Piratskeppet gör mycket nytta

Inskrivet lördag 1/7 kl 20:54
 
Nu har jag äntligen tittat ikapp =)
 
Bernice gömmer sig i garderoben på hotellrummet så Jimmy kan släppa in Nicola. Nicola är rasande över att Jimmy ljugit men hon ser inte att någon annan varit där. Jimmy erkänner sedan att han bara behöver sova. Nicola lugnar ned sig och plötsligt blir hon kärleksfull. Jimmy försöker avstyra hennes närmanden men lyckas inte. Bernice får hålla en kudde för öronen för att slippa höra dem. Plötsligt ringer hennes mobil.
 
Rebecca stjäl bränslepumpsrelät ur Ronnies bil på verkstaden för att han ska bli kvar i byn lite längre.
 
Robert sätter sig i Davids butik för att få lugn och ro. Aaron hittar honom där och Robert säger att de borde kolla efter nytt boende men Aaron vägrar låta Liv betala. Senare säger Robert att Liv kan köpa Rakesh gamla hus och så kan de hyra det av Liv.
 
Belle har kommit in på högskolan hon sökt och hon kan studera på halvfart och jobba på fabriken halvtid. (Hade hon inte sagt upp sig?)
 
Lawrence är på puben och ber Ronnie att stanna kvar och till och med flytta in på Home Farm. Ronnie tackar ja till erbjudandet. Ronnie säger åt Lawrence att försöka bli sams med Rebecca.
 
Jermaine får ett jobb som läkemedelsförsäljare men problemet är att det är i Boston.
 
Nicola kollar i garderoben och blir rasande när hon ser en halvklädd Bernice gömma sig där. Hon tror inte på dem när de säger att inget har hänt. Ännu mer förbannad blir hon när hon får veta att de checkat in som herr och fru King.
 
Emma får tag på en arbetskamrat som kan kolla upp var Kasim är. Hon får adressen till det nya sjukhuset. (Undrar om hon hjälper Finn för att själv hinna få reda på vad Kasim kommer ihåg av olyckan?)
 
Jermaine berättar för Belle om nya jobbet men när hon inte vill flytta så tänker han tacka nej. Belle pratar sedan med Zak som säger att man måste våga och ta chansen om man vill komma någon vart. Zak vet inte att Belle inte tänker på högskolan. Hon säger till Jermaine att hon är beredd att följa med till Boston och han blir jätteglad. Det blir däremot inte Zak när han hör att hon ska flytta till Boston för ett år.
 
Jimmy försöker prata med Nicola som vägrar att lyssna. När Laurel får veta det så lurar hon Nicola till piratskeppet och låser in henne där. Jimmy får förklara sig genom takluckan och tillslut så ändrar sig Nicola och tror på honom. Hon frågar om det är hela sanningen och det svär han på.
 
Nicola söker upp Bernice på salongen för att tala om att hon tror på Jimmy. Bernice blir lättad och säger att det var ju bara en kyss. (Jag tycker att det mer var en lätt puss på munnen, ingen kyss). Nicola blir återigen förbannad så hon dyker inte upp på puben som lovat.
När Jimmy kommer hem så har Nicola klätt sig i morgonrock och tänt massa ljus. Hon lovar att han ska få massage för avkoppling. När han njuter av hennes huvudmassage så häller hon lim på hans huvud och sedan sätter hon dit en röd clownperuk som fastnar. Nicola skäller ut Jimmy och sedan kastar hon ut honom så han får gå runt i byn med sitt röda hår.

Kommentarer
Postat av: Lena

Nää hade hoppats på ett avslöjande av den nyuppväckta killen men vi får tydligen vänta tills efter sommaren (om det nu blir så vilket det verkar som mer än jag här tror) Hade hoppats att vi skulle hinna bli av med henne,

Ska faktiskt bli skönt med lite paus och så vill jag passsa på att önska Marie och alla er andra här en skön sommar

2017-06-22 @ 13:42:59
Postat av: Såpa fantast

Jag har hittat en sida där det står antal avsnitt som var och en av huvudrollsinhavare har medverkat i under år 2016. Gå in på länken ovan. Först står en kort sammanfattning av året. Det står ingenting som inte redan visats i svensk TV. Glad midsommar!

