22/6

Diskutera dagens avsnitt här...
 
Hem till gården sänder sitt sista avsnitt idag och är tillbaka igen den 21 augusti 2017.

21/6

Diskutera dagens avsnitt här...
 
Hem till gården sänder sitt sista avsnitt den 22 juni 2017 och är tillbaka igen den 21 augusti 2017.

20/6

Diskutera dagens avsnitt här...
 
Hem till gården sänder sitt sista avsnitt den 22 juni 2017 och är tillbaka igen den 21 augusti 2017.

19/6

Diskutera dagens avsnitt här...
 
Hem till gården sänder sitt sista avsnitt den 22 juni 2017 och är tillbaka igen den 21 augusti 2017.

16/6

Diskutera dagens avsnitt här...
 
Hem till gården sänder sitt sista avsnitt den 22 juni 2017 och är tillbaka igen den 21 augusti 2017.

Omröstning om vem ska sluta

Inskrivet tisdag 27/6 kl 16:42
 
Belle börjar jobba igen. Ledningen talar om för personalen att fabriken inte har så många kontrakt nu så antingen måste de minska ned på personalen eller så får de nolltidsavtal vilket gör att de får jobb när det finns kontrakt. Personalen protesterar så Jai säger åt dem att rösta om vem av dem som får gå.
 
Det är dags för inledande förhör angående James död. Pete pratar med Emma om vem det kan ha varit som var på bron. Hon blir nervös och ska ta ett piller men har inte så många kvar. Hon får dit doktor Cavanaugh som undrar varför hon vill ha nya piller nu då hon bör ha massor kvar. När doktorn inte ser så snor hon massa tomma receptblad ur hans väska
 
Paddy pratar med Rhona som är ledsen för att Pierce lämnat henne. Det gör att Paddy ringer honom med anledningen av att Rhona ligger på sjukhus. Pierce kommer dit och får veta att Paddy lurat honom för att få prata. Paddy lyckas övertala Pierce att åka tillbaka till Rhona.
 
På fabriken har det varit omrösning och på alla lappar står det Jai förutom en där det står Joanie. Joanie säger upp sig på direkten trots att personalen protesterar. När Zak får veta det blir han arg och orolig för hennes framtid. Hon säger att hon ska söka jobb i närheten av Leeds så de kan flytta dit för att börja om
 
Pierce söker upp Rhona som blir glad. Han är rädd för sitt humör så de kommer fram till att han ska söka hjälp. När han tvivlar på att det kan hjälpa så erbjuder sig Rhona att följa med. Hos psykologen börjar han berätta om sin barndom och frånvarande mamma
 
Leyla vill träffa Pete men han är inte hemma. Hon ser Emma sova på soffan och hon ser en pillerask på bordet. Leyla berättar det för Pete, Ross och Finn när hon hittar dem på Bartons gård. De skyndar hem men då är Emma vaken. Emma vägrar erkänna att hon tagit piller. Ross söker igenom hennes väska och hittar både tabletter och tomma receptblad. Emma blir förbannad på Leyla som snokar och anser inte henne tillhöra familjen. Hon tar tabletterna och häller ut i vasken för att visa att hon inte behöver dem.
 
Adam pratar med Pete om familjen och det får honom att ändra sig. Han vill skaffa barn på en gång. Victoria börjar då kolla upp med appar och andra hjälpmedel för att se när hon har ägglossning.
 
Tracy och Vanessa ska fixa överraskningsfest för David som fyller år snart. Frank hör det och vill hjälpa till. Han kontaktar en vän som kan ordna med fallskärmshopp men då måste alla hjälpa till med kostnaden för det är ganska dyrt.
 
Belle får skulden för att ha skrivit Joanie på en av lapparna. När ingen tror på Belle som säger att hon är oskyldig blir hon irriterad och säger upp sig från fabriken. Joanie erkänner då att hon skrev sitt eget namn för hon vill bort därifrån. Hon ber om ursäkt för att hon läst Belles dagbok och vet därmed om kyssen mellan Zak och Lisa.
 
