"är mitt huvud för litet?"

Daz fyllde 16 år och började tänka till ;) Den grabben kan inte ha det lätt när både Billy och Jack ska vara pappor, bjuda på middag på födelsedagen och köpa en klocka i present.
Debbie ordnade party för två... Daz och Penny, en tjej från skolan som dök upp i byn när hennes moped hade gått sönder och hon lämnade in den på verkstaden.
Tyvärr blir det tjafs mellan Jack och Billy så Daz blir less och orkar inte hålla på att välja mellan dem. Kvällen slutar med att Penny drar därifrån när hon får höra att Daz tror att han ska få till det under kvällen.

Alan är ju sådär typiskt engelsk när han ska ordna med festivalen. Han vill gå strikt efter reglerna för hur kommitén ska agera på sina möten men de bybor som dyker upp har egna idéer.

Bröderna King vill sälja Home Farm för att kunna lösa ut Scarlett och även på så sätt bli av med Rosemary men det går inte för enligt advokaten måste alla vara med på en försäljning.

David får med sig Del på sin sida när det gäller att blåsa Eric på pengar. De hittar på ett företag som de för över pengar till, lite i taget.

Debbie fortsätter med massa skumraskaffärer, ber Eli att sno massa bildelar som hon sen använder till bilarna hon lagar.

Hände det något mer?

Kommentarer
Postat av: ellinora

Vad hände när Victoras mamma Sarah dog? Det har jag missat...

2009-10-21 @ 00:04:39
URL: http://ellinoraaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0