Tack för idag, P

Inskrivet tisdag 27/6 kl 15:28
 
Rhona och Paddy ska på skilsmässoförhandlingar men hon vill inte att Pierce följer med. Rhona tackar för blommorna hon fått av Paddy men han vet inte vad hon pratar om. De kommer fram till att Rhona får bo kvar i huset och Paddy får företaget men Rhona behåller sitt jobb
 
Liv berättar för Marlon om Paddys känslor för Rhona. Marlon råkar nämna det för Bob på kaféet så Pierce hör.
 
Lachlan blir inte fri mot borgen så han får sitta i arresten tills ungdomsdomstolen tar hand om hans fall. Han är väldigt besviken.
Rebecca säger till Chrssie att rädda Lachlan genom att erkänna själv.
 
Frank får bråttom hem från Megan på morgonen. Han skyller på att han måste hjälpa David i affären. Megan träffar sedan David som inte sett till Frank När Megan konfronterar Frank så kan han inte säga var han varit så han gör slut med henne och skyller på att omställningen efter fängelset blivit för svår.
 
Brenda börjar sälja hudkrämen hon beställt från internet. Carly ser det och inser att det bara är kopior så hon varnar Brenda. När Brenda vill skicka tillbaka krämen så hittar hon ingen information om företaget så hon försöker ändå sälja hudkrämen så gott det går.
 
Lawrence blir förbannad på Rebecca som försöker övertala Chrissie att erkänna så han ber henne gå därifrån (eller flytta, jag minns inte)
 
Joanie ser Belles dagbok på bordet när ingen är hemma
 
Rhona får fler blommor med kort "tack för idag/P" när hon kommer hem från rätten. Pierce blir återigen förbannad men ringer till blomsteraffären och får veta att det är Liv som betalat för blommorna. Han blir rasande på henne och skäller ut henne. När Rhona påpekar att han skällt ut ett litet barn blir han återigen förbannad och slår sönder en spegel, Rhona blir rädd och går iväg. Pierce skriver en lapp till henne

Kommentarer
Postat av: Peter H

Det skulle vara intressant om Pierce och Emma blev ett par.

2017-06-14 @ 12:50:51
Postat av: Jag bara

Skulle vara riskabelt för hela Emmerdales existens. Kasta sedan in Chrissie i förhållandet också, kanske lite av Jay också. 😱

2017-06-14 @ 13:13:29
Postat av: Såpa fantast

Det var skrämmande när Pierce tappade fattningen så att Rhona blev rädd. Han visade henne sitt rätta jag efter att ha behärskat sig länge.

2017-06-14 @ 13:44:45
Postat av: Ylva

Ja Pierce är riktigt obehaglig. Samtidigt tycker jag det är lite konstigt att Rhona tar en cognac med just Paddy på puben och anförtror sig till honom. Varför inte prata med Vanessa istället. Dom är väl bästa vänner.

2017-06-14 @ 14:16:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0