Zak försöker förklara att kyssen var ett misstag men Joanie har svårt att tro på honom.

Tack för idag, P

Inskrivet tisdag 27/6 kl 15:28
 
Rhona och Paddy ska på skilsmässoförhandlingar men hon vill inte att Pierce följer med. Rhona tackar för blommorna hon fått av Paddy men han vet inte vad hon pratar om. De kommer fram till att Rhona får bo kvar i huset och Paddy får företaget men Rhona behåller sitt jobb
 
Liv berättar för Marlon om Paddys känslor för Rhona. Marlon råkar nämna det för Bob på kaféet så Pierce hör.
 
Lachlan blir inte fri mot borgen så han får sitta i arresten tills ungdomsdomstolen tar hand om hans fall. Han är väldigt besviken.
Rebecca säger till Chrssie att rädda Lachlan genom att erkänna själv.
 
Frank får bråttom hem från Megan på morgonen. Han skyller på att han måste hjälpa David i affären. Megan träffar sedan David som inte sett till Frank När Megan konfronterar Frank så kan han inte säga var han varit så han gör slut med henne och skyller på att omställningen efter fängelset blivit för svår.
 
Brenda börjar sälja hudkrämen hon beställt från internet. Carly ser det och inser att det bara är kopior så hon varnar Brenda. När Brenda vill skicka tillbaka krämen så hittar hon ingen information om företaget så hon försöker ändå sälja hudkrämen så gott det går.
 
Lawrence blir förbannad på Rebecca som försöker övertala Chrissie att erkänna så han ber henne gå därifrån (eller flytta, jag minns inte)
 
Joanie ser Belles dagbok på bordet när ingen är hemma
 
Rhona får fler blommor med kort "tack för idag/P" när hon kommer hem från rätten. Pierce blir återigen förbannad men ringer till blomsteraffären och får veta att det är Liv som betalat för blommorna. Han blir rasande på henne och skäller ut henne. När Rhona påpekar att han skällt ut ett litet barn blir han återigen förbannad och slår sönder en spegel, Rhona blir rädd och går iväg. Pierce skriver en lapp till henne

All my love, P

Inskrivet onsdag 21/6 kl 14:33
 
Rebecca märker att det är något som inte stämmer mellan Chrissie och Lachlan. När Lachlan är ensam vid gungorna i byn sätter hon sig och pratar med honom. Becs lyckas övertala honom att ange sig själv för polisen.
 
Harriet vill julpynta i byn men de gamla ljuskedjorna är sönder. Bob och Brenda vill starta en insamling för att köpa nya och Liv råder dem att ha den på internet. När vanlig insamling med bössa på kaféet inte ger så mycket så vänder sig Brenda till Liv som ska hjälpa dem. Liv säger att det kanske inte är så lätt att nå folket i byn men det finns andra väger.
 
Kerry får hjälp av Pierce med stämningen av fabriken. Jai erbjuder henne jobbet tillbaka men hon börjar bli girig. När hon vägrar hjälpa Bernice på salongen med hänvisning på att hon snart ska bli rik får hon även sparken därifrån och därmed flytta. Kerry flyttar in på värdshuset där hon tröstar sig med att äta onyttigt och dricka alkohol.
 
Pierce är orolig för Rhonas smärtor och han vill att hon tar piller under hans översyn. Rhona vägrar och säger att hon inte ens kan ha smärtstillande medicin i huset.
 
Megan och Frank ska ha en dejt men vill inte vara på puben. Hon har kontakter så hon bjuder honom på en fin restaurang där hon känner ägaren och han bjuder henne på middagen. Servitören känner igen Frank från fängelset men Frank låtsas som det inte stämmer. När de ska gå lämnar Frank 50£ i dricks till servitören.
 
Polisen kommer till Home Farm för att tala om att Lachlan ska förhöras efter erkännandet och han behöver en vuxen med sig. Rebecca erbjder sig att vara med men det vill inte Chrissie eftersom hon inte litar på henne. Lawrence ringer Ronnie som kommer till stationen och är med under förhöret.
 
