Även rika människor är rädda

Inskrivet fredag 30/6 kl 18:16
 
Ronnie talar om för Lawrence att han fått jobb på annan ort och flyttar i morgon så vida han inte behövs i byn. Lawrence blir ledsen men säger inget.
 
Moira konfronterar Emma angående det kastade kortet från Cain. Emma skyller först på att Cain inte är bra för Moira men säger sedan att hon var rädd att förlora vänskapen.
 
Cain fyller år och familjen firar honom på puben. De pikar honom för att han suttit på toa när Moira drog iväg med husvagnen. Moira kommer in och läser upp högt de känsliga orden han skrivit på kortet. Hon säger att hon inte vill ha hans kort eller hämtmat för hon vill inte ha honom i sitt liv.
 
Finn är butter och vresig för att han förlorat kontakten med Kasim. Emma får veta att han inte skulle ha klarat dessa veckor utan att ha Kasim att prata med. Hon försöker då använda sina kontakter på jobbet för att få veta vad som hänt honom.
 
Nicola får åka iväg och shoppa för att Jimmy ska få sova ostört ett tag. Han somnar i fåtöljen och glömmer att han har bacon i stekpannan. Brandlarmet börjar pipa när baconet börjar ryka. Bernice går förbi och väcker honom innan något allvarligt händer. Hon erbjuder honom en hotellvistelse som hon fått när hon varit gift med Lawrence men inte hunnit utnyttja.
 
Rebecca kommer in på puben och när hon ser Aaron så talar hon om att hon varit med Robert, även om det bara var en kyss så hade han velat ha mer säger hon. Aaron tittar på henne och sedan Robert och säger att han redan vet det eftersom Robert bara utnyttjat henne för att få som han vill. Rebecca blir förtvivlad.
 
Lawrence är också på puben så när Ronnie kommer dit ska Lawrence försöka övertala honom att stanna kvar. Eftersom Lawrence inte vågar säga något rakt ut så blir det hackigt och tafatt. När han väl säger att han vill att Ronne stannar kvar så svarar han att det är 30 år försent.
 
Aaron är besviken på Robert som återigen gått bakom ryggen. Robert försöker få Aaron att förstå att han älskar honom och att han håller på att bättra sig och kan inte Aaron fatta det så kanske det är han som måste ändra sig.
 
Sam pratar med Ronnie om hur svårt det kan vara att visa känslor om man är rädd och att även rika människor blir rädda. Han berättar om Alice som också varit rädd för spindlar precis som han men hon hanterade det så mycket bättre.
 
Charity blir irriterad på att snubbla över Livs saker. Liv påpekar då för Aaron och Robert att hon vill att de hittar eget boende även om hon trivs på puben.
 
Lawrence kommer in i Davids butik och han vill försvara sig efter det som hänt på puben. Han säger till Tracy att han varit full på grund av medicineringen och att han kunde sagt vad som helst. Ronnie kommer in och hör det.
 
Rebecca försöker övertala Lawrence till att prata med Ronnie eftersom det inte var sant det han sagt i butiken.
 
Jimmy låtsas åka iväg på jobbresa men han ska ta in på hotell i Hotten. Erbjudandet gäller herr och fru White så han ringer Bernice och talar om att det blivit problem. Bernice kommer dit och säger att hon var fru White när bokningen gjordes men nu är hon Jimmys fru.
 
Bernice och Jimmy går upp till rummet och han lägger sig på en gång för att sova. Hon sätter sig och dricker ur minibaren medan hon beklagar sig över hur trist liv hon har och hur tråkigt det är att vara singel. Hon blir full och lägger sig bredvid honom.
 
Nicola får syn på Jimmys mail där han fått ett erbjudande att berätta vad han tycker om sin hotellvistelse. Hon blir rasande och åker till hotellet.
 
Jimmy sover och tror att det är Nicola som ligger bredvid. Han lägger armen om henne och ger en puss på munnen. Precis då kommer Nicola och bultar på dörren.

Kommentarer
Postat av: malin berglund

När kommer Emma att bli avslöjad hon har klarat sig länge från all elakhet, förs Chas krossa puben å Chas trodde det var hon, hur hon skadade och knuffade James, hon är en satmara. hoppas få se det avsnitt där hon blir straffad. Moira borde se att Cain älskar henne, hur länge skall hon plåga honom.

2017-06-21 @ 13:10:24
Postat av: Ylva

Nu är jag riktigt trött på manusförfattarna ang Emma/Moira/Cain. Usch! Även om Moira inte vill ha Cain tillbaka för närvarande borde hon väl fatta att Cain vill henne väl och att Emma INTE är att lita på för fem öre!

2017-06-21 @ 20:31:34
Postat av: ELIZA

TUMMEN NER för Moira som förnedrade Cain på puben, fyyy vad lågt...

2017-06-22 @ 09:00:00
Postat av: Lena

Håller helt med dig Eliza. Det hade jag inte väntat mig av Moira även om det inte verkar finnas några gränser för vad de vräker ur sig inför öppen ridå på puben.

2017-06-22 @ 13:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0