Ansiktet fullt av choklad

Inskrivet onsdag 21/6 kl 11:45
 
Jai och Rishi upptäcker inbrottet i fabriken. Kerry som hört dem gömmer sig och låtsas sedan att hon precis kommit dit för att få sin lön. Med choklad runt hela munnen blir hon dock avslöjad. Jai ser henne även på övervakningsfilmen. När han konfronterar henne skyller hon på att hon bara försökt rädda en fågel och då ramlat ned genom takfönstret. Jai vill polisanmäla henne men Rishi varnar för att hon kan stämma dem för att de gett henne sparken. Kerry utnyttjar situationen genom att låtsas vara mer skadad än hon är. Dan försöker få henne att förstå att om fabriken måste betala massa skadestånd så kommer säkert flera i personalen bli uppsagda och då ligger Joanie illa till och det påverkar Kyle.
 
Aaron ser Robert och Rebecca sitta nära varann i Davids affär. Han blir svartsjuk men Robert lovar att det inte är något mellan dem.
 
Megan frågar Frank om varför han suttit inne och han svarar att det var för att han slagit till en man som som råkade slå i skallen i marken. Mannen hade gett sig på Franks flickvän och då blev han förbannad. Megan drar sig undan och säger att hon gillar inte våld då hennes bror varit våldsam.
 
Rebecca söker upp Diane och Doug för att säga att hon ska försöka få Lawrence att sänka hyran nu när de ändå får bo kvar. Diane blir upprörd över att Rebecca ser dem som några som de äger och kan styra som de vill.
 
Bernice tyr sig allt mer till Jimmy och vill hjälpa honom när Nicola är borta. När Nicola kommer hem märker Bernice att hon är i vägen så hon går därifrån. Rodney märker hur ledsen Bernice är och inser att hon känner mer för Jimmy än hon erkänner.
 
Rebecca kommer till Robert och beklagar sig för att hon gjort bort sig inför Diane. Hon flirtar med honom och försöker kyssa honom men han säger att det inte är okej. Han påpekar att de inte ska vara ihop mer än att kämpa för att få Home Farm, allt annat kan vara. Diane hör detta och blir besviken.
 
Diane kommer till Home Farm för att försöka prata med Chrissie som fortfarande vägrar. Hon blir så desperat att hon tränger sig in och råkar få syn på Lawrence gevär som ligger framme. Diane tar geväret och hotar Chrisse, hon vill att Chrissie lyssnar på henne.
 
Chrissie lyssnar och inser att båda kvinnorna gör allt för att skydda sina barn. Hon berättar att Andy var den som ville se Robert död. Hon erkänner också att hon är rädd för sin son eftersom han visat våldsamma tendenser. Diane slappnar av och allt lugnar ned sig. Chrissie säger sedan till Lawrence att de inte ska anmäla Diane för hotelsen.
 
Lachlan som hört samtalet mellan sin mamma och Diane frågar mamma om hon är rädd för honom. Chrissie svarar att det var bara något hon sa för att lugna Diane. Lachlan går iväg för att kolla om och om igen på inspelningen han har där Chrissie erkänner att hon är rädd för honom.
 

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Jag har undrat över om Kerry har glömt att hon har diabetes. Hon häller i sig stora mängder alkohol, proppar i sig praliner och röker. Om det hade varit på riktigt då hade hon hamnat i diabeteskoma för länge sedan. Borde inte producenten visa konsekvenserna av att missköta sig vid diabetes som hon gör?

2017-06-12 @ 14:08:09
Postat av: Ylva

Ja det är märkligt med Kerry och hennes diabetes. Märkligt med henne överhuvudtaget för närvarande tycker jag. Hon har blivit byns pajas. Lite sorgligt...

Lachlans och Chrissys relation är lite läskig. Undrar om grabben "expoderar" snart?

2017-06-12 @ 14:17:16
Postat av: Anders

Undrar om inte Chrissie djupt inne faktiskt ÄR rädd för Lachlan även fast hon försäkrade honom att så inte är fallet. Killen är ju inte helt stabil om man säger så..

Kerry sedan.. Dags för henne att fara till Spanien tycker jag, eller iaf till dottern på Irland. Är duktigt less på henne och hennes fjortisfasoner!

2017-06-12 @ 14:46:58
Postat av: Jag bara

Bernice, Nicola och Jimmie räddade dagens avsnitt, resten kändes som lite av stolleprov för att citera Anton Svensson i Lönneberga.

Har alltid gillat Diane tidigare, just nu är hon bara jobbig. Kerry orkar man knappt ens nämna, liiiiite överdrivet. Jay har blivit sitt gamla sura, elaka jag igen, bra att Megan gav honom svar på tal.

När börjar sommaruppehållet, någon som vet?

2017-06-12 @ 19:34:15
Postat av: Anonym

Jag bara: Blir inte det under midsommarveckan?

2017-06-12 @ 19:51:36
Postat av: Jag bara

Låter tänkbart.

2017-06-12 @ 19:59:51
Postat av: ELIZA

Dåliga avsnitt idag...Och löjeväckande med förhandlingarna med Kerry...Alla vet ju vad hon går för...Och Diane måste ju fått en skruv lös, hon sjönk verkligen i mina ögon...Och Chrissie då...Tror hon sa sanningen om sonen,så nu har hon en tidsinställd bomb i huset...Men Lawrence ska väl släta över som vanligt,oavsett vad som händer...

2017-06-12 @ 21:46:17
Postat av: jackson

Har gillat Diane tidigare, men nu tycker jag inte ens att hon spelar bra. Litet spännande hur Bernice tänker beträffande Jimmy.

2017-06-12 @ 22:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0