13/11

Diskutera dagens avsnitt här...

Salut

Inskrivet kl 21:57
 
Robert söker upp Cain för att få hjälp att hitta Aaron. Medan Moira och Cain åker iväg för att leta så söker Robert upp Joe för att ordna pengar.
 
Bob väljer att umgås med familjen istället för att träffa Laurel. Brenda blir glad.
 
Bernice är full och ledsen men Kerry säger åt henne att söka upp Daz för att ta reda på vad som hänt.  Hon anklagar Daz för att ha varit otrogen men då kommer det fram att han menar att han anlitade hennes konkurrent för att fixa håret. Daz får tillslut veta att hon inte tänkt göra slut utan hon pratat om sin far. Bernice och Daz blir sams.
 
Belle frågar Priya om hon vill jobba med deras företag för att lansera Whingles. Priya tackar ja.
 
Lachlan är orolig för vad Rebecca kan minnas när hon kommer ut från psykologen men det visar sig att hon minns fortfarande ingenting. Han övertygar henne om att det är bäst eftersom olyckan var hennes fel men han tänker inte säga något till någon.
 
Robert, Moira och Cain åker till mötesplatsen för Aarons överlämnande. Syd får sina pengar och han drar iväg med sin kumpan. De har släppt Aaron så alla kan åka hem. Aaron frågar sedan Robert hur han fått tag på pengarna. Robert erkänner att han sålt sin del av åkeriet och att han sålt huset de bor i.
 
Det är en minneshögtid för att fira Ashley. De avtäcker hans gravsten och Gabby och Arthur håller tal. Laurel blir rörd och går iväg till piratskeppet. Bob söker upp henne för att trösta. Brenda ser att de går iväg så hon följer efter. Genom fönstret ser hon att Laurel och Bob kysser varann men plötsligt kommer Arthur dit. Brenda lyckas hålla honom ifrån skeppet. Laurel hör dem och kommer ut och tröstar sin ledsna son.
 
Jimmy får blir chef för åkeriet så Nicola säger åt honom att anställa Robert.
 
Bernice återställer Dazs hår och han råkar säga att han älskar henne. Bernice stelnar till och låtsas som ingenting. När han påpekar att han sagt det så säger hon att hon är glad för det men inte riktigt redo än för att säga samma sak.
 
Herrklubben ska skjuta salut för Ashley ute på gatan. De har sina leksakpistoler  och alla skjuter ett skott. Brenda smyger fram bakom Laurel och påpekar att Ashley är nog glad över hyllningen och att han ser allt, även det Laurel gör.

Hot, rosablått hår och blåmärken

Jag har kämpat en längre tid för att hitta motivation för att se på serien och sedan skriva här och det har hela tiden varit er glädje över att kunna diskutera avsnitten på detta ställe som gjort att jag fortsatt. När jag ser personliga påhopp och kommentarer för att  bara "röra om i grytan" så ruttnar jag. Jag vill inte behöva censurera eller moderera kommentarerna. Jag vill bara ha normalt hyfs och fason. Det är min fritid som går åt att driva denna blogg och jag tjänar inte en krona på den, är det för mycket begärt då att man behandlar varann med respekt och att man tänker på HUR man uttrycker sig?
 
TACK!
/Marie
 
Inskrivet söndag 11/11 kl 21:18
 
Bernice blir irriterad på sin far som läser högt ur sitt sex-sms som han skickar till Misty.  Hon beklagar sig för Gabby men Daz som är i närheten hör bara att hon klagar på någon hon ledsnat på och hans hemska frisyr. Det gör att Daz tackar nej till middagen hon bjuder ut honom på för han tror att hon ska göra slut.
 
En främlig förföljer Aaron hem och tar tag i Seb när Aaron vänder ryggen. Främlingen är Syd McFarlaine som blev fri när Adam fritogs ur fångtransporten. Nu vill Syd ha 100 000£ för att inte skvallra på Aaron och Cain.
 
Bob hör när Laurel påpekar att hon är ensam hemma och ska städa medan barnen är hos andra. Han kommer över till henne för att få en kärleksstund.
 
Brenda som tokshoppat på Laurels kreditkort blir nervös när hon får höra av Bob att Laurel polisanmält händelsen efter att banken hört av sig till henne.
 
Priya gör en arbetsintervju på puben men blir besviken när hon får veta att det är på grund av att Jai hört av sig till företaget som hon får chansen. Nu får hon dock inte jobbet ändå.
 
