"Förhållanden är för idioter..."

Sam var orolig för att Samson var sjuk men ingen tog det på allvar. Barnet hamnade på sjukhus, läkarna befarade att han hade hjärnhinneinflammation. Även Belle började känna sig hängig med ont i huvudet.


Lisa blev arg för att det var Rosemary som stod bakom den där utbildningsfonden men när Belle hamnade på sjukhuset hon med så lugnade hon ner sig. Rosemary kom på besök  och medan hon var där fick familjen Dingle veta att Belle inte hade hjärnhinneinflammation utan bara vanlig influensa. Då gav Lisa med sig och sa att Rosemary får betala för Belles skolgång.
Samson hade hjärnhinneinflammation men inte den allvarliga varianten så han kommer att klara sig.
Emily fanns vid Sams sida hela tiden.

Carl o Chas blev ihop igen.

Billy fick  åter flytta in hos Edna men Jack blev inte allt för glad över att han stannar i byn. Lite rädd att Daz inte vill genomföra adoptionen då. Men det verkar som om Daz vill det ändå även om Billy bor i byn.

Kelly blev fri mot borgen och hon och Jimmy pratade ut. Jimmy sa att när hon ljög för polisen om hans alibi så var det det finaste någon gjort mot honom. Jag tycker att de passar varann mer och mer för varje dag. Ett riktigt gulligt par.
Paul skämtade med Kelly att om hon inte blev frikänd så skulle han få Kvinnofängelset i verkligheten, det är nämnligen hans favorit tv-serie =)

Pearl tänkte göra slut med Len för att han bara tänker på Edna men när hon kommer hem för att göra det så har Len fixat till det med middag och vill att de ska förlova sig igen. Pearl blir jätteglad.


Del gav Eric Pollard hans 2000£ som Val blev av med och sa att de kom från pubägaren som hittat dom.  David blev rätt irriterad över hennes tilltag. Det slutar ialla fall med att Eric ber Val om ursäkt högt och tydligt på puben.
Val som först sagt "förhållanden är för idioter" när Pearl och Len firade sin förlvning fick nog tänka om när Eric och hon blev ihop igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0