Omröstning om vem ska sluta

Inskrivet tisdag 27/6 kl 16:42
 
Belle börjar jobba igen. Ledningen talar om för personalen att fabriken inte har så många kontrakt nu så antingen måste de minska ned på personalen eller så får de nolltidsavtal vilket gör att de får jobb när det finns kontrakt. Personalen protesterar så Jai säger åt dem att rösta om vem av dem som får gå.
 
Det är dags för inledande förhör angående James död. Pete pratar med Emma om vem det kan ha varit som var på bron. Hon blir nervös och ska ta ett piller men har inte så många kvar. Hon får dit doktor Cavanaugh som undrar varför hon vill ha nya piller nu då hon bör ha massor kvar. När doktorn inte ser så snor hon massa tomma receptblad ur hans väska
 
Paddy pratar med Rhona som är ledsen för att Pierce lämnat henne. Det gör att Paddy ringer honom med anledningen av att Rhona ligger på sjukhus. Pierce kommer dit och får veta att Paddy lurat honom för att få prata. Paddy lyckas övertala Pierce att åka tillbaka till Rhona.
 
På fabriken har det varit omrösning och på alla lappar står det Jai förutom en där det står Joanie. Joanie säger upp sig på direkten trots att personalen protesterar. När Zak får veta det blir han arg och orolig för hennes framtid. Hon säger att hon ska söka jobb i närheten av Leeds så de kan flytta dit för att börja om
 
Pierce söker upp Rhona som blir glad. Han är rädd för sitt humör så de kommer fram till att han ska söka hjälp. När han tvivlar på att det kan hjälpa så erbjuder sig Rhona att följa med. Hos psykologen börjar han berätta om sin barndom och frånvarande mamma
 
Leyla vill träffa Pete men han är inte hemma. Hon ser Emma sova på soffan och hon ser en pillerask på bordet. Leyla berättar det för Pete, Ross och Finn när hon hittar dem på Bartons gård. De skyndar hem men då är Emma vaken. Emma vägrar erkänna att hon tagit piller. Ross söker igenom hennes väska och hittar både tabletter och tomma receptblad. Emma blir förbannad på Leyla som snokar och anser inte henne tillhöra familjen. Hon tar tabletterna och häller ut i vasken för att visa att hon inte behöver dem.
 
Adam pratar med Pete om familjen och det får honom att ändra sig. Han vill skaffa barn på en gång. Victoria börjar då kolla upp med appar och andra hjälpmedel för att se när hon har ägglossning.
 
Tracy och Vanessa ska fixa överraskningsfest för David som fyller år snart. Frank hör det och vill hjälpa till. Han kontaktar en vän som kan ordna med fallskärmshopp men då måste alla hjälpa till med kostnaden för det är ganska dyrt.
 
Belle får skulden för att ha skrivit Joanie på en av lapparna. När ingen tror på Belle som säger att hon är oskyldig blir hon irriterad och säger upp sig från fabriken. Joanie erkänner då att hon skrev sitt eget namn för hon vill bort därifrån. Hon ber om ursäkt för att hon läst Belles dagbok och vet därmed om kyssen mellan Zak och Lisa.
 
Zak försöker förklara att kyssen var ett misstag men Joanie har svårt att tro på honom.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Zak, vilken loser... Vad är det han försörjer sig på numera? Är det fortfarande odd jobs och tjuvjakt?

2017-06-15 @ 13:27:23
Postat av: jag bara

Zac försörjer sig som alltid, på sina fruar.

Jag börjar svänga om Pierce, han kanske inte är något psycho. Det kanske är obearbetad sorg som ligger bakom och han är ju isåfall inte sämre än tex Aron.

2017-06-15 @ 14:57:49
Postat av: Ylva

jag bara: Och om Cain krossat en spegel hade väl knappast någon höjt ett ögonbryn.

2017-06-15 @ 15:26:29
Postat av: jag bara

Ylva: Vi tål ganska mycket från Cain som ingen annan kommer undan med. Tyckte det var fint när Paddy talade Pierce till rätta i bilen. Han kanske har dåligt samvete för otrohetsaffären.

2017-06-15 @ 16:33:39
Postat av: Hanna

Jag tror att Pierce fejkar, att han drar en vals för att Rhona ska tycka synd om honom och inte lämna honom, att han ska få henne i sitt grepp.

Dessutom tycker jag att Victoria går till överdrift med bebisplanerna. Både hon och Adam är unga, de behöver inte planera så mycket, bättre att de har sex på ett avslappnat sätt och låter naturen ha sin gång.

2017-06-15 @ 16:35:43
Postat av: jackson

Tycker som Du, Hanna.

2017-06-15 @ 19:53:24
Postat av: Jennifer

Tror också Pierce fejkar. Emma vad händer med henne, har missat några avsnitt, har hon snott piller, är hon beroende? Hoppas hon bryter ihop helt snart. Och Zak, ja han är ju ett stort mähä! Hur ska man klara sommaruppehållet. Fy.

2017-06-16 @ 01:02:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0