Paddy tränger sig på och är med när Rhona och Pierce äter lunch. Han håller med Pierce som skäller ut Liv som råkat spilla varm vaniljsås på Liv.
 
Rhona får ett blombud med ett kort "All my love/P". När hon tackar Pierce för blommorna så säger han att han inte skickat några Hon inser att det är Paddy och gömmer kortet snabbt i boken hon läser. Rhona går iväg för att fixa te och då passar Pierce på att kolla på kortet.
 
Lachlan erkänner att han råkat skjuta sin morfar när han skulle ta geväret ifrån honom. Han säger att han greps av panik och sökte upp Andy men hittade inte honom så han råkade lägga geväret i Andys bil. Lachlan försöker förklara varför han råkat lägga även vasskärvor i bilen men polisen tror honom inte. Lachlan får sitta i häktet till nästa dag då han ska upp i ungdomsdomstolen. Chrissie blir helt förtvivlad när hon får veta det
 

Ansiktet fullt av choklad

Inskrivet onsdag 21/6 kl 11:45
 
Jai och Rishi upptäcker inbrottet i fabriken. Kerry som hört dem gömmer sig och låtsas sedan att hon precis kommit dit för att få sin lön. Med choklad runt hela munnen blir hon dock avslöjad. Jai ser henne även på övervakningsfilmen. När han konfronterar henne skyller hon på att hon bara försökt rädda en fågel och då ramlat ned genom takfönstret. Jai vill polisanmäla henne men Rishi varnar för att hon kan stämma dem för att de gett henne sparken. Kerry utnyttjar situationen genom att låtsas vara mer skadad än hon är. Dan försöker få henne att förstå att om fabriken måste betala massa skadestånd så kommer säkert flera i personalen bli uppsagda och då ligger Joanie illa till och det påverkar Kyle.
 
Aaron ser Robert och Rebecca sitta nära varann i Davids affär. Han blir svartsjuk men Robert lovar att det inte är något mellan dem.
 
Megan frågar Frank om varför han suttit inne och han svarar att det var för att han slagit till en man som som råkade slå i skallen i marken. Mannen hade gett sig på Franks flickvän och då blev han förbannad. Megan drar sig undan och säger att hon gillar inte våld då hennes bror varit våldsam.
 
Rebecca söker upp Diane och Doug för att säga att hon ska försöka få Lawrence att sänka hyran nu när de ändå får bo kvar. Diane blir upprörd över att Rebecca ser dem som några som de äger och kan styra som de vill.
 
Bernice tyr sig allt mer till Jimmy och vill hjälpa honom när Nicola är borta. När Nicola kommer hem märker Bernice att hon är i vägen så hon går därifrån. Rodney märker hur ledsen Bernice är och inser att hon känner mer för Jimmy än hon erkänner.
 
Rebecca kommer till Robert och beklagar sig för att hon gjort bort sig inför Diane. Hon flirtar med honom och försöker kyssa honom men han säger att det inte är okej. Han påpekar att de inte ska vara ihop mer än att kämpa för att få Home Farm, allt annat kan vara. Diane hör detta och blir besviken.
 
Diane kommer till Home Farm för att försöka prata med Chrissie som fortfarande vägrar. Hon blir så desperat att hon tränger sig in och råkar få syn på Lawrence gevär som ligger framme. Diane tar geväret och hotar Chrisse, hon vill att Chrissie lyssnar på henne.
 
Chrissie lyssnar och inser att båda kvinnorna gör allt för att skydda sina barn. Hon berättar att Andy var den som ville se Robert död. Hon erkänner också att hon är rädd för sin son eftersom han visat våldsamma tendenser. Diane slappnar av och allt lugnar ned sig. Chrissie säger sedan till Lawrence att de inte ska anmäla Diane för hotelsen.
 
Lachlan som hört samtalet mellan sin mamma och Diane frågar mamma om hon är rädd för honom. Chrissie svarar att det var bara något hon sa för att lugna Diane. Lachlan går iväg för att kolla om och om igen på inspelningen han har där Chrissie erkänner att hon är rädd för honom.
 