Postat av: Anonym

Jag har följt serien i flera decennium och det kan vara riktigt synd när det blir paus ibland samtidigt som man i vissa sammanhang ser fram emot att se avsnitten som följer upp avsnitten som var innan paus. Jag hoppades att de sista avsnitten innan sommaren skulle vara bättre och skapa känslan av att man skulle se fram emot att de nya avsnitten kommer efter sommaren, men dessa avsnitt upplevdes som blah.

2017-06-22 @ 16:02:01
Postat av: Ylva

Jag tycker uppehållet är för långt. Räcker med juli månad. Och vilka halvtråkiga "avslutningsavsnitt". Antar att det kommer att hända en hel del i kommande julavsnitt men det får vi vänta på...

Trevlig sommar Marie och alla andra!

2017-06-22 @ 17:23:34
Postat av: Anders

Nu ligger Jimmy risigt till! Nicola är en person som man INTE vill göra förbannad!

Är också nyfiken på killen som Finn räddade. Hajar dock inte varför Finn har blivit så betuttad i honom? Sorg efter farsgubben spelar ju in har vi fått veta, men att Finn skulle ha förvandlats till en stalker på bara några veckor verkar litet konstigt tycker jag. Kan det vara Emma-generna som spökar? Hoppas verkligen inte det!!

Ha en underbar sommar allihopa, och som jag har lovat så kommer det bilder från det besök till inspelningsplatserna jag och frugan skall göra i Juli så snart som vi har kommit hem igen.

Må väl och frodas /Anders

2017-06-22 @ 17:40:38
Postat av: Lisa

Fjantavslutning tycker jag, håller med föregående talare!

2017-06-22 @ 18:50:04
Postat av: jackson

Ganska tamt.

2017-06-22 @ 19:25:57
Postat av: Såpa fantast

Det blev ingen stor cliffhanger. Bra tycker jag eftersom annars hade det varit jättejobbigt att vänta i 2 månader.

2017-06-22 @ 20:33:06
Postat av: Peter H

Trevlig sommar till samtliga.

2017-06-22 @ 20:39:54
Postat av: Jag bara

Nu får man lite ledigt mitt på dagen i två månader, kan ju vara bra för både hunden och trädgården. Hoppas att du, Marie, mår bra igen när HTG återkommer. Och alla andra också förstås. Ha det jättebra i sommar, vi hörs i Augusti.

☀🌞☀🌞☀🌞☀🌞☀🌞☀🌞☀🌞☀☀🌞☀🌞☀🌞☀🌞☀

2017-06-22 @ 21:53:23
Postat av: ELIZA

Ha en jättebra sommar alla och, vila från serien!!! Och en särskild hälsning till Marie, med önskan om att du ska bli frisk!!

2017-06-23 @ 15:47:00
Postat av: Ninni

Detsamma önskar Ninni

2017-06-23 @ 16:34:22
Postat av: linda

Tråkigt med det långa uppehållet, nu kan man bojkotta Tv4,finns inte mycket att se på denna kanal, Jag ser H T G på play.Orkar inte med TV4 & denna satans reklam, Tv3 bjuder ju på gratis Wiafri.

2017-06-26 @ 22:03:50
Postat av: Såpa fantast

Linda, du kan se på Hem till gården på Youtube, hela avsnitt och olika klipp. Skriv Emmerdale och datum i sökrutan.

2017-06-27 @ 13:23:34
Postat av: Jennifer

Håller med om att nu kan man bojkotta tv 4 och deras satans reklam. Trevlig sommar alla HTGfantaster!

2017-06-29 @ 08:35:35
Postat av: jackson

Får mässling av att, för miljonte gången, se reklamen om grabben som skall diska. Bläääääääääää!

2017-06-29 @ 18:57:39
Postat av: Ylva

Håller med! Från och med nu bojkottar jag dryga YES:)

2017-06-29 @ 22:08:12
Postat av: linda

Hej & tack för tipset ,,Ska kolla you tube. Ha en fin sommar.

2017-07-01 @ 20:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0