Kiss i sängen

Inskrivet söndag 18/3 kl 00:28
 
Laurel upptäcker att Arthur har tvättat sina lakan i smyg och hon inser att han kissat på sig under natten men vill inte säga något. Hon rådfrågar Emma om hur hon ska göra och Emma svarar att Laurel inte bör säga något till Arthur om att hon vet. När Emma gått och Lydia kommer hem så märker hon att Laurel ser trött ut. Hon ger henne någon naturmedicin så hon kan sova lite
 
Harriet säger till Cain att han får hålla händerna i styr när de är tillsammans ute bland folk för hon har sitt rykte att tänka på.
 
Lachlan ser geväret lutat mot garageporten så han tar det och ska gå iväg men ser sedan genom fönstret att Lawrence är inne i garaget med bilen igång. Lachlan krossar rutan och drar ut sin morfar som därmed klarar sig. Tim kommer tillbaka men rusar iväg när han ser Lachlan utanför garaget. Lachlan vill veta varför Lawrence är på väg att ta livet av sig. Lawrence förnekar det men vill inte säga sanningen men när Lachlan hotar med ambulans så berättar Lawrence allt om Tim. Lachlan vill då ringa polisen men Lawrence stoppar honom. Gerry kommer dit och Lachlan ger honom geväret så han kan gå tillbaka med det till lerduveskyttet.
 
Chrisse är orolig för evenemanget och hon irriterar sig på Nicola som vill ringa polisen. Nicola lyssnar inte på Chrissie utan ringer polisen som kommer, först till stora huset men därefter till evenemanget ute på fältet.
Gerry tar på sig skulden för att ett gevär var borta och han säger att han glömde det men att det är åter på plats nu.
 
Charity vill åka till Chas så Debbie får hjälpa till i baren så länge.
 
Emma pratar med Arthur om att hon vet att han kissar på sig och att han måste ta det lugnt och inte oroa sin mamma. Precis då kommer Laurel hem och undrar vad hon gör där. Emma ville bara hjälpa till så hon går därifrån.
 
Victoria får Robert till att betala för barnet så Rebecca kan handla lite av det som behövs. Robert gör det motvilligt så Aaron blir irriterad.
 
Eric försvarar Faith när Chrisse börjar anklaga henne för att vara ett fyllo.
 
Frank försöker prata med Megan men hon vill inte lyssna på honom och hon pikar honom för att han inte tagit hand om sig själv sedan gårdagen. Det gör att Frank går till Bernice för en skönhetsbehandling. Hon råder honom att verkligen kämpa för att få tillbaka Megan. Frank anlitar en kör som sjunger en kärlekssång utanför Megans hus. Hon blir inte imponerad av det heller utan knäar Frank i skrevet när han kommer nära.
 
Laurel sover på soffan och Arthur försöker väcka henne. Han blir rädd för att hon inte vaknar så han ringer efter ambulans. Ambulansen kommer samtidigt som Bob kommer hem i en taxi. Han skyndar sig hem till Laurel när ha ser att det hänt något där. Arthur ber om ursäkt när Laurel vaknar av allt ståhej. Han berättar att Emma sagt att man inte får göra Laurel upprörd för hon är sjuk och kan dö. Laurel förklarar att hon inte alls är sjuk.
 
Lawrence vill muta Lachlan med en ny bil om han inte talar om för Chrissie och polisen om vad som hänt. Lachlan lyckas förhandla till sig några körlektioner till Belle också.
 
Megan träffar Frank i butiken och han vill återigen få en chans att förklara. Hon blir irriterad och säger att hon tänker resa iväg några veckor och när hon kommer tillbaka vill hon att han gått vidare med livet.
 
Tim kommer tillbaka till Home Farm och hittar Lawrence på kontoret. Han hotar och vill ge igen för det Lawrence gjort. Lawrence lyckas få Tim att lugna ned sig och gå därifrån efter att ha lämnat tillbaka de 20 000£.
 
Bob försöker prata med Arthur som rusat ut till piratskeppet eftersom han känner sig dum som ringt ambulans. Bob förklarar att Arthur kan ha missuppfattat vad Emma sagt men det nekar Arthur till. De går in till Laurel för att berätta vad Emma sagt och hon tror också att det är en missuppfattning.
 
Laurel träffar sedan Bob på kaféet. Hon berättar att hon är orolig för Arthur och tänker på att han kanske trots allt talar sanning, att Emma kanske sagt att Laurel snart ska dö. Hon kan dock inte förstå varför Emma skulle ha sagt det. Emma sitter en bit ifrån men hör antagligen inte vad de pratat om.
 

Skidskytte istället

 
 
 
Inget HTG idag pga skidskytte!
 
Istället för att muttra över att sporten tar över
så kan ni berätta hur ni hittade hit till denna blogg  =)

Lerduveskyttekläder

Inskrivet fredag 16/3 kl 06:42
 
Tracy konfronterar sin far när han kommer in i butiken. Frank nekar men blir tvungen att erkänna. När Tracy säger att hon måste berätta för Megan säger han att hon måste vara säker på att hon säger det för Megans skull och inte för sin egen förlorade barndoms skull.
 
Charity pratar med Debbie och erkänner att hon alltid älskat Cain så mycket men nu är det dags att släppa det och gå vidare.
 
