All my love, P

Inskrivet onsdag 21/6 kl 14:33
 
Rebecca märker att det är något som inte stämmer mellan Chrissie och Lachlan. När Lachlan är ensam vid gungorna i byn sätter hon sig och pratar med honom. Becs lyckas övertala honom att ange sig själv för polisen.
 
Harriet vill julpynta i byn men de gamla ljuskedjorna är sönder. Bob och Brenda vill starta en insamling för att köpa nya och Liv råder dem att ha den på internet. När vanlig insamling med bössa på kaféet inte ger så mycket så vänder sig Brenda till Liv som ska hjälpa dem. Liv säger att det kanske inte är så lätt att nå folket i byn men det finns andra väger.
 
Kerry får hjälp av Pierce med stämningen av fabriken. Jai erbjuder henne jobbet tillbaka men hon börjar bli girig. När hon vägrar hjälpa Bernice på salongen med hänvisning på att hon snart ska bli rik får hon även sparken därifrån och därmed flytta. Kerry flyttar in på värdshuset där hon tröstar sig med att äta onyttigt och dricka alkohol.
 
Pierce är orolig för Rhonas smärtor och han vill att hon tar piller under hans översyn. Rhona vägrar och säger att hon inte ens kan ha smärtstillande medicin i huset.
 
Megan och Frank ska ha en dejt men vill inte vara på puben. Hon har kontakter så hon bjuder honom på en fin restaurang där hon känner ägaren och han bjuder henne på middagen. Servitören känner igen Frank från fängelset men Frank låtsas som det inte stämmer. När de ska gå lämnar Frank 50£ i dricks till servitören.
 
Polisen kommer till Home Farm för att tala om att Lachlan ska förhöras efter erkännandet och han behöver en vuxen med sig. Rebecca erbjder sig att vara med men det vill inte Chrissie eftersom hon inte litar på henne. Lawrence ringer Ronnie som kommer till stationen och är med under förhöret.
 
Paddy tränger sig på och är med när Rhona och Pierce äter lunch. Han håller med Pierce som skäller ut Liv som råkat spilla varm vaniljsås på Liv.
 
Rhona får ett blombud med ett kort "All my love/P". När hon tackar Pierce för blommorna så säger han att han inte skickat några Hon inser att det är Paddy och gömmer kortet snabbt i boken hon läser. Rhona går iväg för att fixa te och då passar Pierce på att kolla på kortet.
 
Lachlan erkänner att han råkat skjuta sin morfar när han skulle ta geväret ifrån honom. Han säger att han greps av panik och sökte upp Andy men hittade inte honom så han råkade lägga geväret i Andys bil. Lachlan försöker förklara varför han råkat lägga även vasskärvor i bilen men polisen tror honom inte. Lachlan får sitta i häktet till nästa dag då han ska upp i ungdomsdomstolen. Chrissie blir helt förtvivlad när hon får veta det
 

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Diane måste ha gjort något rätt i gårdagens avsnitt. Lachlan har ju gått till polisen och erkänt att han råkade skjuta Lawrence.

2017-06-13 @ 14:06:30
Postat av: jackson

Sorry Megan, men jag tror bestämt att Du har satsat på fel häst - igen.

..... och Pierces och Rhonas märkliga förhållande fortsätter i samma misstänksamma stil. De är ju inte precis ärliga och uppriktiga mot varandra.

2017-06-13 @ 15:46:54
Postat av: Ylva

Ja Megans nye kavaljer (har glömt namnet) verkar ha snyggat till historien om sin fängelsevistelse. Undrar vad han egentligen satt för?

Familjen Whites öden och äventyr engagerar inte mej. Vill istället se vad hemska Emma håller på med;)

2017-06-13 @ 18:23:48
Postat av: Såpa fantast

Ja, jag köper inte hans förklaring till varför han satt i fängelset. Det får vi säkert reda på snart.

2017-06-13 @ 19:04:22
Postat av: Peter H

Vem var det som lade geväret och vasskärvor i Andys bil? Var det Lachlan eller Chrissie?

Minnet är lite sådär.

2017-06-13 @ 20:05:10
Postat av: Jag bara

Det var väl Chrissie. Polisen borde väl förstå att "bevisen" är planterade. Att man tar med sig geväret efter att han skjutit någon är förståeligt, men varför skulle förövaren ta med sig glasskärvor?

2017-06-13 @ 20:16:07
Postat av: Jonas

Vanessa borde ju veta vad han satt inne för.

2017-06-14 @ 08:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0