Idag var itne-tomten framme

Någon annan som störde sig på att den som textat inte kunde skriva inte utan det blev itne ibland...men inte alltid..

Nåja, vad hände idag då?

Val skrev en lista på 101 saker hon vill göra innan hon dör/ögonoperationen. Undrar vad det var som var fysiskt omöjligt? ;) Eric ville inte bli ruinerad så han ordnade en tid på en privat ögonklinik så det inte skulle bli tre månaders väntetid utan operationen blir nästa vecka i stället. Det gillade inte Val men när hon upptäckte att hon kan skylla på den när hon egentligen ska upp och idka välgörenhet i ett konstflygplan med Viv så kände hon sig rätt nöjd ändå.

Viv fick hjälp av Pearl i caféet och det gick så bra att hon får fortsätta jobba där nu när Emily inte är kvar.

Donna får uppdraget att ta hand om en skolklass som ska visas runt i polishuset. Det sköter hon galant. När visningen är över så reagerar läraren på hennes efternamn och frågar om hon är släkt med den Dingle som är efterlyst på tv. När hon säger att hon är det så blir läraren spydig och undrar hur sånna som hon kan bli polis men då rycker Shane in och ber klassen inkl läraren att gå därifrån på direkten inför nästa pass.

Katie lånade Grays kreditkort och shoppade lite saker till hemmet. Först blev han nästan  förbannad men han lugnade ner sig rätt snabbt. Han verkar trivas i Katies sällskap och hon tar nog det för att han har andra känslor för henne. Diane försökte få honom att inse att han inte kan föra Katie bakom ljuset, dels är hon ju så ung...och dessutom kvinna. Undrar vad Katie gör när hon får veta Grays läggning, för det måste väl komma fram snart?

Jo går runt och är ledsen över att behöva gifta sig i fängelset men hon vill inte göra Andy besviken. Återigen pratar hon med Laurel om det och hon blir övertygad om att det är inte det hon vill och Jack håller med henne.
Jag tycker att Jo faktiskt har ändrat sig och blivit rätt omtänksam och mindre ego...likaså har Eric blivit mer omtänksam. Han kan inte tro att Sam rånat David och börjar ställa frågor.

Eftersom Eric bryr sig om Sam så söker han upp Zak för att erbjuda dem att vädja till Sam i tv men Zak vägrar.
Sam som blivit rädd att bli hittad flyr från ladan så när Shadrack kommer är han borta. Tillslut måste Shad erkänna att han hjälpt Sam att fly. Alla Dinglarna och Terry, Jamie och Paddy går skallgång i skogen utanför byn. Shadrack är ute hela natten för att leta efter Sam för han har så dåligt samvete.
Till slut så antar Zak och Lisa erbjudandet om att vädja på tv. Sam som brutit sig in i ett hus som antagligen bara används till sommaren sätter på tv:n till Samson medan han lagar mat han hittat i frysen. Tyvärr missar han när inslagt med Lisa och Zak sänds...

Kommentarer
Postat av: Pandora

J-lar vad snygg Shane var när han log! Hubba hubba! Det kanske finns hopp för karln ändå nu när han har börjat att bete sig som folk mot Dumma.. Förlåt.. Donna menar jag=)

2010-08-10 @ 16:44:32
Postat av: Fredrik

Jag tycker synd om den stackars ungen som släpas omkring i avsnitten f.n. Kan det vara nödvändigt också att skrika och gorma när barnet är med?

Det är ju barnmisshandel IRL!

Ibland så passar inte barn med själva handlingen.

2010-08-10 @ 17:50:27
Postat av: Erik

Jag undrar verkligen hur länge Sam ska stanna i det där huset var det nu ligger. Här är det ju både varmt och finns mat. Synd att han inte såg TV-sändningen.

Den här pojken som spelar Samson blev visst utbytt förresten eftersom han skrek så mycket, rädd för alla andra som skrek runt omkring honom. Konstigt. för här verkar han ju snäll som ett lamm.

2010-08-10 @ 18:29:31
Postat av: Erik

jo, han blir utbytt snart, allt det här med alla poliser blev väl för mycket för honom, han ville bara vara med Sam och skrek så fort Sam (eller skådespelaren) gick ifrån honom. Inte underligt, vem som helst kan ju få men av alla strapatser. Allt syns ju inte i bild heller, måste vara mycket bortklippt runtomkring också och sedan vet vi inte än vad som ska komma längre fram, det blir kanske ännu värre. Synd att blanda in småbarn på det viset bara för att göra det dramatiskt. Allt detta i onödan bara för att dumma Schadrach inte lät honom gå in i huset när han nu själv ville det.

2010-08-10 @ 18:43:47
Postat av: Erik

jo, han blir utbytt snart, allt det här med alla poliser blev väl för mycket för honom, han ville bara vara med Sam och skrek så fort Sam (eller skådespelaren) gick ifrån honom. Inte underligt, vem som helst kan ju få men av alla strapatser. Allt syns ju inte i bild heller, måste vara mycket bortklippt runtomkring också och sedan vet vi inte än vad som ska komma längre fram, det blir kanske ännu värre. Synd att blanda in småbarn på det viset bara för att göra det dramatiskt. Allt detta i onödan bara för att dumma Schadrach inte lät honom gå in i huset när han nu själv ville det.

2010-08-10 @ 18:44:07
Postat av: Tina

Jag tycker att Shadrack gjorde en bra sak när han berättade för Sam att soc väntade på honom om man tänker som Dinglarna, att man alltid ställer upp för varandra och inte förråder varandra.

2010-08-10 @ 19:06:09
Postat av: Brita

Synd om de byter ut nuvarande unge som föreställer Samson, sötare barn har jag då inte sett i denna serie förut.

2010-08-10 @ 20:00:12
Postat av: Bo

Tina: Jag tycker Dinglarna blåser varandra ständigt.

2010-08-10 @ 20:01:17
Postat av: SANDIZA HOTPANTS

Usch, Shane är så rälig, jag tror bara han spelade snäll mot Donna. Alternativt tänkte "åhh lilla ömtåliga flicka, måste beskyddas" URK!



Och lille Shadrach som bara vill väl, har han nånsin gjort en Dinglesläkting illa med flit <3

2010-08-10 @ 23:26:10
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Katarina

Hej! Illa vet jag inte precis om han har gjort någon men det är ju inte så länge sen han lät sig köpas av Viv Hope så att hon skulle kunna kasta ut Eli och Debbie ur Scotts hus.. Inte så snällt direkt.

Hälsningar Katarina

2010-08-11 @ 08:38:11
Postat av: Jesper

Sandiza!

Nä det har han ju inte , men det vart både dyrt och mycket blött en gång! Ha ha

2010-08-11 @ 12:13:36
Postat av: Pia

...ingen Id ;) att bry sig i stavningen, vi fattar ju ändå vi fantaster, eller hur??

2010-08-11 @ 19:51:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0