Emma fortsätter att vara nära Arthur och tala om för honom hur försiktig han måste vara för att inte uppröra Laurel.
 
Dan och Kerry pratar knappt med varann så Amelia blir vansinnig som måste förmedla deras ord. Hon säger åt dem att skärpa sig och bete sig som vuxna annars kommer hon att banka deras huvuden ihop.
 
Lawrence stämmer träff med privatdetektiven och de åker till Tim för att få honom att hålla sig borta från Chrissie. Han erbjuder Tim 20 000£ men Tim vill träffa Chrissie eftersom hon är hans enda släkting kvar i livet. Privatdetektiven får använda nävarna för att få Tim till att gå med på att hålla sig borta.
 
Megan är så glad efter skolbalsevenemanget så hon vill bjuda Tracy och David på lunch på puben. Även Vanessa, Frank och Leyla är med. När Megan vill skåla i champagne med alla och Charity så kan inte Tracy hålla tyst längre så hon berättar att Frank varit otrogen med Charity. Megan blir så förbannad att hon slår till Charity innan hon går gråtandes därifrån.
 
Arthur tvättar och diskar för att  underlätta för Laurel.
 
Diane och Doug kommer hem från kryssningen. Doug säger åt Rodney att ta bort sina trollerisaker ur växthuset.
 
Chrissie upptäcker att Lawrence tagit ut 20 000£ från kontot. Han säger att han lagt handpenningen på ett semesterhus i St Ives. Ronnie blir jätteglad när han hör detta. När de ska på lunch så ser Lawrence att någon skrivit i dammet på bilen "du är död" så han leder bort Ronnie innan han sett något. Lawrence ser sedan Gerry vid bilen och han skäller ut grabben när det visar sig vara Gerry som skrivit fast det skulle ha stått "du är döds skitig" Lawrence säger att han vill ha bort Gerry från Home Farm
 
Frank har fått sova på soffan hos Vanessa. Hon är inte glad  över att han strulat till det igen. Han försöker sedan be både Vanessa och Tracy om ursäkt men Tracy är inte intresserad.
 
Jacob tar med sig Josh till affären för att äta. Eric får bråttom därifrån men Tracy säger att det är okej.
 
Paddy har skjutsat hem Harriet så Cain möter upp dem utanför huset. Paddy har lite svårt att lämna henne ensam så de får säga åt honom flera gånger att det räcker.
 
Faith ber Sam se till att Eric vinner när de ska på lerduveskytte. Han svarar att det inte funkar så. Väl på plats på eventet kommer även Jimmy och Nicola. Sam upptäcker att ett gevär saknas. Han säger att de måste ringa polisen men det vill inte Chrissie. Hon tror att det är Faith som tagit ett för att retas men det har hon inte. Eric anklagar då Lachlan. Lachlan blir arg och går iväg för att leta rätt på geväret.
 
Megan är förbannad så hon tar Franks kläder och kastar runt dem på puben. Sedan går hon ut och hotar med att slänga målarfärg på Charitys bil. Debbie kommer förbi och ber henne sluta för det gäller hennes liv också och hon måste ha en inkomst för Jack och Sarahs skull. Megan häller färgen över Charity istället.
 
Lawrence är vid sitt garage när Tim dyker upp med ett gevär i handen. Tim säger åt Lawrence att sätta sig i bilen och sedan starta den. Lawrence vägrar att starta bilen för han inser att Tim vill att det ska se ut som ett självmord liknande det som hans bror John gjort. Tim slår till Lawrence med geväret och startar bilen. Han stänger sedan garageporten så Lawrence sitter avsvimmad kvar i avgaserna.

Lätt att manipulera ett barn

Inskrivet torsdag 15/3 kl 20:30
 
Chrissie erbjuder sig att gå på en nätverksträff isstället för Lawrence eftersom hon har grubblat klart över vem som är hennes far. När hon inte är hemma så ser Lawrence att någon lämnat ett brev till henne. Han är på väg att ånga upp det men Ronnie kommer in. Lawrence läser brevet ändå även om Ronnie försöker stoppa honom.
 
Arthur möter Emma på kaféet och han är väldigt tystlåten. Han sitter sedan kvar väldigt länge med Noah för att inte gå hem.
 
Frank får ställa upp som chaufför för Megan och Leylas företag. Charity är med på på eveneanget ute på gatan och hon blir full och bitter över alla unga människor. Hon berättar för Debbie att hon legat med Frank och säger sedan till honom att hon ska krossa honom.
 
Laurel hälsar på Harriet på sjukhuset.  Hon erkänner att Emma gör henne nervös så nu vill hon ha råd av Harriet. Då säger Harriet att hon inte heller förstår sig på Emma. Laurel talar om att hon sett Emma rota runt i hennes hem.
 
Emma försöker få tag på Laurel som inte svarar. Hon går sedan tillbaka till kaféet med några tvspel till Arthur som han kan få spela om hon får se filmen med hans pappa. Han får några spel som Laurel kanske inte skulle bli så glad över eftersom de kan vara våldsamma.
 
Rhona erkänner för Vanessa att hon är mer rädd nu när rättegången håller på. Senare får Rhona en stor middag på puben med sina vänner och Marlon. Han är orolig för att hon ska vara sur på honom för att misstrodde henne att hon börjat med droger igen. Hon förklarar att hon bara behöver hans stöd nu, att han litar på henne.
 
