Verka Serduchkahattar

Pga sjukdom ligger jag efter med tittandet, skriver när jag har möjlighet.
 
Inskrivet lördag 17/6 kl 17:34
 
Lawrence ber Rebecca om ursäkt så hon flyttar tillbaka till Home Farm. Chrissie och Lachlan blir inte alls glada över det.
 
Victoria nämner för Finn att Ross försökt kyssa henne så Finn blir rasande. Han söker upp sin bror som hjälper tlll på gården. Precis då kommer Adam dit också så han får höra att Ross försökt med Victoria. Hon kommer också dit och precis då hoppar Adam på Ross och de börjar slåss. Victoria stoppar dem men hinner få ett slag på bålen så hon nästan däckar.
 
Belle kommer hem och märker att Kyle är rädd för henne. Amelia har skrämt honom med att Belle kan mörda honom när hon hör sina röster i huvudet. Belle löser det med att låta han och Amelia ha aluminiumhattar som skydd och hon har en aluminimhatt för att hennes röster inte ska rymma.
 
Diane är förbannad på Lawence så hon demonstrerar med Rodney och Doug utanför Home Farm. Hon säger åt folk som ska på evenemang där att familjen White inte är att lita på för de är mördare och lögnare. Lawrence kommer dit och stoppar henne genom att hota med vräkning. Doug ber henne lugna ned sig men hon återkommer senare och kastar in en sten genom en ruta och hon är nära att träffa Lachlan.
 
Kerry vill ha mer fart på jobbet så hon inför diskomusik och dans. Jai har ett viktigt affärsmöte och mannen blir intresserad av henne så hon får visa honom runt. Kerry får nästan sparken när mannen hastigt lämnar fabriken men Rakesh får sedan ett samtal där mannen vill ha ett nytt möte för att skriva kontrakt. Kerry får behålla jobbet.
 
Belle försöker nå sin mamma men Zak råder henne att låta bli. Då inser Belle att Lisa inte vet om att Belle bor hos Zak och Joanie. När Zak sedan missuppfattar Belle och erkänner kyssen med Lisa blir Belle upprörd. Hon vill inte ljuga för Joanie. Det slutar med att Belle lovar att inget säga men att hon kommer flytta hem till Dinglesgården igen. Joanie blir förvånad när hon får höra om flytten men Zak håller med Belle om att det blir bäst så.
 
Victoria gör undersökningar på sjukhuset efter  smällen från Ross. Hon erkänner för Adam att hon kanske är gravid. Adam blir chockad då de bestämt sig för att vänta ett tag med barn. Victoria är inte gravid men har brutit ett revben så hon bör ta det lugnt. Hon inser att hon vill ha barn nu men Adam vill vänta. Han ändrar sig dock och går med på det för hennes skull.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Känn ingen press att hinna ikapp med skrivandet tycker jag, utan börja igen när du orkar med de nya avsnitten. De som är nu kan vi fråga varandra om. Krya på dig, ta hand om dig. Det här får inte bli ett övermäktigt måste.

2017-06-08 @ 14:27:23
Postat av: Ninni

Instämmer helt med föregående

2017-06-08 @ 21:48:49
Postat av: Ylva

Jag instämmer verkligen också med föregående! Känn ingen press Marie. Är så tacksam för denna sida!

Ang dagens avsnitt så tyckte jag dom var ganska tråkiga. Känndes som utfyllnad. Löjligt med demonstration med typ 3 plakat.

Och sen Kerry i godisfabriken. Jag tycker inte ens hon är charmig längre. Men hon kanske ror hem värsta kontraktet.

2017-06-08 @ 22:24:56
Postat av: Jennifer

Zak,ja han verkar ju inte har släppt Lisa . Fattar inte riktigt Victorias plötsliga barnlängtan. Tycker det har varit ganska bra avsnitt, inte så tramsiga eller overkliga. Vad tror ni om Kerry o Rakesh, nästa par?

2017-06-08 @ 22:56:47
Postat av: jackson

Varför ville Belle först bo hos Zak och inte hos Lisa?

2017-06-08 @ 23:13:09
Postat av: Anonym

Om jag finge bestämma skulle det bli Kerry och Paddy, han är så stel och tråkig så han behöver en tramsig tjej, det funkade ju bra med Mandy, han var som bäst med henne.

Rakesh kan väl ta Bernice, de vore väl söta och tänk vilken knorr i tillvaron att han är orsaken

2017-06-08 @ 23:16:54
Postat av: Jag bara

...till systerns olycka. Jag skrev ovanför och råkade skicka iväg för tidigt.

2017-06-08 @ 23:18:20
Postat av: Jag bara

...till systerns olycka. Jag skrev ovanför och råkade skicka iväg för tidigt.

2017-06-08 @ 23:18:22
Postat av: Anonym

Jackson: Lisa är bortrest eller hur? Var det inte anledningen till att Belle skulle bo hos Zak istället?

2017-06-09 @ 21:09:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0