Ängeln på bron

Pga sjukdom ligger jag efter med tittandet, skriver när jag har möjlighet.
 
Inskrivet torsdag 15/6 kl 17:33
 
Frank ser till att han får jobb i Davids affär för att han behöver ju en inkomst. (Hur kan David ha råd med det?)
 
Ross vill veta vad som hänt James så han söker upp Cain. Han anklagar Cain för mord bara för att James älskade Moira. Precis då kommer Moira dit och resten av Bartons så de hör att James varit tillsammans med Moira. Hon försöker förklara för Emma att det inte var allvarligt utan att James älskade Emma.
 
Sam får raggningstips av Frank. Han gör ett försk på en kvinna som kommer till Davids affär och hon nobbar inte honom men säger att de kanske ses igen.
 
Priya pratar med Rakesh och hon gör slut med honom. Jai säger även till Rakesh att sticka från byn men ångrar sig när han hör Rishi prata med Priya om hur de stöttat Jai när han hade det svårt. Även Priya är beredd att ge Rakesh en ny chans.
 
Ashley är på promenad med Doug och Dotty. Han ser Emma på en bro och inser plötsligt att han sett det förut. Han talar om det för henne men givetvis nekar hon. Doug som står en bit längre bort hör inte samtalet.
 
Liv gör en dejtingprofil på en nätdejtingsida till Lisa som först blir uppmuntrad men sedan inser att hon inte behöver någon man i sitt liv.
 
Finn besöker en okänd man på sjukhuset. Mannen ligger medvetslös så Finn pratar med honom om allt möjligt trots att de inte känner varann.
 
Emma erbjuder sig att hjälpa Laurel med att hålla koll på Ashley. Hon bjuder honom på paj men äter inget själv. Emma försöker även förvirra honom med att säga att hon varit hemma när Finn ringde om olyckan och sedan prata om James begravning när Ashley ställer frågor. Ashley blir väldigt förvirrad av alla snabba byten av samtalsämne så han brister ut i gråt.
 
Laurel kommer hem och Emma säger att allt gått bra. Ingen ser att Ashleys videokamera står på inspelning.

Kommentarer
Postat av: Lachlan

Oj vad spännande avsnitt! Hoppas verkligen någon får tag på vad som spelades in på video inom snar framtid och att Emma ställs inför rätta.

2017-06-02 @ 13:08:49
Postat av: Morran

Så spännand avsnitt! Hur skall man kunna vänta tills måndag? Jag blir så frustrerad på Emma, och jag tycker så synd om prästen. Hoppas Emma får vad hon förtjänar, hon har dluppit undan så mycket skit.. morr!

2017-06-02 @ 13:10:09
Postat av: Jennifer

Som sagt spännande idag, Emma är nästan värre än Cameron var.

2017-06-02 @ 13:17:14
Postat av: Ylva

Ja fy vad ruggig Emma är! Liten spröd och ynklig men "ett hår av hin".

Vem är Finns nye "vän" tro?

2017-06-02 @ 13:31:05
Postat av: Såpa fantast

Finns nye vän är killen som han räddade efter kraschen. Inte nog med att Emma dödade James, nu försöker hon att sopa igen spåren genom att förvirra Ashley så att han glömmer att han sett henne på bron.

2017-06-02 @ 18:13:58
Postat av: Anonym

Jag pallar verkligen inte fler scener med Zach och Lisa, de sämsta karaktärerna just nu. Ska han välja Lisa igen och dumpa Joanie, eftersom han kysste Lisa (eller puss va d väl) Det är så många turer hit och dit, fram o tillbaks.

2017-06-02 @ 21:24:20
Postat av: Såpa fantast

Jag hade rätt när jag skrev att Zak gjorde ett misstag när han gifte sig med Joanie. Det är uppenbart att han älskar Lisa. Varför kysste han henne annars?