Arthur hämtar videobandet i smyg så inte Sandy ser det. Han går hem till Emma för att spela tvspel. Hon tar minneskortet och låtsas som om det saknas. Arthur springer hem för att leta, helt förtvivlad.
 
Emma ska titta på videon men klarar inte av det hemma så hon går till kyrkan. Plötsligt kommer Arthur in och ser att hon tittar på videon och att minneskortet finns där. Hon börjar sin manipulation och får honom att tvivla på sig sjäv när han vill säga sanningen till sin mamma. Emma påpekar att han ljugit mycket senaste tiden och framför allt när han spelade tvspel med 18 års gräns.
 
Debbie bryter ihop och är besviken på sin mamma. Charity erkänner att hon är väldigt ensam och ledsen.
 
Bernice kör äktenskapsrådgivning för Dan och Kerry men det slutar med att Kerry är sur på Dan och Bernice bara gråter.
 
Charity stämmer träff med Frank för att prata. De tjafsar med varann och han inser att hon är väldigt ensam och avundsjuk på det han har med Megan. Hon lovar att inget säga om att de haft sex sedan skiljs de åt. I lyxbilen gömmer sig Tracy och David i baksätet och de har hört allt som sagts. Tracy är jätteledsen och besviken på sin far.
 
Emma lyckas övertala Arthur att de ska lämna tillbaka kameran i smyg men hon tappar den i en hink med vatten. När Arthur springer iväg för att hämta en handduk så tar hon ut minneskortet och stampar på den. Arthur blir förtvivlad när han förstår att kortet är trasigt men hon lyckas övertala honom om att ljuga och låtsas som ingenting för ingen kommer att sakna den i första taget. Han är ledsen över att minnet över hans far försvunnit så varken Gabby eller Dotty kommer att kunna se videon. Emma tröstar honom och de går hem till Laurel men precis innan de går in så säger Emma att han måste vara försiktig och inte göra sin mamma upprörd eftersom hon är så sjuk. Allt går bra och de lägger tillbaka kameran i smyg.
 
Emma går hem men där bryter hon ihop. Hon ber gud om förlåtelse för att hon förstört minnena av Ashley för Arthur. Sedan får hon ett utbrott på ett foto som är reklam för Bartons gård.

Vem är galen?

Inskrivet kl 21:08
 
Inget HTG på torsdag pga skidskytte!

Rhona vaknar och upptäcker massa toppa pillerkartor på köksbordet. Ytterdörren är öppen och Leo sitter i pyjamasen utanför på gräsmattan. Precis då kommer Marlon och Paddy. De har svårt att tro att hon inte är hög men hon är övertygad om att Pierce är skyldig till att ha varit där för att förvirra henne.
 
Tracy försvarar Josh när hon pratar med David och Eric. Hon säger att han bara är ett barn och kan inte haft det lätt med en pappa som stuckit och en mamma som bråkar. Frank stöttar henne och håller med. Jacob hör detta och när han senare ser Josh ha problem med sin cykel erbjuder han sig att hjälpa till med den.
 
Faith flirtar med Rodney och med Eric. Hon får med båda till körövningen och båda tävlar om henne.
 
Debbie får reda på att Ross inte flirtat med Jools så hon går hem till honom för att be om ursäkt och för att fråga om de inte kan börja om från början. Hon ångrar sig när hon ser att Jools är där, halvnaken.
 
Arthur är rädd för Emma men Laurel förstår inte varför så hon tvingar honom att be om ursäkt för sitt beteende. När han vägrar blir hon irriterad. Arthur säger att han är sjuk men så råkar Emma komma dit och hon erbjuder sig att undersöka honom även om han säger nej. Tillslut blir Laurel arg och säger åt honom att även om han missat skolan idag så måste han gå till körövningen.
 
Bernice har gått en kurs på Internet så nu är hon diplomerad äktenskapsrådgivare. Nicola brister ut i gapskratt när hon får veta detta.
 
Debbie och Charity börjar samarbeta med Megan och Leyla för att anordna examensbaler också.
 
Chrissie super sig full på puben och frågar Aaron om hur han känt inför sin far som inte vara den bästa fadern. Rebecca och Lawrence kommer in och hjälper henne hem.
 
Pearl förklarar för Rhona att hon tror på henne eftersom hon insett att hennes son var lika manipulativ som Pierce. Det gör att Rhona kontaktar Pierce mamma Martha för att prata om hur det varit. Martha råkar försäga sig angående att någon varit inne hos Rhona så Rhona förstår att det är hon som varit där. Martha säger åt Rhona att ta tillbaka anklagelserna så kommer ingen tro att hon är galen. Hon säger att Rhona inte kan vinna eftersom Pierce är advokat så han vet precis vad han ska göra och säga.
 
Arthur kommer till körövningen men vill inte vara med. Emma försöker prata med honom så tillslut säger han att han sett hur hon betedde sig mot hans far och att Ashley sett henne på bron och hur upprörd Ashley var på videon. Emma nekar givetvis och lite senare försöker hon få Arthur till att tro att hon bara gjort sitt jobb för att testa Ashleys minne.
 
