Lerduveskyttekläder

Inskrivet fredag 16/3 kl 06:42
 
Tracy konfronterar sin far när han kommer in i butiken. Frank nekar men blir tvungen att erkänna. När Tracy säger att hon måste berätta för Megan säger han att hon måste vara säker på att hon säger det för Megans skull och inte för sin egen förlorade barndoms skull.
 
Charity pratar med Debbie och erkänner att hon alltid älskat Cain så mycket men nu är det dags att släppa det och gå vidare.
 
Emma fortsätter att vara nära Arthur och tala om för honom hur försiktig han måste vara för att inte uppröra Laurel.
 
Dan och Kerry pratar knappt med varann så Amelia blir vansinnig som måste förmedla deras ord. Hon säger åt dem att skärpa sig och bete sig som vuxna annars kommer hon att banka deras huvuden ihop.
 
Lawrence stämmer träff med privatdetektiven och de åker till Tim för att få honom att hålla sig borta från Chrissie. Han erbjuder Tim 20 000£ men Tim vill träffa Chrissie eftersom hon är hans enda släkting kvar i livet. Privatdetektiven får använda nävarna för att få Tim till att gå med på att hålla sig borta.
 
Megan är så glad efter skolbalsevenemanget så hon vill bjuda Tracy och David på lunch på puben. Även Vanessa, Frank och Leyla är med. När Megan vill skåla i champagne med alla och Charity så kan inte Tracy hålla tyst längre så hon berättar att Frank varit otrogen med Charity. Megan blir så förbannad att hon slår till Charity innan hon går gråtandes därifrån.
 
Arthur tvättar och diskar för att  underlätta för Laurel.
 
Diane och Doug kommer hem från kryssningen. Doug säger åt Rodney att ta bort sina trollerisaker ur växthuset.
 
Chrissie upptäcker att Lawrence tagit ut 20 000£ från kontot. Han säger att han lagt handpenningen på ett semesterhus i St Ives. Ronnie blir jätteglad när han hör detta. När de ska på lunch så ser Lawrence att någon skrivit i dammet på bilen "du är död" så han leder bort Ronnie innan han sett något. Lawrence ser sedan Gerry vid bilen och han skäller ut grabben när det visar sig vara Gerry som skrivit fast det skulle ha stått "du är döds skitig" Lawrence säger att han vill ha bort Gerry från Home Farm
 
Frank har fått sova på soffan hos Vanessa. Hon är inte glad  över att han strulat till det igen. Han försöker sedan be både Vanessa och Tracy om ursäkt men Tracy är inte intresserad.
 
Jacob tar med sig Josh till affären för att äta. Eric får bråttom därifrån men Tracy säger att det är okej.
 
Paddy har skjutsat hem Harriet så Cain möter upp dem utanför huset. Paddy har lite svårt att lämna henne ensam så de får säga åt honom flera gånger att det räcker.
 
Faith ber Sam se till att Eric vinner när de ska på lerduveskytte. Han svarar att det inte funkar så. Väl på plats på eventet kommer även Jimmy och Nicola. Sam upptäcker att ett gevär saknas. Han säger att de måste ringa polisen men det vill inte Chrissie. Hon tror att det är Faith som tagit ett för att retas men det har hon inte. Eric anklagar då Lachlan. Lachlan blir arg och går iväg för att leta rätt på geväret.
 
Megan är förbannad så hon tar Franks kläder och kastar runt dem på puben. Sedan går hon ut och hotar med att slänga målarfärg på Charitys bil. Debbie kommer förbi och ber henne sluta för det gäller hennes liv också och hon måste ha en inkomst för Jack och Sarahs skull. Megan häller färgen över Charity istället.
 
Lawrence är vid sitt garage när Tim dyker upp med ett gevär i handen. Tim säger åt Lawrence att sätta sig i bilen och sedan starta den. Lawrence vägrar att starta bilen för han inser att Tim vill att det ska se ut som ett självmord liknande det som hans bror John gjort. Tim slår till Lawrence med geväret och startar bilen. Han stänger sedan garageporten så Lawrence sitter avsvimmad kvar i avgaserna.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Emma-storyn seeegar sig fram. Grrr...

Undrar om hon som spelar Charity gillar sina nuvarande storylines? Rätt nyligen fick hon kräla i lera och idag blev hon halvt dränkt i målarfärg.

Som vanligt tycker jag att Tracy är hopplös.

2018-03-14 @ 15:39:18
Postat av: Jag bara

Tracy är verkligen en plåga. Vem hjälpte hon med sitt avslöjande? Skulle bli galen om jag bodde på ett ställe med folk som inte har annat för sig än lägga sig i andras angelägenheter.

2018-03-14 @ 22:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0