En svensk aupair till Eli, någon intresserad?

Ja den enda som skulle stå ut med det är väl Sandiza? ;)
Shadrach hade blivit mutad av Viv för att hålla Eli borta från huset så hon kunde flytta ut deras saker och byta lås.
Eli blev lite sur på Shadrach som på det sättet blivit ansvarig för att han och Debbie och Jas blivit bostadslösa så när Shadrach ville flytta in i husvagnen med Eli ville Eli istället ha sällskap av en svensk aupair.
Debbie försökte få lån på banken för att kunna köpa tillbaka huset men bankerna var inte så pigga på att låna ut till henne. Det ville inte Matthew heller göra när hon vände sig till honom. Han hade däremot andra planer för huset. Han sökte upp Viv och erbjöd sig att köpa huset direkt istället för Debbie. Viv tänkte gå med på det men Bob ville absolut inte att de skulle ha med Kings att göra.
Carl som hört att Matt avspisat Debbies försök till lån erbjöd att låna henne pengarna så nu kan hon köpa tillbaka huset som hon bott i senaste åren.

Socialen söker upp Sam för att ställa massa frågor om hur han är som förälder, i och med att Samson hamnat på sjukhus två gånger på kort tid. Sam blir irriterad över alla frågor och Lisa och Zac blir oroliga. De försöker få Sam att flytta hem igen för att få lite ordning på allt men han vägrar.
Eli ser till att Sam gör en extra körning med taxin för att leverera droger till någon kompis och Sam gör det eftersom han inte vet vad som är på gång och glad över att få extra pengar.

Miles försöker att få lite kunskap om bokföringen på företaget men det gillar inte Nicola. Han träffar även Jas igen och han behöver verkligen en vän säger han. Nicola gör allt för att hålla Donald på bra humör. När Jas är med på en liten familjemiddag så får hon en stund ensam med Donald och då fattar hon att han är nöjd med Nicola även om hon verkar vara ute efter hans pengar.


Betty klagar hos Kings för att deras sopgubbar har skräpat ned på hennes tomt.


Val muttrar för att hon känner sig gammal och Eric försöker att muntra upp henne...och få henne att gå till en specialist.


Carl har fått reda på att Katie väntar Perdys och Grays barn. Matthew var tvungen att berätta allt under en lunch på Home Farm. Perdy var inte så glad över att han sagt något men som sagt, det måste ju komma ut förr eller senare...


Åhh vad det var trevligt att se att många svarade på vilka ni saknade och att ni hade så många roliga förslag på gästroller i serien. Uppehållet kändes inte alls lika långttråkigt som det brukar.

Återigen så måste jag påpeka att det är ert stora engagemang i serien som gör att man vill fortsätta skriva =)


Kommentarer
Postat av: Sandiza Hotpants

JAAAAAA, jag skulle gladeligen axlat rollen som ELIs hus(vagns)slav :D

(Helst husvagns-slav with benefits, höhö, men det goes väl without sayin ^^)

2010-08-02 @ 15:24:24
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Pandora

Au pair hos Eli!?!? Nej tack!! Såg ni inte hans kallingar?!?! Nog för att min Kalle kan vara lite sådär lagom karlsluskig ibland men riktigt i Dingleklass är han ej(ännu iaf)haha.



Bra avsnitt idag! Riktigt kul att se Carl stå upp mot Matt. Han kan behöva en näsbränna den översittaren.

Också kul att se Chas sträcka ut en fredstrevare åt Jo. Hon kan verkligen behöva en vän nu när hon är själv bland getter och småbarn.



Sur på Eli hann jag bli också. Vilken dålig stil att använda stackars Sam för sina skumraskaffärer på det där viset.. Nåja.. Han är ju rätt underhållande iaf, även om han kan bli litet för mycket ibland=) Stjärnan idag var Sharach. Hans "låtsasoskyldiga" min han gav Zac när mutanklagelserna lades fram var minst sagt komisk=))

2010-08-02 @ 16:06:49
Postat av: T

Jag kan oxå tänka mg att vara au pair hos Eli!!! :)

2010-08-02 @ 20:03:46
Postat av: Erik

Skönt att Debbie är tillbaka,det behövs någon med lite skinn på näsan. Frågan är bara om Carl har någon uträkning med att hjälpa henne eller om han bara vill slå Matt för ovanlighets skull och inte bara vara lillebror. Kanske både och? Elis utnyttjande av stackars Sam kan väl inte sluta väl? Det blir bara elände när de har något ihop. Men ibland är Eli lite dum, som när han gick på Schadrachs knep att få honom att sitta kvar på puben, han är så pass smart att han borde ha begripit att det var något fuffens med det. Men då hade det förstås inte blivit något av med allt det andra.

2010-08-02 @ 20:21:35
Postat av: Hanna

Jag stör mig så otroligt på Dingles-familjen som ger hotfulla kommentarer till Val. Tycker att Dingles-familjen börjar bete sig mer och mer efter sitt rykte.

2010-08-02 @ 21:09:41
URL: http://karusellflickanskrypin.blogspot.com
Postat av: Marie nr 2

Ha ha ha Elis Au-pair skämt var bara sååå fnissigt! Håller också med om att den här bloggen ger serien en extra dimension. <3

2010-08-02 @ 22:41:40
Postat av: Therése och Samuel

I kväll gick vi in på http://s4.zetaboards.com/Emmys_Guys_and_Gals/index/ för att eventuellt hitta avsnitt som ligger strax efter de avsnitt som sänds i Sverige nu. Då fick vi direkt se något som vi inte velat se. VARNING. Det är verkligen livsfarligt att googla runt på Emmerdale om man inte vill springa på spoilers.

Förresten, hur gammal är Belle egentligen? Jag tror att vi är många som är tacksamma för jobbet som läggs ner på den här bloggen.

2010-08-02 @ 23:06:38
Postat av: Jesper

Eden Taylor-Draper

Born 27 October 1997 (1997-10-27) (age 12)

Selby, North Yorkshire, England



"Bells" födelsedag!!



(Ja gå inte ut och googla , det har hänt MYCKET 2009/2010....)

2010-08-03 @ 09:59:54
Postat av: Mariann

Jag blir så trött på Eli! Men skulle verkligen sakna hans härliga kommentarer om han försvinner. Undrar nu om Debbie kommer att åka dit på Eli's knarkaffärer eftersom hon äger taxifirman? Då blir jag sur! Nu vill jag att Debbie och Carl ska fixa det här och knäppa sur-Matt på näsan ordentligt. Men med tanke på de bittra manusförfattarna så kommer väl allt att skita sig som vanligt...

2010-08-03 @ 10:10:40
Postat av: Therése och Samuel

Tack Jesper.

2010-08-03 @ 17:03:43
Postat av: Tina

Passa upp Eli, never in my foot.

2010-08-03 @ 18:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0