Eliza har nya blåmärken på benen trots att Priya inte varit i närheten. De åker till sjukhuset och efter undersökningar så visar det sig att det kan vara medicinen mot epilepsi som ger den biverkningen. Megan, Rishi och Jai måste be Priya om ursäkt för de misstänkt henne för barnmisshandel.
 
Robert, Cain och Aaron kontaktar Syd trots att de inte har några pengar. Syd kommer till skroten och då låser de in honom i ett släp som har galler som en bur. De drar iväg honom till en sjö och ställer släpet vid strandkanten och kastar nyckeln i sjön sedan går de iväg. Joe som är ute och joggar ser detta på avstånd.
 
Lachlan hör att Rebecca ska till en psykolog. Han följer med henne men får inte vara kvar i rummet när Rebecca ska få hypnosterapi.
 
Bernice får höra att Daz varit ute med grabbarna istället för att äta middag med henne så hon blir besviken. När hon söker upp honom stannar hon vid ytterdörren för hon hör när han pratar med Kerry. Bernice tror att han pratar om att han varit otrogen med en man men egentligen pratar han om sitt nyfärgade hår. Hon smyger iväg ledsen.
 
Joe stoppar Robert ute på gatan och talar om att han såg vad de gjorde nere vid sjön men Robert vill inte prata med honom för han får ett videosamtal från Aaron. Det han får se är att Aaron är bunden och har silvertejp över munnen. Syd säger att han vill ha pengarna annars...

En liiiiiten lastbil

Inskrivet kl 20:46
 
Joe kommer till åkeriet för att visa Robert kontraktet på att han äger halva företaget. Sedan tar han med sig Noah på en lastbilstur. Robert är rasande men när Joe åkt ringer han polisen som är där när Joe kommer tillbaka. Polisen arresterar Joe för att ha stulit lastbilen och för att ha kört lastbil utan lastbilskort.
 
Brenda vill åka iväg till ett hotell med Bob men han skyller på en läckande kran på kaféet för att stanna så hon får åka i förväg.
 
Em man som heter Paul är med sina vänner på puben och han flirtar med Laurel. Både Bernice och Kerry uppmuntrar henne till att prata med mannen. Bob kommer in på puben men får bråttom ut därifrån när han ser dem.
 
Ross och Rebecca finner varann över en fika på kaféet. De har mycket gemensamt så de går hem för att titta på dagtids-tv tillsammans.
 
Laurel får panik och smiter från puben till kaféet för att träffa Bob. De blir neddränkta av vattenläckan men sedan går de hem till Laurel som är barnfri över natten.
 
Joe kommer till åkeriet och det visar sig att Jimmy och Robert lurat honom att köpa halva företaget, ett nytt företag som bildades dagen innan och som bara har en leksaks lastbil. Han blir förbannad så när han träffar Jimmy säger han att Jimmy kommer se fram emot att anses skyldig till rivningsordern på Dingles hus. Enligt Joe har inte Jimmy sett att han skrev på orden istället för en sjukförsäkring.
 
Diane kommer med Arthur och Hetty på morgonen och plötsligt kommer Bob ned från övervåningen hos Laurel. Han säger att han lagat toaletten som läckt. Sedan går han.
 
Arthur kommer med Bobs jacka som han glömt hos Laurel. Arthur lämnar den till Brenda på kaféet som inser att Bob sovit över hos Laurel medan hon var ensam på hotellet med barnen.
 
Priya får jobb via en vän till Bernice men när hon inser att hon ska gå utklädd till kyckling tackar hon nej. Jai märker detta så han ser till att en av hans vänner hör av sig till Priya med ett chefsjobb, utan att hon får reda på att han ligger bakom.
 
Bob söker upp Laurel för han kan inte låta bli. Hon vill också att de ses när de kan utan att säga något till barnen eller Brenda.
 
Brenda sitter ensam hemma och har Laurels plånbok som hon glömde på kaféet. Brenda tar fram datorn och ett av Laurels kreditkort.

Vem lurar vem

Inskrivet kl 21:58
 
Pete kör Ross till sjukhuset. Rhona kommer dit för att hålla Pete sällskap. Ross vaknar och det finns en risk för att infektionen spridit sig till blodet. Han är inte så glad över att Rhona är där.
 
Joes revisor är på Home Farm och kollar Jimmys papper från åkeriet. De upptäcker att Robert lurat Jimmy och fört över massa pengar till hemliga konton. Joe berättar detta för Jimmy och erbjuder sig att köpa Jimmys del så kan Jimmy få pengar men ändå bli chef för företaget. Till Graham säger Joe sedan att han kanske överdrev lite, att Jimmy inte kommer att bli chef. Allt för att Kings lurat Tates på åkeriet en gång, på Zoes tid.
 