2017-06-03 @ 00:05:26
Postat av: ELIZA

Kommit ikapp med tittandet nu... Vad mycket som har hänt...Ashley och Laurel: hoppas han kan komma ihåg och säga vem han såg...I slutet på avsnittet såg vi att kameran stod på, men hon försökte väl bara förvilla honom, sa aldrig vad som hänt,bara nekade att hon varit på bron...Kerry och Dan: gillar Kerry,hur barnslig och spontan hon än är...Lite svårt med sanningen bara....Men tycker synd om Dan,han förtjänar ju faktiskt en trogen kvinna...Chas: hon fick ta hand om Noah, en stund...Charity och Cain: vilket djävla svammel, varför sa han inte ifrån,redan när hon ville till Frankrike??...Vi fattar att han är fast i (i tankarna,i alla fall) hos Moira...Moira: JAG skulle då i alla fall ta tillbaka honom....Gillar den mjuka,sårbara Cain....David och namnetförsvann: det svänger ang farsgubben, nuuu får han bo hos dom...Zak och Lisa: hon har en hållhake på honom nu... Zak och Joanie: skulle slängt ut gubbfan,(den slöa fan) innan jag gick till altaret med honom....Belle: hon såg föga intresserad ut när hon kom hem...Och VAR ÄR GNISTAN mellan henne och Jermaine????????????????????????? Löjligt s.k förhållande..................vem mer då...Ja, Marlon och Carly:inte sett så mycket av dom...Och Sam: stackarn, måste ta hjälp av hon, som jag inte kommer ihåg namnet på´s pappa , för att ragga kvinnor...Hjälp!!! Vem är mest patetisk?? Gubben eller Sam?? Tror nog att Sam hittar en kvinna, om han skulle ta sej utanför byn nån gång... Finns inte så många som sitter bland träden och väntar...Prijja och Rakesh: ja, vad säger man? Vilken soppa...Orkar inte bry mej...Jai: vilken man! När han lyssnade på vad pappa sa till Prijja, ändrade han inställning...Helt rätt! Döm inte,innan du tänkt efter...Bröderna Barton: Ross:idiot..((fast han är på rätt väg,som undrar hur det gick till))....Finn:gullig,hoppas han hittar en kärlek..Pete:verkar det liite stelt mellan honom och Lejjla? sett såå många avsnitt nu, så jag kommer inte ihåg om det lossnade mellan dom??? Jag undviker att kommentera varken utseende eller karaktärsdrag i vanliga fall, men nu ser vi en serie...DOUG, huuuur tråkig är han inte???? Samhällspolis...Jisses....Och när Kerry tänkte ha fest, vem stoppade det....Kommer inte på nå mer skit att skriva om folket i byn...Ha en trevlig pingst!!! Och en särskild hälsning till Marie!!Krya på dej,hoppas det inte är nåt allvarligt!

2017-06-03 @ 18:41:34
Postat av: Ninni

Vill bara önska Krya på dig och Glad Pingst till Marie.(och GladPingst till er alla andra som kommenterar här,ni börjar kännas som gamla bekanta.

2017-06-03 @ 19:15:28
Postat av: Jag bara

Eliza
Det hördes nog ganska väl på Emmas försök att förvilla att hon är skyldig. Fast hon ormar sig väl ur det också på något sätt.

Glad Pingst! Och 6:e Juni! Ja det känns som gamla bekanta här. Likasinnade med utmärkt smak! 🇸🇪

2017-06-03 @ 19:46:59
Postat av: Anonym

Men herre Gud nu måste det väl hända något med Emma, varför misstänker inte bröderna något när hon nekade dem arr träffa sin far, helt otroligt vad naivt. Det lyser ju hur skyldig hon är. Kan det vara så svårt att tala om att det var Emma som stod på bron Ashley.

2017-06-04 @ 13:36:53
Postat av: Såpa fantast

Jag förstår att bröderna inte misstänker Emma. De har ingen aning att deras mor var kapabel att döda deras far. Men i såpor brukar sanningen komma fram förr eller senare. Ashleys videoinspelning finns ju kvar.

2017-06-04 @ 19:59:26
Postat av: AnnaS

Jag trodde att Emma förgiftat pajen och skulle döda Ashley.
Även om han skulle komma ihåg Emma på bron är det väl ingen som tror eller lyssnar på honom. Därför hoppas jag att nån tittar på filmen snart, nån annan än Emma förstås.
Lite konstigt är det allt att Emmas söner inte misstänker nåt. Vid det här laget borde de veta vad hon är kapabel till.

2017-06-04 @ 21:37:41
Postat av: Såpa fantast

Inte så konstigt att Emmas söner inte tror att hon är kapabel att begå mord när hon låtsas vara sörjande änka.

2017-06-05 @ 00:06:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0