Tequilachoklad

Inskrivet måndag 19/6 kl 11:59
 
Chrissie kommer hem till Diane för att tala om att de är vräkta pga att hon kastat tegelstenen mot Lachlan. Doug och Bernice blir förtvivlade över vad hon gjort.
 
Adam och Victoria ses ofta för att ha sex så hon kan bli gravid. Pete och Leyla råkar få höra det och han gratulerar Adam och säger att deras far skulle vara stolt över honom.
 
Joanie vill att Zak bor hos Belle tills Lisa kommer hem. Belle blir inte alls glad över det och hon vill att Zak berättar för Joanie om kyssen.
 
Kerry dyker upp finklädd i Bernices klänning och kavaj på puben där Rishi och Jai har möte med George som hon visade runt på fabriken. George vill att Kerry är med på samtalet och när hon ger förslag på tequilachoklad så nappar han på det. Rishi och Jai ger Kerry fria händer till att fixa kontraktet. George flirtar med henne och Kerry blir full och tar med honom till salongen över natten.
 
Diane går till Home Farm för att prata med Chrissie men det är bara Lachlan där. Hon vädjar till hans samvete och ber honom erkänna för att han själv ska slippa bära på en hemlighet i resten av sitt liv. Lachlan tar upp mobilen för att fota henne och kallar henne för "patetiska kärring". Diane tappar fattningen och ger honom en örfil och precis då kommer Lawrence in och kör ut henne.
 
Nicola får åka på spa över en natt för att Jimmy ska få sova i lugn och ro då hon ofta har mardrömmar och har börjat snarka.
 
Bernice kommer över med maltmjölk till Jimmy för att han ska få lugn men när han ska ta vatten ur kranen i köket så börjar det spruta ut. Bernice får hjälpa honom så han kan stänga av huvudkranen. Han klär av sig sin blöta tröja och Bernice går upp för att torka. Nicola kommer hem och tror något är på gång mellan systern och Jimmy. Han lyckas dock bevisa att det är fel och att det bara var en vattenläcka.
 
Polisen hämtar Diane för förhör. Hon släpps sedan med endast en varning. Rebecca får höra det och hon pratar med Lawrence om att ta tillbaka vräkningen då de måste förstå Dianes frustration. Hon påpekar att Chrissie och Lachlan och han själv inte är direkt oskyldiga. Det gör att Lawrence låter Diane bo kvar.
 
Frank passar Johnny och fortsätter flrita med Megan som börjar smälta. Jai ser dem i affären men förstår inte att det är en dejt men när Sam påpekar det så blir Jai rasande. Han söker upp Megan och säger åt henne att inte träffa Frank men hon säger åt honom att Frank faktiskt sonat sitt brott.
 
George kommer till fabriken för att skriva på kontraktet och han börjar flirta med Priya. Kerry hör det och blir rasande så hon går in på kontoret och skäller ut honom. Han hånflinar och kallar henne för diverse olämpliga saker och säger till Jai att de får välja mellan honom och Kerry. Kerry får sparken direkt. Priya blir också förbanad och säger att de inte vill ha något samarbete med George.
 
Adam pratar med Aaron om att skaffa barn. Aaron tror på att Adam kommer att bli en bra pappa vilket han redan bevisat. Det gör att Adam inte tvekar längre och det gör Victoria glad.
 
Kerry super sig full som vanligt. Priya kommer till puben och talar om att affären inte blev av men att Kerry inte kan få tillbaka jobbet för att hon legat med en kund. Sam och Dan hör det. Kerry går iväg och när hon ser att det är tomt på fabriken klättrar hon in genom ett takfönster. Hon stänger av larmet och rotar runt. I Jais skrivbordslåda hittar hon en flaska sprit som hon börjar halsa ur medan hon river runt bland chokladen. När hon ska gå inser hon att dörren är låst och hon har inga nycklar så hon sätter sig på kontoret och fortsätter dricka.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Stackars Kerry på väg ner i botten. Förstår Dianes reaktion,Chrissie är verkligen vidrig.