Brenda bestämmer sig för att förföra Bob men har verkar först tveksam. Efteråt erkänner Brenda att hon trodde att han inte ville ha henne längre men då svarar han att det vill han. Hon berättar högt för alla på väg till kyrkan att de haft sex, speciellt så Laurel hör. Bob ber sedan Laurel om ursäkt men hon säger att hon inte bryr sig.
 
Vanessa åker till London för att höra från veterinärförbundet hur det blir med hennes jobb. Hon blir avstängd i ett år.
 
Ross tar smärtstillande medicin i smyg på sjukhuset för han har kvar piller i fickan. När han kommer hem fortsätter han att ta alldeles för många tabletter.
 
Joe sitter på Home Farm och för över pengar för åkeriet till Jimmys konto medan Jimmy och Robert  sitter framför datorn för de har lurat Joe. Jag hängde inte riktigt med på vad de gjort...

Vadslagning

Inskrivet onsdag 7/11 kl 19:43
 
David försöker igen att prata med Tracy men hon vill inte ha honom tillbaka. Hon ber honom att försöka bli vän med Jacob igen. Det gör att David bokar en resa till Marbella för honom och Jacob.
 
Jimmy slits mellan jobbet på Home Farm och åkeriet. Robert vill att han tar en körning medan Joe vill att han hjälper till på Home Farm. Joe bearbetar Jimmy för att så småningom kunna köpa hans andel av åkeriet.
 
Pete får med sig Ross till puben. Där börjar en tjej flirta med Ross och de sätter sig vid ett bord och börjar prata. Pete går hem med Rhona så Ross blir kvar på puben med tjejen men när han går på toa så hör Rebecca att tjejen slagit vad med sina tjejkompisar om att flirta och kyssa Ross. Rebecca försvarar Ross men han hör allt när han kommer tillbaka. Han blir besviken och Rebecca kör ut tjejerna.
 
Liv tvekar på om hon ska åka hem till mamman men Robert och Aaron övertalar henne.
 
Vanessa städar kliniken och får hjälp av Charity som vill vara nära henne. När inspektören kommer visar det sig att det är en gammal kurskamrat till Paddy. Allt går bra tills Paddy asgarvar åt en gemensam klasskompis som det visar sig vara inspektörens fru.
 
Tracy får sms från okänd avsändare som anklagar henne för att vara en hora mm.
 
Bob och Laurel tillbringar massa tid ihop i piratskeppet för att laga fönstret men även när det är klart.
 
Ross mår dåligt och drar iväg med bilen och en flaska whisky. Pete får veta det och när han ringer Ross är det en okänd man som svarar att mobilen låg i en upplåst bil i skogen. Pete åker dit och hittar Ross vid en sjö. Allt verkar lugnt först men sedan bllir Ross sluddrig. Han har druckit sprit och tagit tabletter så han blir medvetslös.

Bråk och tråk

Inskrivet tisdag 6/11 kl 06:41
 
Jacob skäller ut Priya och han packar hennes väskor för att hon ska åka men hon vägrar. Han säger att hon bara förstör allt mellan David och Tracy men då svarar hon att det är Leyla som förstör. Precis då kommer David hem och hör att hon berättar om att han legat med Leyla. Jacob blir förvivlad och märker på David att det är sant. Han rusar ut.
 
Graham erbjudeer Debbie att bo i huset hon hade tidigare. Han berättar att Joe älskar henne mer än han älskat någon tidigare. Graham berättar för Debbie om sitt förflutna när han var full och körde ihjäl sin fru och ofödda barn. Sedan tände han eld på sitt hus för att dö men Joe räddade honom. Graham säger åt Debbie att ta till vara på kärleken för det hon och Joe känner för varann är äkta, mycket mer än det han kände för sin fru.
 
Aaron säger att Liv måste ringa sin mamma men hon vill inte men då hotar han med att ringa själv. Liv kommer sedan tillbaka och säger att hon pratat med henne. Sedan säger Liv att hon vill bo hos sin mamma ett tag för att få annat att tänka på.
 
Tracy ser att Jacob är ledsen så hon går fram och tröstar honom. Hon lovar att prata med David. När de kommer hem verkar inte David så glad över att hon är där. Priya gömmer sig bakom en bänk i köket. Tracy ser att det finns två vinglas med vin och Priyas skor i hallen. Tracy går ut och hör sedan hur de pratar och när hon tittar in  ser hon David krama Priya.
 