Tequilachoklad

Inskrivet måndag 19/6 kl 11:59
 
Chrissie kommer hem till Diane för att tala om att de är vräkta pga att hon kastat tegelstenen mot Lachlan. Doug och Bernice blir förtvivlade över vad hon gjort.
 
Adam och Victoria ses ofta för att ha sex så hon kan bli gravid. Pete och Leyla råkar få höra det och han gratulerar Adam och säger att deras far skulle vara stolt över honom.
 
Joanie vill att Zak bor hos Belle tills Lisa kommer hem. Belle blir inte alls glad över det och hon vill att Zak berättar för Joanie om kyssen.
 
Kerry dyker upp finklädd i Bernices klänning och kavaj på puben där Rishi och Jai har möte med George som hon visade runt på fabriken. George vill att Kerry är med på samtalet och när hon ger förslag på tequilachoklad så nappar han på det. Rishi och Jai ger Kerry fria händer till att fixa kontraktet. George flirtar med henne och Kerry blir full och tar med honom till salongen över natten.
 
Diane går till Home Farm för att prata med Chrissie men det är bara Lachlan där. Hon vädjar till hans samvete och ber honom erkänna för att han själv ska slippa bära på en hemlighet i resten av sitt liv. Lachlan tar upp mobilen för att fota henne och kallar henne för "patetiska kärring". Diane tappar fattningen och ger honom en örfil och precis då kommer Lawrence in och kör ut henne.
 
Nicola får åka på spa över en natt för att Jimmy ska få sova i lugn och ro då hon ofta har mardrömmar och har börjat snarka.
 
Bernice kommer över med maltmjölk till Jimmy för att han ska få lugn men när han ska ta vatten ur kranen i köket så börjar det spruta ut. Bernice får hjälpa honom så han kan stänga av huvudkranen. Han klär av sig sin blöta tröja och Bernice går upp för att torka. Nicola kommer hem och tror något är på gång mellan systern och Jimmy. Han lyckas dock bevisa att det är fel och att det bara var en vattenläcka.
 
Polisen hämtar Diane för förhör. Hon släpps sedan med endast en varning. Rebecca får höra det och hon pratar med Lawrence om att ta tillbaka vräkningen då de måste förstå Dianes frustration. Hon påpekar att Chrissie och Lachlan och han själv inte är direkt oskyldiga. Det gör att Lawrence låter Diane bo kvar.
 
Frank passar Johnny och fortsätter flrita med Megan som börjar smälta. Jai ser dem i affären men förstår inte att det är en dejt men när Sam påpekar det så blir Jai rasande. Han söker upp Megan och säger åt henne att inte träffa Frank men hon säger åt honom att Frank faktiskt sonat sitt brott.
 
George kommer till fabriken för att skriva på kontraktet och han börjar flirta med Priya. Kerry hör det och blir rasande så hon går in på kontoret och skäller ut honom. Han hånflinar och kallar henne för diverse olämpliga saker och säger till Jai att de får välja mellan honom och Kerry. Kerry får sparken direkt. Priya blir också förbanad och säger att de inte vill ha något samarbete med George.
 
Adam pratar med Aaron om att skaffa barn. Aaron tror på att Adam kommer att bli en bra pappa vilket han redan bevisat. Det gör att Adam inte tvekar längre och det gör Victoria glad.
 
Kerry super sig full som vanligt. Priya kommer till puben och talar om att affären inte blev av men att Kerry inte kan få tillbaka jobbet för att hon legat med en kund. Sam och Dan hör det. Kerry går iväg och när hon ser att det är tomt på fabriken klättrar hon in genom ett takfönster. Hon stänger av larmet och rotar runt. I Jais skrivbordslåda hittar hon en flaska sprit som hon börjar halsa ur medan hon river runt bland chokladen. När hon ska gå inser hon att dörren är låst och hon har inga nycklar så hon sätter sig på kontoret och fortsätter dricka.

