Släpp ut frukten inom dig

Inskrivet onsdag 7/6 kl 19:39
 
Kerry mår dåligt dagen efter festen och inte blir det bättre när Sam tror att de är ihop efter att ha tillbringat natten tillsammans. Megan som inte sovit något på grund av att Sam och Kerry varit så högljudda är irriterad när hon går till jobbet. Hon säger åt Kerry att flytta på en gång.
 
Dan och Ross börjar bråka på verkstan för Dan har svårt att släppa tanken på att Ross varit med Kerry.
 
Rishi vägrar att säga att han är bakfull men när han druckit Bobs dunderkur mot bakfylla så syns det för tänderna blir alldeles blå. Han missar något affärsmöte och Priya blir inte glad.
 
Diane och Doug föreslår för Laurel att Ashley kanske ska börja vara på ett dagcenter på dagarna för att underlätta för henne men hon totalvägrar lämna iväg sin man.
 
Belle får komma hem men stämningen hemma är konstig så hon flyr hem till Chas för där kan hon vara ärlig om rösterna hon fortfarande hör men lär sig att kontrollera. Lisa får höra det och blir givetvis ledsen. De återvänder hem och äter middag sedan skjutsar Jermaine henne tillbaka till sjukhuset. Lisa och Zak är kvar ensamma hemma och de kommer fram till att tillsammans så kommer de klara av att hjälpa Belle precis som förut. Zak kommer nära Lisa så han pussar henne men hon rycker snabbt undan och ber honom gå.
 
Rakesh råkar spilla på sin kavaj precis innan ett möte så Priya ska hjälpa honom torka bort fläcken. Hon hittar då hans självmordsbrev han skrivit tidigare. När hon konfronterar honom så förklarar han att han mådde så dåligt när han trodde han förlorat allt och även henne. Priya blir besviken på hans själviskhet och säger att de måste backa ett steg i deras förhållande för hon måste få tid att smälta detta.
 
Dan är beredd att förlåta Kerry för han vill ha henne i sitt liv. Han säger att de måste vara ärliga och alltid säga sanningen. Kerry håller med men precis då kommer Megan in på kaféet där de är och skäller ut henne som sårat Sam efter deras natt ihop. Dan blir så ledsen så han skäller ut Kerry och lämnar henne igen.
 
Polisen kommer hem och frågar Emma om James mediciner. Ross hör det och försvarar sin far som inte varit någon drogmissbrukare. Polisen undrar dock varför James varit ute utan kryckor och skor men klädd i kostym. Ross tror att det berodde på all morfin så James måste ha varit förvirrad.
 
Joanie bjuder Sam och Lisa på middag för att be om ursäkt för det som hänt. Lisa pikar Zak genom att säga att en gång otrogen så kan det hända fler gånger fast de egentligen pratar om Jermaine. Zak försöker hela tiden byta samtalsämne för han är orolig över att Lisa kommer att berätta om pussen. Han skjutsar sedan hem henne och tackar för att hon inget sagt. Lisa är ledsen över att han rivit upp gamla sår nu när hon börjat komma över honom.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Tre riktigt ömkliga figurer fick stort utrymme idag. Trodde advokaten Rakesh verkligen att livförsäkringen skulle falla ut om han tog livet av sig? Om så är fallet, gäller livförsäkringen fortfarande? Karln börjar bli ett riktigt irritationsmoment.

Och Zak. Jag börjar verkligen hoppas att något slutgiltigt ska drabba denne överårige player.

Och Amy slutligen. Ska denna medelålders fjortis äntligen hamna i rännstenen där hon hör hemma?

2017-06-01 @ 13:15:46
Postat av: Anonym

Peter H: Du menar Amys mamma eller hur?

2017-06-01 @ 14:58:06
Postat av: jackson

Nu lär det nog vara totalkört för Kerry. Oj, oj! Hatad av i stort sett hela byn.

Hur mycket minns Ashley? Emma såg allt litet skraj ut.

2017-06-01 @ 15:10:56
Postat av: Agneta

Oj vad alla verkar hata Kerry! Hon är en korkad men snäll person som inte tänker sig för. Den i byn som hör hemma i rännstenen om man nu ska uttrycka sig så,är väl Ross. Men,förstås, han är ju man och då kan man bete sig hur svinigt som helst utan att bli dömd så hårt.

2017-06-01 @ 18:56:50
Postat av: Anonym

Du har rätt angående Kerry. Hon gör dumma saker utan att tänka på konsekvenserna. Det är bäst att Dan tar tillbaka henne innan hon spårar ur ännu mer. Ross har blivit en riktig skitstövel efter att hans far dog. Det verkar vara hans sätt att hantera sorgen.

2017-06-01 @ 20:46:45
Postat av: Ylva

Jag tycker att Ross är en skitstövel för det mesta och att han har varit det sedan han gjorde entré i HTG.

2017-06-01 @ 20:58:52
Postat av: Jennifer

Intressant att se hur länge Emma kan hålla masken. Kerry är hopplös men tycker om henne ändå, rätt kul med den där helt utflippade trashfiguren som beter som en tonåring som fastnat på Ibiza typ.

2017-06-01 @ 21:05:43
Postat av: Såpa fantast

Psykopater är bra på att hålla masken. Fast Emmas samvete måste plåga henne om hon har samvete.

2017-06-01 @ 22:07:38
Postat av: Anonym

Det måste bara komma fram vilken plågoande Emma är. Så fruktansvärt att det får fortgå. Polisen tappar sin trovärdighet om dom inte löser detta med det snaraste och varför gör man ingen undersökning i huset, helt otroligt.
👍För din kommentar Agneta 😡

2017-06-01 @ 22:11:41
Postat av: Peter H

Just det. Kerry skulle jag ju ha skrivit.

2017-06-02 @ 09:41:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0