Emma försöker få veta var videon finns men Arthur säger inget så hon går hem till Laurel och försöker lura ut Laurel med Lydia. Laurel säger då att de kan testa sorgterapi med promenad tillsammans alla tre. Emma följer med men låtsas vricka foten för att gå hem. När de andra två kvinnorna vänder sig om så springer Emma hem. Hon rotar runt hemma hos Laurel men plötsligt kommer Laurel hem. Emma låtsas leta efter sin handväska men Laurel är inte övertygad och tycker det var konstigt att inte Emma väntade tills någon var hemma. Emma går därifrån och pussar Laurel på kinden och säger att de är vänner, att hon älskar henne.
 
Rhona är på väg att ta tillbaka anklagan så hon besöker Pierce på jobbet. Han är arrogant, självsäker och hånfull när han inser att hon inte kommer anmäla honom. När Rhona ska gå därifrån och upptäcker att hans liv fortsätter som om inget hade hänt blir hon rasande. Hon går hem och pratar med Vanessa och Paddy om vad hon gjort och att hon inte alls tänker ta tillbaka anmälan. Då ringer polisen till henne och talar om att de kommer att åtala Pierce.

Äntligen ser någon videon

Inskrivet kl 20:19
 
Rhona tycker att alla stirrar på henne men både Paddy och Vanessa säger att det är för att folk bryr sig om henne. Hon går iväg på en promenad för att få tänka. Lisa går förbi när hon är ute och rastar Alfie. De börjar prata med varann och Lisa kan berätta hur hon mådde och gick vidare efter våldtäkten.
 
Tracy träffar Josh med en ny cykel. Hon tror den är stulen men han förnekar detta. Josh kommer sedan till butiken för att visa upp ett kvitto. Han är blåslagen på armarna och Tracy inser att hans mamma antagligen inte är så bra för honom. David och Eric ser honom och vill att han försvinner därifrån men Tracy försvarar honom.
 
Priya ska till rätten men Jai har inte ens tid att prata med henne. Nicola märker det så hon följer med henne. Efteråt går de hem till Nicola och dricker vin och pratar. Priya har bara fått 300£ i böter. Nicola peppar Priya till att tänka att ingen ska trampa på henne igen. Det gör att Priya söker upp Pete och talar om för honom att han ska göra allt för att visa Leyla att han älskar henne för annars kommer Priya att berätta allt.
 
Arthur hör när Laurel klagar över sin huvudvärk och att hon har högt blodtryck. Han blir orolig för att hon också ska dö så han och Dotty blir ensamma. Laurel förklarar att Nicola tar hand om dem om det skulle hända något men just nu kommer det inte ske eftersom hon inte är allvarligt sjuk. Arthur tar videokameran och går till piratskeppet. Där ser han Emma prata med hans far om att hon var på bron när James dog. När Arthur kommer in i hemmet igen är Emma där och då blir han rädd och skriker att hon är konstig och måste gå därifrån för man kan inte lita på henne.
 
Nicola har blivit vän med Priya och som tack för stödet och för att hon hjälpt till i företaget får hon en del av fabriken.
 
Rebecca har lovat en rik kvinna med dotter och dotterns vänner att få hyra Bentleyn som Debbie och Charity hyr ut. Jools som kvinnan heter betalar gärna massa extra om Ross kör dem under dagen. Ross vill inte alls men Debbie lyckas övertala honom. Rebecca säger sedan åt Debbie att satsa på Ross för det syns att de fortfarande har känslor för varann.
 
Finn söker jobb i butiken och kaféet men får nej. Han vill inte tillbaka till vädshuset så han frågar på puben och där får han börja hjälpa till på en gång.
 
Rhona kommer hem efter promenaden och upptäcker en bukett blommor i en vas hon fått av Pierce. Dessutom ligger medaljongen från Paddy på bordet. Hon får panik och Paddy som precis kommer dit får nog och söker upp Pierce på jobbet. Paddy är så arg att han skäller ut Pierce inför alla hans kollegor. Pierce förnekar allt så Paddy slår till honom.  Inte det bästa valet men Pierce säger att han tänker inte anmäla Paddy denna gång. Det visar sig att Pierce varit på affärsresa med kollegorna i Bryssel (eller var det Amsterdam) och kommit hem samma dag.
 
Paddy och Marlon berättar för Rhona vad som hänt men hon är säker på att medaljongen inte låg där tidigare på dagen. Blommorna visar sig vara Vanessa och Pearl som ställt dit dem. Vanessa tror att Pearl kan ha hittat medaljongen och lagt den på bordet. Rhona godtar förklaringen och vill därmed inte ha sällskap på natten, förutom Leo som får sova i hennes säng. När hon släcker lampan så blir det tyst på övervåningen. På nedre våningen smyger någon omkring. Det är en kvinna... (Var det Pierce mamma eller?)

P+R

Inskrivet kl 21:29
 
Emma besöker Harriet för att höra vad hon minns. När Harriet säger att hon minns att Finn var med dessa gärningsmän så försöker Emma få henne att tro att hon minns fel på grund av medicineringen.
 
Pierce kommer hem till Rhona med en polis i sällskap. Han ska hämta sina saker och Vanessa är där för att hålla koll på honom. Pierce hittar Paddys mammas medaljong som Rhona fick på bröllopet. Han tar tid på sig och när han går så viskar han till henne att han tänker krossa Rhona om hon fortsätter snacka.
 
Doug bestämmer sig för att åka till Stavanger för att möta upp Diane efter kryssningen.
 
