010-08-11 @ 17:45:43
Postat av: Erik

Ganska händelselöst i dag, inget som för framåt precis, mest tråkigt tugg bara. Man undrar ju om förhållandet mellan Gray och Katie ska hålla, skulle inte förvåna mig om hon får reda på Grays homosexuella kontakter förr eller senare på något vis - och vad händer då? Nej, jag tror inte att de kan bli något par.

2010-08-11 @ 18:59:28
Postat av: Katarina

Hej! Vilken soppa det håller på att utvecklas till i triangeldramat mellan Perdy, Katie och Grayson. Jag undrar hur det ska sluta. Men jag tror inte på något vidare långvarigt förhållande mellan Katie och Gray. Det måste väl snart uppdagas att han är bisexuell och det är nog inte så säkert att Katie är lika förstående och villig att "dela med sig", som Perdy var. Hur som helst så är det ju barnet som kommer att komma i kläm. Om inte någon av parterna tar ungen och sticker.

Jag är så besviken i kväll. Tänkte titta på Bones som jag brukar kl 20 i 8:an men där var det fotbollslandskamp mellan Sverige o Skottland.

Hälsningar Katarina



2010-08-11 @ 20:16:28
Postat av: sanna

Händelselöst idag ,det kommer nog komma ut för eller senare om gray

2010-08-11 @ 21:51:14
Postat av: Cinnamon

Jag förstår inte varför inte Jo och Andy kan komma på att de kan först gifta sig där i fängelset och sen när han kommer ut, ha ett till bröllop då. Så får de ett fint bröllop att minnas.

2010-08-11 @ 23:59:34
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0