David Metcalfe sparkar cancern i röven

Inskrivet fredag 30/6 kl 00:00
 
Lawrence ändrar sig inte angående Rebecca så hon måste flytta ut. Hon söker upp Robert för att få hjälp så han hinner inte följa med på Lachlans domstolsförhandling. Rebecca vill att de fritar Lachlan precis som Andy kunde smita. Robert vill inte vara med på det men då hotar hon med att berätta för Aaron om kyssen.
 
Frank har fått flytta ut från Tracy och David efter avslöjandet att han "förlorat" pengarna till cancerdonationen. Han får inte heller bo på värdshuset eller hos Megan. Senare råder Megan honom att kämpa för att behålla kontakten med sina anhöriga. Hon berättar om Declan som försökt tjäna pengar på branden där hon nästan blev innebränd.
 
Moira börjar städa ut Hollys saker. Det är psykiskt påfrestande så Adam berättar om hans och Victorias planer på att skaffa barn. Moira blir glad.
 
Finn kommer till sjukhuset och får veta att senare under dagen ska läkarna försöka väcka Kasim så han åker hem igen för att byta om till finkläder och köpa blommor.
 
Cain kommer till Bartons gård för att lämna en lunchpåse och ett kort till Moira men hon är inte där. Han lämnar det på köksbordet. Emma kommer dit och ser påsen. Hon tar kortet och gömmer det bakom några burkar. Moira kommer hem och Emma låtsas att det är hon som bjuder på lunch. Emma kastar kortet i soporna.
 
Rebecca klär ut sig till sekreterare och lyckas lura en vakt i domstolsbyggnaden till att vara ouppmärksam genom att spilla kaffe på honom så hon kan ta ett passerkort som ligger på skrivbordet. Hon ger det till Robert som väntar utanför. Sedan går hon till toaletterna och startar en mindre brand i en papperskorg medan Robert försöker komma in där det är spärrat. Rättens förhandlingar avbryts när larmet går och salarna måste utrymmas. Robert märker hur svårt det är så han ångrar sig.
 
När Rebecca kommer till flyktbilen blir hon väldigt besviken på honom. De stannar till en bit ifrån och då talar Robert om att det inte är värt att kanske åka dit för att ha försökt frita Lachlan. Rebecca blir sur och hotar åter igen med att berätta för Aaron om kyssen. Då säger Robert att den betydde ingenting utan han bara utnyttjade henne för att få det han ville. Rebecca inser att deras samarbete är avslutat så hon säger att han får inte de 20% som de kommit överens om.
 
Finn kommer till sjukhuset och ser att det är fullt med läkare hos Kasim. Det visar sig att Kasim fått problem med hjärtat när de väckte honom. Finn blir förtvivlad och ringer Aaron som inte kan komma för att han är på domstolsförhandlingarna så han ringer Pete istället. Finn blir irriiterad över att det är Pete som kommer och inte blir det bättre när Pete talar om för sköterskan att Finn inte är Kasims pojkvän. Det gör att Finn inte får någon mer information om vad som kommer att hända med Kasim och om han kanske blir flyttad till annat sjukhus.
 
Tracy, Vanessa, Eric, Leyla och Jacob firar David med en familjemiddag i hans butik. Eftersom han inte ville ha presenter men Tracy inte kunde låta bli har hon döpt en stjärna som fått namnet "David Metcalfe sparkar cancern i röven"
 
Frank kommer till middagen för att be sina döttrar om ursäkt. Vanessa blir arg och går därifrån för hon tror inte på honom när han säger att han blivit rånad. Tracy är mer tveksam. Hon söker upp Vanessa för att be henne komma tillbaka men Vanessa säger att de inte kan lita på deras far som bara ljuger.
 
Moira städar undan efter lunchen när Emma gått. Då råkar hon välta soppåsen så hon hittar kortet från Cain.
 
Chrissie kommer hem efter att ha varit i rätten. Hon hittar en gråtande Rebecca på kontoret. Rebecca erkänner att hon startade branden för att frita Lachlan men att Robert inte hjälpt henne som han lovat. Chrissie inser att Rebecca blivit lurad av honom och att hon är kär i Robert. Hon får veta om kyssen och vill att de berättar det för Aaron som en gång i tiden rusat in på Home Farm för att berätta sanningen om honom och Robert.
 