Leyla är bakfull men Pete vill glädja henne så han har bokat in dem på par-SPA hos Bernice. Leyla blir lite besviken över att det bara är i byn men när han säger att han älskar henne så blir hon överlycklig. Tyvärr ringer Megan och behöver ha Leyla på jobbet på Home Farm. Hon får agera brud till en fotografering då deras modell inte dök upp. Gerry går runt och smörar för tjejerna. Leyla är dock väldigt lycklig över att få  prova en bröllopsklänning.
 
Cain får höra av Harriet att Emma varit där och försökt få henne att tro att inte Finn var med när knivhuggningen skedde. Det leder till att Cain söker upp Ross men Ross hotar med att skvallra för Harriet, om hoten Cain gjorde, om hon nämner Finn för polisen. Cain övertalar Harriet till att inte ange Finn eftersom han är en ordentlig kille i vanliga fall och skulle inte klara sig i fängelset.
 
Priya har blivit övertalad av Leyla att gå på SPA-behandlingen tillsammans med Pete.  De har ganska trevligt tills Pete blir bränd på ryggen av någon kräm som Bernice kokat ihop. Han får bråttom därifrån så han märker inte att han tappar en sko. Priya tar med sig den hem till honom. Hon erbjuder sig till att smörja in hans rygg men kylbalsam. De slutar med att de kysser varann och kläderna åker av.
 
Rhona ledsnar på allas prat om hur fin Pierce är och alla frågor om varför de separerat, de som var så fina ihop. Hon talar om för alla på puben att han är en våldtäktsman som ljuger och manipulerar folk. Efteråt är hon ändå lättad över att inte dölja det för alla för att skydda honom.
 
Leyla är överlycklig över Petes nyväckta intresse för henne. Hon talar gärna om för bland annat Priya om hur bra deras kärleksliv är igen och att han sagt att han älskar henne. Priya blir inte så glad så hon försöker unvika honom på puben. Han följer efter henne till toaletten för att kolla hur hon mår. Pete är tydlig med att han inte tänker lämna Leyla för Priya. Priya svarar att hon inte vill det men att hon känner sig rätt sjaskig.
 
Priya pratar med Nicola och erkänner att hon är orolig för rättegången i morgon. Hon kan ju få fängelse för att ha skyddat sin man och hon är helt ensam just nu eftersom familjen är i Kanada eller på affärsresa.
 
Rhona dushar och när hon när klar ser hon att någon skrivit P+R i ett hjärta på spegeln i badrummet. Det syns bara när det är immigt. Paddy och Vanessa kommer in när det dröjer för henne. Rhona förklarar att hjärtat inte fanns där igår när Pierce hämtade sina saker. Paddy erbjuder sig att sova hos henne så hon inte är ensam men han sover på soffan. Rhona drar för gardinerna så hon ser inte att någon spanar på henne. Någon som tappar medaljongen men tar upp den med sina handskbeklädda händer.

Magic Bob

Inskrivet torsdag 8/3 kl 07:11
 
Ross vaknar i sänger på Wylies farm. Cain slår till honom så fort han försöker röra sig. Cain vill veta vilka det var som knivhögg Harriet.
 
Rodney är tillbaka efter turnén med cirkusen. Bernice sätter honom i arbete på kaféet direkt. Han träffar sedan Nicola. Rodney hämtar sina barnbarn från skolan och bjuder dem på en trolleriföreställning hemma. Han kallar sig Magic Rod men fastnar när han delat sig själv i tre delar. Nicola kommer hem och får hjälpa honom ut ur lådan.
 
Danskursen får hålla till på puben för deras andra lokal var dubbelbokad. Charity är tveksam men sedan nöjd när dansarna börjar dricka.
 
Rebecca försöker prata med Robert angående hur hon ska säja när barnet en dag kommer fråga efter sin pappa. Hon vill skriva hans namn på faderskapet. Robert svarar att hon får göra som hon vill.
 
Finn ber Moira om hjälp att hitta Ross eftersom Cain kan vara inblandad. Moira blir rasande när hon hör om drogförsäljningen. De hittar Ross och Cain på Wylies. Ross är på väg att avslöja att Cain är kär i Harriet men Cain knäar honom, sedan tar han tag i Ross och hänger ut honom ur fönstret.
 
Leyla klagar för Tracy och Priya om sitt tråkiga kärleksliv med Pete. Tracy råder henne att förföra honom så Leyla tar till sig rådet. Hon går hem och gör sig fin och dricker vin i väntan på Pete. Hon blir full och spyr på honom när han väl har kommit hem.
 
Polisen förhör Vanessa och Paddy angående Pierce som är anklagad för våldtäkt. Sedan får Rhona veta att Pierce ska komma för att hämta sina saker, dock med polisen som sällskap.
 
Cain släpper Ross när de får veta att Harriet klarar sig. Han och Moira åker till sjukhuset. Moira ser ledsen ut när hon inser att Cain har känslor för Harriet.
 
Emma blir rasande när hon hör vad hennes söner håller på med.
 
Doug får ont i ryggen när han dansar. Faith följer honom hem och erbjuder sig att massera honom. Doug känner sig lite trist och tråkig när han hör om hennes liv. Faith låtsas då få ont i låret så han får massera henne. Precis då kommer Bernice och avbryter allt.
 
