Allt blir bra med lite tårta

Inskrivet torsdag 29/6 kl 20:43
 
Frank ser att Tracy kommer med en bunt sedlar som Lawrence skänkt till deras insamling. Lawrence ville ge en rejäl summa då hans första fru dött i cancer. Frank erbjuder sig att åka till banken med pengarna. Utanför bilen möter han Vanessa som säger att hon är glad att han bevisat att han försöker bättra sig efter fängelsetiden.
 
Cain ser på avstånd att Emma går fram till Moira. Han skyndar sig dit för att kolla vad som händer Emma går in för att koka te så de andra får prata enskilt. Cain förklarar att han bara försöker hjälpa Moira, att han finns där för henne. Efteråt säger han åt Emma att låta Moira vara men då säger Emma samma sak till honom.
 
Marlon går som på nålar så fort Carly säger något och Carly är på helspänn när han säger något. När de sedan ses så säger båda i munnen på varann att de inte vill flytta ihop än.
 
Finn besöker sin medvetslöse vän på sjukhuset. Sköterskan tror att Finn är killens pojkvän. Finn nekar inte och sköterskan tycker att det är bra att han är där och bara pratar.
 
Emma fortsätter att göra sig till vän med Moira och talar om för henne att man ska akta sig för det förflutna som man kan ha en viss tendens att försköna och inte inse varför ett förhållande tagit slut.
 
Cain ser Emma uppe i Hollys rum så han går dit för att be henne låta sakerna vara. Moira kommer hem och säger att Emma är hennes vän som bara hjälper till och att Cain inte ska lägga sig i.
 
Pierce har fått några utslag av Brendas hudkräm men hon lyckas lugna honom genom att säga att han bara är allergisk mot något i innehållet och hon ger pengarna tillbaka och sedan ger hon lite fikabröd till veterinärkliniken.
 
Frank möter sin utpressare och ber om att få längre tid till att betala tillbaka. Mannen ger Frank några slag med ett slagträ sedan tar han kassalådan som ligger i bilen. Frank återvänder till byn och säger att han blivit rånad av 5-6 okända män. Tracy och Vanessa vill att han anmäler rånet till polisen. Frank åker iväg men när han kommer hem har polisen kommit dit. Polisen tror inte alls på Franks berättelse då han vet att Frank suttit inne på grund av förskingring.
 
Moira kopplar på husvagnen på bilen för att flytta den. Cain som sitter på toa i vagnen får bråttom ut. Moira vill inte ha honom så nära sitt hus.
 
Lawrence försöker hålla modet uppe för att inte Chrissie ska bryta ihop men i själva verket är han orolig för att Lachlan ska hamna i ungdomsfängelse. Han tycker att det är Rebeccas fel så han kastar ut henne igen även om hon lovar att ställa allt tillrätta.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad jag minns hamnade ett skrivet papper i en höbal som James slängde ut genom fönstret och varför hittar man inte James mobil som Emma trampade sönder, några saker som bör ihågkommas för att sätta dit Emma, som bara får fortsätta att förstöra för alla.
Det måste få ett slut innan uppehållet,en som inte står ut med henne.

2017-06-19 @ 13:03:55
Postat av: Peter H

Det här spelet mellan Moira och Emma kan inte sluta väl.

Kan det bli så att den medvetslöse killen vaknar och kan berätta vad som hände på bron?

2017-06-19 @ 13:06:30
Postat av: Ylva

Otroligt hur hemska Emma kommer undan hela tiden! Och nu nästlar hon sig in hos Moira! Moira får se upp. Varför köper alla detta med att James tog livet av sig? En stund trodde jag att Finn inte accepterat det men det var visst fel.

Hur många ggr har Lawrence sparkat ut blonda dottern egentligen?

2017-06-19 @ 13:33:30
Postat av: Jag bara

Jag tänkte exakt samma som du Peter H, angående Finns sjukhusvän. Han kan ju ha sett En Emma på bron.

2017-06-19 @ 13:47:37
Postat av: Såpa fantast

Ni vet hur det brukar vara i såpor. Emmas brott kommer att avslöjas, men det kan ta väldigt lång tid. Moira får se till att inte göra sig ovän med Emma. Hon har tur med att Cain inte litar på Emma. Han är nog den enda som är misstänksam mot Emma.

2017-06-19 @ 14:10:39
Postat av: Peter H

Emma måste ju försvinna. Det gör alltid dessa psykopattyper som handlingen kretsar kring ett tag. Frågan är hur länge hon får hålla på och hur mycket elände hon kan ställa till med.

2017-06-19 @ 20:14:00
Postat av: Jonas

Av alla i byn var James den minst trolige självmordskandidaten, så jag har också svårt att förstå att folk köper den anledningen.

2017-06-20 @ 07:44:19
Postat av: Bertil

När skall videon som Ashley spelade in med Emma upptäckas. Man får hoppas att den där avskyvärda Emma åker dit så det bara stänker om det. Cain tycks vara den enda som har litet vett i huvudet

2017-06-26 @ 12:53:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0