Massa oro

Inskrivet onsdag 7/3 kl 06:41
 
Aaron slänger ut Ross mobil ur bilen innan han och Robert åker iväg. Ross upptäcker att  det är knappt är något batteri kvar.
 
Chrissie har svårt att tro att hennes biologiska far var en galning. Lachlan och Belle går förbi och Chrissie börjar fundera på om Lachlan ärvt sin morfars gener. Lawence råder henne att inte berätta något för Lachlan. Hon vill dock få reda på mer om John. Chrissie måste få träffa sin farbror Tim när han hittas. Lawrence lovar att göra allt för att hitta honom.
 
Finn får stryk av Dum och Dummare och sedan blir han tvingad att följa med dem i deras bil.
 
Harriet blir irriterad på Cain som sitter på puben istället för att fixa hennes bil. Hon tror att han har känslor för henne men han fräser ifrån.
 
Faith försöker få Eric att följa med på danskursen. Han pikar Doug som inte är med Diane på hennes 70 års dag utan hemma på danskurs.
 
Dum och dummare ser Emmas bil så de följer efter den för de tror att det är Ross som kör. Harriet har fått låna bilen eftersom hennes är på verkstan fortfarande. De kör på henne och erbjuder sedan 200£ för skadorna men de vill först se om något i bagageutrymmet skadats.  Harriet har inte tid så de börjar slåss men hon ger sig inte. Hon ser Finn och slappnar av då blir hon knivhuggen i magen. Finn ringer efter ambulans medan Dum och Dummare drar iväg.
 
Ross kommer till Wylies men Finn är inte där. Han laddar i alla fall sin mobil så han kan lyssna på meddelandena och då hör han Finn.
 
Samson är orolig för att gå på danskurs för han har aldrig dansat förut. Sarah säger att hon har aldrig skriviit en cancerbok förut men gör det nu tack vare honom.
 
Ross berättar för Robert att Harriet råkat ut för langarnas vrede tack vare honom.
 
Emma försöker trösta Finn som är ledsen efter att ha "hittat" Harriet vid vägkanten.  Han pratar med Ross för han är orolig över att Harriet kommer att säga något om att han var där, om hon vaknar.
Polisen kommer för att ställa frågor till Finn. Han kan inte lämna någon beskrivning på gärningsmännen. Finn mår ändå dåligt för att han antagligen räddat langarna för att själv slippa straff.
 
Cain åker direkt till sjukhuset så fort han får reda på vad som hänt Harriet. Laurel och Moira kommer till dit och får veta att Harriets bror är där. De blir förvånade över att det visar sig vara Cain. Han försvarar sig med att han skulle lämna bilen men fått veta att hon var ensam på sjukhus. Moira blir imponerad över att Cain gjort något bra för någon annan. Laurel säger inget.
 
Doug ringer Diane för att gratta henne på födelsedagen men hon svarar inte. Han är besviken och lite tveksam till att gå till danskursen. Han går ändå dit sedan. Faith dansar med honom och det gör Eric lite bitter. Doug missar samtal från Diane.
 
Lawrence berättar att privatdetektiven hört av sig och att han fått reda på att Tim flygit till Panama igår. Han pratar sedan med Dean, privatdetektiven, för han vill veta hur det går med att hitta Tim. Lawrence säger till honom att Chrisse tror Tim är i Panama och det måste hon fortsätta tro.
 
Cain vägrar åka från sjukhuset trots han varit där hela dagen. När Moira går för att hämta bilen så berättar han för Laurel om sin oro. Emma och Finn kommer dit när Laurel ska gå. Finn går in til Harriet och ber henne om ursäkt trots att hon inte hör. Cain hör dock honom. Medan Cain försöker få reda på vad Finn pratar om, i korridoren så händer det något med Harriet så sköterskorna rusar in på rummet.
 
Cain lyssnar i Ross mobil och hör ett meddelande från Finn som varnar Ross för att Cain fått veta att de är skyldiga. Ross ligger nedslagen och bunden i bagageutrymmet.

Kommentarer
Postat av: Linda

Varför jobbar Bernice i cafét?? Har jag missat nåt?

2018-03-06 @ 12:48:41
Postat av: Lovisa

För att Bob och Brenda är och hälsar på Nikhil och Molly, tror jag. Måste säga att jag är lite trött på allt elände i byn. Hur ska det gå med Harriet? Och måste Lawrence ljuga om allt jämt?

2018-03-06 @ 13:16:26
Postat av: Ylva

Sen skulle väl Carly sköta cafét men hon försvann ju med sin gamla kille.

Jag tycker faktiskt det är lite spännande nu men håller med om Lawrence.

2018-03-06 @ 14:49:40
Postat av: Lisa

Och måste Chrissie bete sig som om hon vae fem år👎🏼

2018-03-06 @ 19:30:17
Postat av: Agneta

Kul med danskursen tycker jag. Skönt att slippa fängelsebesök och rättegång. Heja dansbrudarna Faith och Lydia 😊

2018-03-06 @ 21:48:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0