Cain är inne hos Harriet på sjukhuset. Emma kommer dit och blir förvånad när hon ser att han är där. Hon och Moira ser när Cain pratar med Harriet och han håller henne i handen och pussar på den.

Massa oro

Inskrivet onsdag 7/3 kl 06:41
 
Aaron slänger ut Ross mobil ur bilen innan han och Robert åker iväg. Ross upptäcker att  det är knappt är något batteri kvar.
 
Chrissie har svårt att tro att hennes biologiska far var en galning. Lachlan och Belle går förbi och Chrissie börjar fundera på om Lachlan ärvt sin morfars gener. Lawence råder henne att inte berätta något för Lachlan. Hon vill dock få reda på mer om John. Chrissie måste få träffa sin farbror Tim när han hittas. Lawrence lovar att göra allt för att hitta honom.
 
Finn får stryk av Dum och Dummare och sedan blir han tvingad att följa med dem i deras bil.
 
Harriet blir irriterad på Cain som sitter på puben istället för att fixa hennes bil. Hon tror att han har känslor för henne men han fräser ifrån.
 
Faith försöker få Eric att följa med på danskursen. Han pikar Doug som inte är med Diane på hennes 70 års dag utan hemma på danskurs.
 
Dum och dummare ser Emmas bil så de följer efter den för de tror att det är Ross som kör. Harriet har fått låna bilen eftersom hennes är på verkstan fortfarande. De kör på henne och erbjuder sedan 200£ för skadorna men de vill först se om något i bagageutrymmet skadats.  Harriet har inte tid så de börjar slåss men hon ger sig inte. Hon ser Finn och slappnar av då blir hon knivhuggen i magen. Finn ringer efter ambulans medan Dum och Dummare drar iväg.
 
Ross kommer till Wylies men Finn är inte där. Han laddar i alla fall sin mobil så han kan lyssna på meddelandena och då hör han Finn.
 
Samson är orolig för att gå på danskurs för han har aldrig dansat förut. Sarah säger att hon har aldrig skriviit en cancerbok förut men gör det nu tack vare honom.
 
Ross berättar för Robert att Harriet råkat ut för langarnas vrede tack vare honom.
 
Emma försöker trösta Finn som är ledsen efter att ha "hittat" Harriet vid vägkanten.  Han pratar med Ross för han är orolig över att Harriet kommer att säga något om att han var där, om hon vaknar.
Polisen kommer för att ställa frågor till Finn. Han kan inte lämna någon beskrivning på gärningsmännen. Finn mår ändå dåligt för att han antagligen räddat langarna för att själv slippa straff.
 
Cain åker direkt till sjukhuset så fort han får reda på vad som hänt Harriet. Laurel och Moira kommer till dit och får veta att Harriets bror är där. De blir förvånade över att det visar sig vara Cain. Han försvarar sig med att han skulle lämna bilen men fått veta att hon var ensam på sjukhus. Moira blir imponerad över att Cain gjort något bra för någon annan. Laurel säger inget.
 
Doug ringer Diane för att gratta henne på födelsedagen men hon svarar inte. Han är besviken och lite tveksam till att gå till danskursen. Han går ändå dit sedan. Faith dansar med honom och det gör Eric lite bitter. Doug missar samtal från Diane.
 
Lawrence berättar att privatdetektiven hört av sig och att han fått reda på att Tim flygit till Panama igår. Han pratar sedan med Dean, privatdetektiven, för han vill veta hur det går med att hitta Tim. Lawrence säger till honom att Chrisse tror Tim är i Panama och det måste hon fortsätta tro.
 
Cain vägrar åka från sjukhuset trots han varit där hela dagen. När Moira går för att hämta bilen så berättar han för Laurel om sin oro. Emma och Finn kommer dit när Laurel ska gå. Finn går in til Harriet och ber henne om ursäkt trots att hon inte hör. Cain hör dock honom. Medan Cain försöker få reda på vad Finn pratar om, i korridoren så händer det något med Harriet så sköterskorna rusar in på rummet.
 
Cain lyssnar i Ross mobil och hör ett meddelande från Finn som varnar Ross för att Cain fått veta att de är skyldiga. Ross ligger nedslagen och bunden i bagageutrymmet.

Kuber

Inskrivet tisdag 6/3 kl 22:44
 
Chrissie är nyfiken på vad Lawrence döljer så hon hittar privatdetektiven han anlitat. Hon stämmer träff med honom och får då veta att Lawrence söker en man som heter Tim Richards. Chrissie ber sedan Rebecca att fråga deras far om vem det är.
 
Rhona får en teckning av Leo där han ritat henne, sig själv och Pierce. Hon känner att hon måste förklara för barnet att Pierce inte är en del av deras familj längre.
 
Bernice fortsätte att jobba i kaféet och hon gör så gott hon kan.
 
Lydia upptäcker att hon borde ordna en danskurs för de som vill i byn. Första deltagaren blir Doug så han kan lära sig dansa tills Diane kommer hem från sin kryssning. Hon rekryterar även Sarah och Samson.
 
Ross fortsätter sitt pikande och tjafsande så Robert ledsnar och stjäl Bartons taxi för att trycka ihop den till en liten kub ute på skroten. När Ross upptäcker det blir han rasande och stjäl Roberts bil. Ross gömmer bilen för att pressa Robert på pengar. Dock lyckas Adam få tag på Ross mobil så han ger den till Robert och Aaron.
 