Verka Serduchkahattar

Pga sjukdom ligger jag efter med tittandet, skriver när jag har möjlighet.
 
Inskrivet lördag 17/6 kl 17:34
 
Lawrence ber Rebecca om ursäkt så hon flyttar tillbaka till Home Farm. Chrissie och Lachlan blir inte alls glada över det.
 
Victoria nämner för Finn att Ross försökt kyssa henne så Finn blir rasande. Han söker upp sin bror som hjälper tlll på gården. Precis då kommer Adam dit också så han får höra att Ross försökt med Victoria. Hon kommer också dit och precis då hoppar Adam på Ross och de börjar slåss. Victoria stoppar dem men hinner få ett slag på bålen så hon nästan däckar.
 
Belle kommer hem och märker att Kyle är rädd för henne. Amelia har skrämt honom med att Belle kan mörda honom när hon hör sina röster i huvudet. Belle löser det med att låta han och Amelia ha aluminiumhattar som skydd och hon har en aluminimhatt för att hennes röster inte ska rymma.
 
Diane är förbannad på Lawence så hon demonstrerar med Rodney och Doug utanför Home Farm. Hon säger åt folk som ska på evenemang där att familjen White inte är att lita på för de är mördare och lögnare. Lawrence kommer dit och stoppar henne genom att hota med vräkning. Doug ber henne lugna ned sig men hon återkommer senare och kastar in en sten genom en ruta och hon är nära att träffa Lachlan.
 
Kerry vill ha mer fart på jobbet så hon inför diskomusik och dans. Jai har ett viktigt affärsmöte och mannen blir intresserad av henne så hon får visa honom runt. Kerry får nästan sparken när mannen hastigt lämnar fabriken men Rakesh får sedan ett samtal där mannen vill ha ett nytt möte för att skriva kontrakt. Kerry får behålla jobbet.
 
Belle försöker nå sin mamma men Zak råder henne att låta bli. Då inser Belle att Lisa inte vet om att Belle bor hos Zak och Joanie. När Zak sedan missuppfattar Belle och erkänner kyssen med Lisa blir Belle upprörd. Hon vill inte ljuga för Joanie. Det slutar med att Belle lovar att inget säga men att hon kommer flytta hem till Dinglesgården igen. Joanie blir förvånad när hon får höra om flytten men Zak håller med Belle om att det blir bäst så.
 
Victoria gör undersökningar på sjukhuset efter  smällen från Ross. Hon erkänner för Adam att hon kanske är gravid. Adam blir chockad då de bestämt sig för att vänta ett tag med barn. Victoria är inte gravid men har brutit ett revben så hon bör ta det lugnt. Hon inser att hon vill ha barn nu men Adam vill vänta. Han ändrar sig dock och går med på det för hennes skull.

Guy Fawkesday 2016

Inskrivet lördag 17/6 kl 10:33
 
Belle har kommit hem på prov och meningen är att hon ska flytta hem igen om någon dag. Hon får bo hos Zak och Joanie eftersom Lisa är iväg. Zak säger inget om de ändrade planerna till Lisa för att få vara ensam med Belle ett tag.
 
Chrissie och Lachlan lämnar Beccs på gatan så det är Doug som hittar henne.
 
Festen på Home Farm börjar och Sam tar hand om brasan. Lachlan kastar i vaspaketet i elden och Chrissie blir arg på honom eftersom glaset inte brinner upp.
 
Adam får veta att han får ärva James och det gör Ross rasande och skäller ut Adam.  Adam som tänkt avstå ändrar sig och hänvisar till att det är James sista vilja.
 
Rebecca kommer till festen och håller tal. Hon berättar om att Chrissie slagit henne och lämnat för att dö för att inte Lachlan ska bli avslöjad. Festen avbryts och Lawrence är förbannad på henne. Han försvarar Chrissie som skyddar sin son och säger åt Rebecca att åka därifrån.
 
Rebecca åker till Diane och Robert för att överlämna filmen hon spelat in. Diane går till polisen men Andy har ändå problem då han smitit från rättegången även om han blir friad för mordförsöket.
 
