Den nakna bilmekaren

Inskrivet söndag 25/3 kl 19:32
 
Dan har problem med att hitta en lokal till Kerrys födelsedagsfest. Han vet att hon har stora förväntningar men har köpt en så dyr present så pengarna räcker inte till. Tracy ger honom ett tips om en billig lokal i närheten.
 
Robert har svårt att ta uppbrottet med Aaron. Han tror att allt kan bli bra igen om bara Aaron låter honom komma tillbaka. Aaron stämmer träff med Robert på puben för att tala om att han åker till sin mamma och Liv men han åker ensam för att det är slut mellan dem. Robert blir besviken och när Aaron åkt så flyttar Robert in i huset igen trots att Diane och Doug avråder honom.
 
Rebecca har dåligt samvete över att vara skyldig till Roberts och Aarons uppbrott.
 
Chrissie träffar en man vid namn Simon, som visar sig vara hennes fars bror Tim men det vet hon inte, på en restaurang för prata om Home Farm.
 
Ross får rådet av Rebecca att flirta med Debbie istället för att söka lyckan utanför byn. Han gör några försök men Debbie säger att de är bara vänner. Ross tar av sig på överkroppen när han mekar med en bil på verkstan. Debbie kommer dit och hon genomskådar honom direkt. Ändå låtsas hon bli intresserad så hon närmar sig honom men bakom hans rygg sätter hon fast ärmen på hans overall i motorhuven så han inte kommer loss. Hon lämnar honom där.
 
Debbie tappar nästan hakan när Ross dyker upp helnaken på puben. Precis då får hon samtal från skolan så hon måste hämta Sarah som känner sig yr. När hon kommer tillbaka till puben har Ross klätt på sig och bjuder Sarah på choklad. Ross och Debbie blir vänner igen.
 
Rhona får veta att Pierce fått försvarsadvokaten att använda sexvideon som bevis i rättegången. Hon blir besviken och tar ut sin ilska på Vanessa som dock är förstående. Rhona får sedan Paddy att sova över som sällskap så hon känner sig trygg. När de sedan kramas och säger godnatt är det någon som fotar dem i smyg.
 
Marlon ser när Paddy går ut från Rhonas hus på morgonen och han varnar sedan Paddy för att utnyttja en sårbar Rhona.  De ses sedan på veterinärkliniken och Rhona får höra vad Marlon sagt. Hon blir besviken när hennes vänner tror att hon är redo för ett förhållande. Polisen kommer för att visa henne bilderna där hon kramar Paddy. Det kommer bli svårare att bevisa att hon inte anmäler Pierce för att få vara med Paddy. När hon ska gå och lägga sig så får Paddy gå hem och hon blir ensam kvar.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Var Ross spritt språngande näck på puben? Jag missade lite.

Kerrys 40-årsdag känns inte särskilt intressant tycker jag.

2018-03-22 @ 14:47:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0