Faith flirtar med Eric men det ogillas av David som är rädd att hans far kommer att såras.
 
Emma pratar med Harriet på kaféet och hon ber Harriet att försöka få Ross och Robert att sluta bråka med varann. Cain ser dem och undrar varför Harriet hjälper en knäppskalle. Harriet blir irriterad och säger åt Cain att alla har rätt för samtal och att han kan gå därifrån.
 
Robert kollar i Ross mobil och upptäcker att något är på gång på Wylies farm. Han och Aaron åker dit och ser att Finn och Ross kommer dit, går in och strax efter åker iväg. Aaron och Robert går in när de andra åkt och de upptäcker alla cannabisväxter. Robert blir överlycklig över ha hittat något som kan användas mot Ross.
 
Lawrence lagar lunch och bjuder sina döttrar och Ronnie på maten. Rebecca passar på att fråga om alla säkerhetskameror som satts upp och om varför han söker efter en man vid namn Tim. Först låtsas Lawrence inte veta vad de pratar om men blir tvungen att berätta.
Det visar sig att Tim är Chrissie riktiga pappas bror och att hennes mamma var kär i hennes far som hette John. Lawrence säger att John hamnade i fängelse för att han stal från Lawrence företag och att han sedan tagit livet av sig när han kom ut. Han säger att det var en man som inte var bra utan bara lurade hennes mamma. Chrissie säger att hon vill se ett foto på honom och att hon vill träffa Tim för att få veta  mer om sitt ursprung.
 
Robert vill att de ringer polisen och anger Ross men Aaron vill inte att Finn blir drabbad. Däremot går han med på att de tar tändspolarna från Emmas bil som Ross lånar.
 
En av de som egentligen äger cannabisväxterna ska till veterinären med sin hund när han ser Ross och Finn vid bilen som inte startar. Han känner igen dem och ringer sin kompanjon.
 
Ross och Finn tar Roberts bil till Wylies farm för att hämta alla växter som Ross packat i påsar tidigare men allt är borta när de kommer dit. Strax efter får de ett mms av Robert som visar var påsarna är. Ross åker dit medan Finn får vara kvar på gården.
 
"Dum och Dummare" kommer till Wylies farm för att ta tillbaka sina cannabisväxter. Denna gång tror de inte på att Finn är polis. De hotar honom med ett basebollträ för att få reda på var växterna är eftersom allt är borta.
 
Robert och Aaron är ute på Bartons fält. De står vid en flismaskin och Robert lastar i cannabispåsarna på maskinen medan Ross bönar och ber om att Robert ska sluta för att det är så mycket pengar det handlar om. Ross lovar att de ska få 20% av försäljningen. När Robert forsätter med sitt hot att strimla påsarna så ger Ross tillbaka bilnycklarna till Roberts bil. Då startar Robert flismaskinen som börjar spruta ut strimlade cannabisväxter. Ross blir förtvivlad och försöker stoppa maskinen innan allt förstörs.

Ett hem inte bara ett hus

Inskrivet söndag 4/3 kl 09:19
 
Jag skriver bara om det avsnitt som sänts på tv även om det finns två avsnitt på tv4play.
 
Marlon och Paddy visar sitt stöd för Rhona och de talar om att de tror på henne.
 
Pierce vill inte ha något ombud när han ska förhöras av polisen eftersom han påstår att det är Rhona som jävlas med honom. Han berättar sin så kallade syn på händelsen och om hur förlåtande han varit mot Rhona som verkar ha varit kär i sitt ex fortfarande även vid bröllopet. Han berättar om hennes tablettmissbruk och att hon varit på rehab flera gånger.  Pierce säger att han har inte gjort fel för han har bara älskat henne.
 
Rebecca är nöjd med att bo hos Victoria eftersom det inte bara är ett hus utan ett hem. Hon frågar om Victoria vill följa med på ultraljud. Adam hör det och blir irriterad. Han träffar Aaron och Robert och då säger han att Victoria släpper allt bara Rebecca ber om det för nu ska hon skjutsa Becs till sjukhuset för ultraljud. Robert säger att han inte är intresserad.
 
Lawrence ska få vara med i ett lokalradioprogram och välja skivor. När programmet sänds i efterhand så är det en lyssnare som ringer in och säger att Lawrence dödat hans bror. Lawrence säger till Ronnie att det måste vara ett troll. Han ringer advokaten för att begränsa skadorna det kan ha orsakat. Ronnie frågar om Lawrence vet vem det var som ringde men Lawrence nekar till det.
 
Rebecca och Victoria kommer till puben efter ultraljudet med en bild. De visar bilden för Chrissie. Ross börjar pika Robert som blir irriterad. Rebecca blir ledsen men Ross fortsätter. Robert lovar Aaron att Ross ska få betala för detta.
 
Pierce påstår att Rhona var hög av piller på bröllopsmottagningen då säger polisen att rapporten hon lämnat och proverna visar att hon var ren. Då ändrar han sin historia och säger att hon gillar våldsamt sex.
 
Lawrence anlitar en säkerhetsspeciallist och säger till Chrissie att det är efter att Rakesh brutit sig in på Home Farm.
 