Polisen förhör Lawrence, Chrissie och Lachlan. De nekar givetvis om att veta vad Beccs pratar om. Lachlan får berätta om vad han gjorde vid bäcken. Han säger att han tappade klockan när han gick över
 
Nicola som blivit orolig efter elden blir stressad när Jimmy flaxar med tomtebloss framför henne. Rishi som får veta att hon fortfarande mår dåligt efter branden vill att Sharmas ersätter henne. Jai är helt emot detta.
 
Adam och Ross bråkar med varann när de måste samarbeta på gården.
 
Diane söker upp Lawrence och hotar honom med att alla ska få veta hur han skyddar sin intrigerande familj och sätter dit Andy.
 
Victoria ser Ross vid James grav. Hon går fram och pratar med honom för hon förstår hans känslor. De går hem till honom och plötsligt försöker han kyssa henne. Hon blir rasande och han säger att hon gladeligen kan berätta för Adam för det ser han fram emot.

Ilska och frustation

Inskrivet lördag 17/6 kl 08:53
 
Det är dags för James begravning. Emma håller tal och säger att allt är hennes fel men precis då kommer en förvirrad Ashley in och avbryter allt. Laurel lyckas stoppa honom men Emma rusar ut.
 
På Home Farm planeras en stor fest för byn för det är Bonfirenight. Rebecca gör allt för att komma nära Lachlan så han kanske försäger sig om vad som hände när Lawrence blev skjuten.
 
Ashley sitter och tittar på videofilmen han spelat in men han får problem med apparaten så han får ett utbrott så han tappar kameran i golvet. Laurel kommer in och lugnar ned honom. Hon tar videokameran och lägger undan den i en låda i köket. Minneskortet som ramlat ur lägger hon på kameran.
 
Rebecca som oroat Lachlan med att Robert har bevis för vad som hände vid skjutningen, följer efter Lachlan när han går till bäcken för att kolla att den krossade vasen ligger kvar. Hon filmar honom i smyg. Lachlan lägger tillbaka paketet under en sten i bäcken.
 
Laurel vägrar att tänka på dagcenter till Ashley men efter begravningsincidenten går hon med på det. De åker iväg och på första stället så hittar Ashley några äldre han blir vän med och verkar trivas. Laurel är dock fortfarande orolig för att han inte ska få det han är van vid och han har ett hetsigt humör emellanåt.
 
Rebecca söker upp Robert för att berätta om beviset hon hittat. Han vill att de går till polisen direkt men det vill hon inte för då kan Lachlan hamna i trubbel och det vill hon inte utan det är Chrissie som ska åka dit.
 
Chrissie och Lachlan möter Beccs när hon kommer ut från puben med vaspaketet i handen. Chrissie börjar bråka med sin syster för att få paketet. Hon knuffar till Beccs som ramlar och slår huvudet i en murkant.

Ängeln på bron

Pga sjukdom ligger jag efter med tittandet, skriver när jag har möjlighet.
 
Inskrivet torsdag 15/6 kl 17:33
 
Frank ser till att han får jobb i Davids affär för att han behöver ju en inkomst. (Hur kan David ha råd med det?)
 
Ross vill veta vad som hänt James så han söker upp Cain. Han anklagar Cain för mord bara för att James älskade Moira. Precis då kommer Moira dit och resten av Bartons så de hör att James varit tillsammans med Moira. Hon försöker förklara för Emma att det inte var allvarligt utan att James älskade Emma.
 
Sam får raggningstips av Frank. Han gör ett försk på en kvinna som kommer till Davids affär och hon nobbar inte honom men säger att de kanske ses igen.
 
Priya pratar med Rakesh och hon gör slut med honom. Jai säger även till Rakesh att sticka från byn men ångrar sig när han hör Rishi prata med Priya om hur de stöttat Jai när han hade det svårt. Även Priya är beredd att ge Rakesh en ny chans.
 
Ashley är på promenad med Doug och Dotty. Han ser Emma på en bro och inser plötsligt att han sett det förut. Han talar om det för henne men givetvis nekar hon. Doug som står en bit längre bort hör inte samtalet.
 