Moira ber Ross att sköta en visning av gården för en kund eftersom hon måste till läkaren med Isaac.  Precis när Ross ska gå iväg med kunden får han ett samtal som upprör honom. Han låter Sam gå visningen men när de kommer tillbaka så är Ross så ängslig att det blir tjafs och han går därifrån. Han erkänner sedan för Pete att rättegången oroar honom.
 
David kommer för att be Tracy om ursäkt för att han betett sig illa. Hon vill bara att han är ärlig och berättar om otroheten som hon vet om. David erkänner men när han förstår att hon menar Priya så är det försent. Han får erkänna att han varit med Leyla. Vanessa och Megan som varit där går ut så de andra får prata i fred.
 
Vanessa är påverkad av Tracys och Davids bråk så hon fräser åt Charity så de blir osams. Charity låtsas oberörd men beklagar sig för Debbie. Vanessa kommer dit och ber om ursäkt och de blir sams igen.
 
David vill att allt blir bra men Tracy vill inte ha honom längre. Hon är besviken över att han inte kunde acceptera hennes förflutna så hon kände sig ovärdig honom när det visade sig att han inte var värdig henne. David går därifrån och Tracy bryter ut i gråt.

Nytt jobb...eller inte

Inskrivet måndag 5/11 kl 16:45
 
Jag såg avsnitten i fredags så nu har jag glömt vad som hände, gjorde väl inget större intryck...
 
Priya har ingenstans att bo så David säger att hon kan bo hos dem. Jacob protesterar och säger att han bör prata med Tracy i alla fall men David vägrar så han får smyga med det istället.
 
Joe pikar Graham om hans dotter och då smäller Graham till Joe.
 
Liv fortsätter att dricka vodka i smyg när det blir jobbigt.
 
Arnold den lilla ökenråttan dör och Marlon får panik så Paddy får leta efter en likadan ersättare. Jessie kommer med tråkiga besked för Arnold har cancer och kommer inte att överleva så länge till. Paddy har precis köpt en ny för dyra pengar.
 
Priya pratar med Graham och får veta att det finns jobb att söka på Home Farm. Först vill hon inte bli personlig assistent men blir övertalad av Joe. Han vill även äta lunch med henne men precis då kommer Debbie så han avbokar Priya.  Det slutar med att Priya inte får jobbet eller lunchen och Debbie går därifrån (har jag för mig)
 
Jag har säkert glömt massa viktigt men då får det vara så....

Dinglesrätten

Inskrivet kl 20:50
 
Debbie har fått en dyr klänning av Joe för hon ska ha den på deras träff senare på kvällen. Sarah ser den och tror att Debbie träffar någon ny kille. Middagen blir stel för Debbie är inte speciellt entusiastisk. Det slutar med att Joe kör hem henne.
 
Charity försöker prata med Cain om Debbie men han har inte riktigt tid efter semestern men när han sedan får höra vad som hänt så pratar han med Debbie som berättar sanningen för honom, om Joes utpressning. Hon får Cain att lova att inte göra något åt det.
 
Sam är sur på Lisa som angett Liv. Det leder till att Dingles har ett av sina möten. Lisa står på sig, hon tycker Liv måste lära sig att stå för det hon gjort och att det var livsfarligt det hon gjorde. Chas är förbannad på Lisa och tycker att hon inte tillhör familjen när hon anger en av dem.
 
Harriet träffar biskopen som ställer massa frågor till henne angående jobbet som präst i byn. Han är inte så förtjust i att anställa henne och säger att det är inte han som bestämmer det.
 
Bob och Laurel sitter bredvid varann när Harriet ska ha körövning. Brenda har fått återbud på en träff med en barndomsvän så hon dyker upp på övningen och sätter sig mellan dem. Harriet får samtal från biskopen och går iväg för att prata med honom.
 
Priya har problem med rummet hon hyr på värdshuset. Det är en vattenläcka från taket men de har inte några andra rum lediga.
 
Jessie ger Marlon och April en ökenråtta som de får ta hand om för hon har fått den av en elev som var allergisk. Det gör att April ber Jessie om ursäkt för gårdagen.
 
Joe får med sig Debbie till en matvagn utefter vägen. De sitter och pratar men Debbie blir förbannad på honom och ger honom en örfil. Joe blir sur och åker hem så hon får ta sig tillbaka själv.
 
Liv mår inte bra, hon riskerar fängelse och alla verkar vara emot henne. Hon stjäl sprit och sätter sig bakom Dingles hus och dricker den. Hon tappar flaskan och råkar skära sig i handen. Lisa kommer precis ut och då bryter Liv ihop. Hon gråter när hon säger att hon inte vill hamna i fängelse. Lisa kramar henne.

RSS 2.0