Paddy lovar Rhona att Pierce ska få vad han förtjänar och han lovar att hon kommer att skratta igen. Hans känslor för henne är fortfarande det samma. De blir avbrytna av att polisen ringer. Polisen meddelar att de släppt Pierce men att han inte får komma i närheten av byn. Hon inser att han har ljugit om allt och det kommer att försvåra för henne i rättegången. Rhona är övertygad om att han kommer att bli friad.

Löjligt lycklig

Inskrivet lördag 3/3 kl 15:03
 
Vanessa ber Rhona att tala om för polisen att det var Pierce som våldtog henne.
 
Lydia skvallrar om Rakeshs rån på Home Farm. Kerry berättar sedan för Nicola att Priya blivit arresterad.
 
Aaron säger åt Adam att ta itu med livet och prata med Victoria eller gå vidare.
 
Chrissie vill att Lachlan går till polisen för överfallet men Lachlan vill inte det. Hon går till fabriken och skäller ut Priya men då blir Priya arg och säger att Chrissie inte är så oskyldig hon heller. Då blir Chrissie tyst.
 
Rhona vill att allt ska bli som förr, att hon får sova hemma och vakna med Leo. Marlon tvekar över att lämna Leo hos henne. Hon får då ett utbrott på Paddy som sitter med dem och hon anklagar honom för att det är hans fel alltihop för det började med hans otrohet med Tess.
 
Paddy sitter i bilen utanför Rhonas hus när Pierce dyker upp och sätter sig på passagerarsätet. Det visar sig att Paddy kontaktat honom för att be honom komma hem till Rhona så hon ska må bra. Pierce tror inte det är en bra idé men då anklagar Paddy honom för att vara feg.
 
Leyla säger åt Priya att komma hem och prata för där är de ensamma eftersom Pete är ute på jobb. De pratar om att man inte alltid vet allt om en person, att de kan göra oväntade saker. Leyla vill att de kollar upp Priyas mystiske älskare men Priya försöker avstyra det. Då pratar Leyla om Pete istället och berättar att hon är löljigt lycklig. Priya börjar gråta och säger att Leyla är en sån god vän och därför är det så mycket svårare. Precis då kommer Pete in och tittar på de båda tjejerna.
 
Vanessa kommer in på kliniken och ser Rhona vid medicinskåpet. Hon blir rasande men Rhona lovar att hon inte tagit något. Rhona är sedan hemma och plötsligt dyker Pierce upp inne i huset. Han säger att Paddy berättat allt och nu är han här för att hjälpa henne eftersom hon inte klarar sig själv och nu tänker han inte överge henne.
 
Gerry ger Lachlan massa dejtingråd men precis då kommer Belle in och hör det. Han går iväg så Belle och Lachlan får vara ifred. De inser att de är ensamma i huset. De går upp till sovrummet men Lachlan kan inte få till det och han blir besviken. Belle tröstar honom och säger att det inte är konstigt.
 
Victoria träffar Rebecca utanför ett hotell. De fikar ihop och Rebecca erkänner hur förvirrad hon känner sig och hur jobbigt det är när alla bråkar. Rebecca talar om att hon ska flytta till Melbourne. Victoria blir besviken och försöker övertala Becs till att stanna.
 
Pete tappar pommes med sås över Leyla så hon måste gå upp på övervåningen för att byta om. Han ber då Priya att inget säga. Priya orkar dock inte gå runt och ljuga. Hon går därifrån med ursäkten att hon har migrän.
 
Vanessa kommer in hos Rhona och ser Pierce. Hon skäller ut honom. När tjejerna gått ringer Pierce till Paddy. Han träffar Paddy och Marlon på puben och han säger att äktenskapet är över på grund av Rhonas pillermissbruk. De blir förvånade över att Pierce vetat om missbruket. Han säger att hon missbrukat i flera månader men att han lovat att inte säga något. Pierce anklagar även Vanessa för att ha försett Rhona med tabletterna.
 
Adam vill ha sällskap på puben så Robert och Aaron stannar där ett tag med honom. Adam pratar om förhållanden för han vill ha tillbaka Vic som inte verkar vilja ha honom längre. Aaron kommer fram till att både Adam och Robert inte är de bästa förebilderna när det gäller att ge råd om förhållanden.
 
Rhona får sällskap av Vanessa till polisstationen för att göra en anmälan mot Pierce. Denna gång berättar Rhona för polisen vad som hände och att det var Pierce.
 
Victoria lyckas med övertalningen så Rebecca kommer tillbaka till byn. Rebecca berättar för Chrissie och Lawrence att hon tänker bo hos Victoria.
 
Pete vill åka iväg på en weekend med Leyla men inte dit hon hoppas på, Lissabon eller Barcelona utan till Cleethorpes. Leyla ser inte alls glad ut men han tror att hon kommer gilla det.
 
Pierce fortsätter att ljuga om Rhonas pillermissbruk för Marlon och Paddy. Han säger att han tvivlar på att hon ens varit på rehab. De blir avbrutna av att polisen kommer för att prata med Pierce. De går ut och han blir anklagad för våldtäkt så han får följa med polisen till stationen. Paddy och Marlon ser det men Pierce säger att Rhona fortsätter att jävlas med honom.
 
Vanessa och Rhona ser när de för iväg Pierce. Paddy och Marlon undrar vad Rhona håller på med och att hon borde inte haft hand om Leo medan hon missbrukade. Vanessa säger till Rhona att berätta allt så hon säger som det är, att Pierce våldtagit henne efter bröllopet.

RSS 2.0