Liv gör en dejtingprofil på en nätdejtingsida till Lisa som först blir uppmuntrad men sedan inser att hon inte behöver någon man i sitt liv.
 
Finn besöker en okänd man på sjukhuset. Mannen ligger medvetslös så Finn pratar med honom om allt möjligt trots att de inte känner varann.
 
Emma erbjuder sig att hjälpa Laurel med att hålla koll på Ashley. Hon bjuder honom på paj men äter inget själv. Emma försöker även förvirra honom med att säga att hon varit hemma när Finn ringde om olyckan och sedan prata om James begravning när Ashley ställer frågor. Ashley blir väldigt förvirrad av alla snabba byten av samtalsämne så han brister ut i gråt.
 
Laurel kommer hem och Emma säger att allt gått bra. Ingen ser att Ashleys videokamera står på inspelning.

Släpp ut frukten inom dig

Inskrivet onsdag 7/6 kl 19:39
 
Kerry mår dåligt dagen efter festen och inte blir det bättre när Sam tror att de är ihop efter att ha tillbringat natten tillsammans. Megan som inte sovit något på grund av att Sam och Kerry varit så högljudda är irriterad när hon går till jobbet. Hon säger åt Kerry att flytta på en gång.
 
Dan och Ross börjar bråka på verkstan för Dan har svårt att släppa tanken på att Ross varit med Kerry.
 
Rishi vägrar att säga att han är bakfull men när han druckit Bobs dunderkur mot bakfylla så syns det för tänderna blir alldeles blå. Han missar något affärsmöte och Priya blir inte glad.
 
Diane och Doug föreslår för Laurel att Ashley kanske ska börja vara på ett dagcenter på dagarna för att underlätta för henne men hon totalvägrar lämna iväg sin man.
 
Belle får komma hem men stämningen hemma är konstig så hon flyr hem till Chas för där kan hon vara ärlig om rösterna hon fortfarande hör men lär sig att kontrollera. Lisa får höra det och blir givetvis ledsen. De återvänder hem och äter middag sedan skjutsar Jermaine henne tillbaka till sjukhuset. Lisa och Zak är kvar ensamma hemma och de kommer fram till att tillsammans så kommer de klara av att hjälpa Belle precis som förut. Zak kommer nära Lisa så han pussar henne men hon rycker snabbt undan och ber honom gå.
 
Rakesh råkar spilla på sin kavaj precis innan ett möte så Priya ska hjälpa honom torka bort fläcken. Hon hittar då hans självmordsbrev han skrivit tidigare. När hon konfronterar honom så förklarar han att han mådde så dåligt när han trodde han förlorat allt och även henne. Priya blir besviken på hans själviskhet och säger att de måste backa ett steg i deras förhållande för hon måste få tid att smälta detta.
 
Dan är beredd att förlåta Kerry för han vill ha henne i sitt liv. Han säger att de måste vara ärliga och alltid säga sanningen. Kerry håller med men precis då kommer Megan in på kaféet där de är och skäller ut henne som sårat Sam efter deras natt ihop. Dan blir så ledsen så han skäller ut Kerry och lämnar henne igen.
 
Polisen kommer hem och frågar Emma om James mediciner. Ross hör det och försvarar sin far som inte varit någon drogmissbrukare. Polisen undrar dock varför James varit ute utan kryckor och skor men klädd i kostym. Ross tror att det berodde på all morfin så James måste ha varit förvirrad.
 
Joanie bjuder Sam och Lisa på middag för att be om ursäkt för det som hänt. Lisa pikar Zak genom att säga att en gång otrogen så kan det hända fler gånger fast de egentligen pratar om Jermaine. Zak försöker hela tiden byta samtalsämne för han är orolig över att Lisa kommer att berätta om pussen. Han skjutsar sedan hem henne och tackar för att hon inget sagt. Lisa är ledsen över att han rivit upp gamla sår nu när hon börjat komma över honom.

RSS 2.0