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Nu vet man varför Frank satt i fängelse. I den här byn avslöjas alla hemligheter.

2017-06-20 @ 14:37:18
Postat av: Milla

Moira såg kortet...hoppas att hon vaknar nu!🐞

2017-06-20 @ 15:38:13
Postat av: Jag bara

Har inte sett dagens, vad såg Moira för kort?

2017-06-20 @ 19:14:50
Postat av: Anders

@Jonas:

Cain smög in i Moiras kök och lämnade en påse hämtmat och ett kort som han hade skrivit någonting på. Emme såg prylarna, gömde kortet och sade sedan till Moira att det var Emma själv som bjussade på käket.

Tycker att Vanessa är litet onödigt hård mot Frank. Ok att han inte har ett fläckfritt förflutet men han har faktiskt suttit av sitt straff och han har även erkänt vad han hade gjort.

2017-06-20 @ 19:34:16
Postat av: X

Varför satt frank i fängelse?

2017-06-20 @ 20:20:57
Postat av: Anders

@X:
Frank satt inne för bedrägeri, men till sina döttrar så påstod Frank att han satt inne för grov misshandel då han hade försvarat sin flickvän mot en påstridig tafsare som blev skadad i tumultet.

2017-06-20 @ 21:18:51
Postat av: ELIZA

Börjar nästan tycka det blir skönt med ett 2 månaders uppehåll...Tämligen less på många individer...Less på Chrissi´s väsande och funderande på hur hon ska djävlas med folk...Ta ansvar för nåt, tycker då jag i stället...Emma, hennes flinande till Moira, och måtte den kvinnan vakna innan Emma sänker henne...För inte tror jag allt är förlåtet från Emma´s sida bara för att James dött...Och Frank, ja, han erkände till slut, men det satt långt inne...((Och till dej,X, han hade lurat? av några pengar,investerat,men behållit pengarna själv..Så den som misshandlade honom hade blivit av med både hus och familj, varför jag skrev lurat?, är för att en del lämnar gärna över pengar till investeringar.. Blir det vinst, hör man inget, blir dom lurade eller förlorar mycket, dåååå minsann är dom på första sidan i kvällspressen...!!!I min värld kallas det "riskkapital"...)))Tillbaka till lessenheten...Diane med Company vädrar blod ang Lachlan...OK, skicka ungen i fängelse, det förtjänar han...Men hon har blivit så aggresiv...Har ju varit en klok kvinna hittills...En sak jag inte fattar är, varför skulle Andy bli straffad om han kommer tillbaka, för att han "smitit" ?? Självklart skulle man dra om man blir anklagad för mordförsök, och jag är oskyldig...Är det straffbart?? Det har man ju sett i olika fall att så kan ske...Sitta inne oskyldig,alltså...Och Rebecca, herreje, hur korkad är hon?? Hur många ggr har hon blivit utkastad...Och vadå, har ingenstans att ta vägen...? Hon kom väl någonstans ifrån..? Som man bäddar får man ligga,sägs det...Jag är däremot INTE less på Cain...Och blev jätteförvånad när han pratade med Belle, ((som för övrigt såg både välmående och glad ut,till skillnad mot scenerna med "Fästmannen"..))Cain, som brukar vara så hemlighetsfull och trumpen, när någon frågar honom om nåt...Jag hoppas fortfarande på en återförening med Moira!!!! Skönt att slippa se Pierce idag...Elak fan ,det där...Marlon och vadhonnuheter är i sin lilla bubbla...Och där kan dom stanna till vi ser dom i höst..Likaså med David och Tracey...Får väl erkänna att det blir spännande i morrn, med Moira, som hittade kortet...2 dagar kvar....

2017-06-20 @ 21:40:20
Postat av: Ylva

Jag hoppas VERKLIGEN att Moira fattar Emmas dubbelspel nu. Men men...

Ang Finns sorg efter James så borde han väl kunna prata med Victoria om det? Jag trodde dom var väldigt bra vänner.

2017-06-20 @ 22:58:31
Postat av: Jonas

Emma är ju stendum. Varför tog hon inte med sig kortet i stället?

2017-06-21 @ 07:37:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0