2017-06-09 @ 15:01:39
Postat av: jag bara

Finns det någon byinnevånare som inte gör saken värre för sig själv, som Diane och Kerry idag?

2017-06-09 @ 16:01:45
Postat av: Ylva

Finn är för det mesta ganska vettig. Men hur länge håller det?

Enda hoppet för Kerry kanske är om hon och Dan hittar tillbaka till varandra.

2017-06-09 @ 16:43:53
Postat av: linda

Jag är så trött på Chrissie å Kerry.Att se Kerry är ett stort skämt,så har vi Chrissie Som borde straffas hur klarar hon sig? Hoppas hon åker fast, så fisförnäm tråkig finns inte ord samt hennes son. Håller med ovanstående om Finn.

2017-06-09 @ 19:25:48
Postat av: Jag bara

Ingen är vettig i evighet i denna serie. Se bara på Diane.

2017-06-10 @ 10:35:10
Postat av: Edna

@jag bara Har missat de senaste avsnitten, vad har Diane gjort?

2017-06-10 @ 10:40:27
Postat av: Jag bara

Hon har sökt upp de på homefarm för att "tala de till rätta", de slutade naturligtvis med upprörda känslor och hon örfilar Lachlan. Sedan återkommer hon dit och kastar en sten genom ett fönster och blir upptäckt eftersom det sker i fullt dagsljus. Hon är upprörd, inte bara över Andy historien som har avslöjats för henne utan också över att Chrissie har sagt upp dem från deras bostad. Lawrence som också är att på Diane låter sig övertalas av Rebecka att inte vräka dem.

2017-06-10 @ 12:36:15
Postat av: Såpa fantast

Diane kastade in en sten genom fönstret till Home Farm som nästan träffade Lachlan. Hon örfilade även Lachlan när han hånade henne. Jag missade också fredagens avsnitt. Men jag läste om handlingen på Wikias hemsida.

2017-06-10 @ 13:27:47
Postat av: Jag bara

Försökt skriva svar tidigare, gick inte att sända. Testar bara om det funkar nu. Chrissie försökte vräka Diane o co också, men Rebecka fick Lawrence att ta tillbaka vräkningen. Diane häktades också men kom undan med en varning.

2017-06-10 @ 13:51:49
Postat av: Såpa fantast

Jag förstår varför Diane gjorde som hon gjorde, även om det hon gjorde var fel. Hon är arg och frustrerad att Chrissie och Lachlan satte dit Andy och kommer undan med det, medan Andy är på flykt.

2017-06-10 @ 14:26:00
Postat av: ELIZA

Men hallå...Lawrence... Ena dagen är det pussar och kramar,nästa åker dottern ut...Seeen kommer hon tillbaka, och Lawrence sjunger:((rättare sagt bräker)) nu ska vi vara vänner, we are a family... tra-la la la ...Jisses, vad vi är vänner nu..Tra la la ...Och att sen Diane nedlät sej till vad hon gjorde...Säger som Martin Ljung,"inte hade jag orkat kasta den där tegelstenen" ..Typ...Vad har tagit åt henne....Rakesh check till Nicola, var har han stulit dom pengarna??? Eller, finns ingen täckning när hon ska lösa in den...? Kerry!!!! Ja vad säger man????? Nu börjar hon ha gjort såå mycket, ((d v s legat runt med många))) att inte ens Dan, vill ha tillbaka henne....Adam och Viktoria´s barn alslstrande låter väl kul!Men blir säkert nåt skit med det också...Finns många fler att kommentera, men har inte tid just nu...

2017-06-10 @ 18:37:43
Postat av: Lisa

Minus: Kerry, Chrissie, Lisa, Charity, Zak
Plus: Aron, Robert, Cain, Lachlan

Emma vet jag inte vad jag ska tycka om? Bra skådis men karaktären vill man ju bara ska åka dit, snälla, kan ingen titta på Ashley's video!!!

2017-06-10 @ 20:54:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0