Utbrott och uppbrot

Inskrivet torsdag 22/3 kl 07:11
 
Robert fixar enkelbiljetter till Dublin för honom och Aaron men Aaron är inte redo att bara sticka men Robert övertalar honom.
 
Ross skrattar åt Finn som ska flytta höbalar på Home Farm. Det går inte så bra för att Finn har hösnuva. Han får hjälpa Lachlan med skrivaren när han kommer in på kontoret. Då upptäcker Finn att Lachlan  håller på att bli lurad i ett kontrakt.
 
Rhona får samtal från polisen. De berättar att Pierce nekar till anklagelserna och rättegången startar om några veckor. Polisen kommer senare till Rhona för att Pierces mamma anklagat Rhona för hotelser. Polisen meddelar att det är viktigt att Rhona inte har kontakt med Pierce eller hans familj.
 
Robert träffar Rebecca vid scoutstugan och talar om att han tänker sticka. Han ger henne en check på 100.00£ och ett foto på hans far. Rebecca blir besviken. Hon berättar direkt för Victoria när hon möter henne på gatan.
 
Finn försöker stoppa Lachlan från att göra en dålig affär men Lachlan lyssnar inte utan ger Finn sparken och säger åt honom att packa för de måste flytta. Lachlan stryker vissa delar i kontraktet och då vill kunden inte skriva på. Kunden tycker att Lachlan är alldeles för ung.
 
Harriet och Debbie har tid på salongen samtidigt och de börjar tjafsa med varann så Debbie går till puben och Harriet, med papiljotter i håret, följer efter för att försöka bli sams.
 
Aaron säger till Adam att han bara ska på semester men beter sig lite konstigt så Adam ser lite konfunderad ut. När Aaron går ut så träffar han en arg Victoria som börjar skälla ut honom. Adam kommer efter och säger åt Aaron att följa med honom. De sätter sig i Aarons bil. Han blir tvungen att erkänna att de inte kommer tillbaka. När han ska ge nyckel till huset åt Adam så råkar han se bilden från ultraljudet i Roberts kavajficka. Aaron tittar upp och ser Robert vid sin bil så Aaron blir rasande, tar en skiftnyckel, eller vad det nu var, och rusar ut.
 
Adam försöker stoppa Aaron men blir bortknuffad. Aaron ser Robert och kastar verktyget på vindrutan på bilen sedan börjar de slåss. De blir stoppade och går in till lägenheten bakom puben. Där får Adam se att Aaron blöder från magen.
 
Debbie pratar med Moira och inser att hon är rätt dum som inte accepterar Harriet men förklarar att hon önskar att hennes pappa blir ihop med Moira igen. Moira förklarar att de båda gått vidare så det kommer inte att ske.
 
Rhona målar om hemma med hjälp av Paddy och Marlon. Hon bryter dock ihop över kontrollen hon känner att Pierce har. Paddy säger att det kommer att ordna sig. Marlon går iväg så Paddy och Rhona äter middag och tittar på film ihop. Hon somnar mot hans axel.
 
Lachlan söker upp Finn för att erbjuda jobb tillsammans med honom och han ber dessutom om ursäkt och tackar för hjälpen. Finn blir Lachlans assistent.
 
Debbie ber Harriet och Cain om ursäkt. Harriet och Debbie pratar ut och blir vänner.
 
Kerry oroar sig för sin 40 års dag, för att Dan kanske inte kommer fira henne ordentligt.
 
Aaron kommer hem efter att ha blivit omplåstrad. Han talar om att han inte orkar ha det så här längre. Aaron tar av sig ringen och ber Robert att gå.

Kommentarer
Postat av: Lena

Nä nu är jag bara för trött på Arons lipande. Vad han tycker synd om sig själv hela tiden. Hoppas att Robert kan gå vidare och strunta i honom nu.

2018-03-21 @ 13:03:04
Postat av: Anonym

Ja Aron är tröttsam får alltid utbrott och strular till det och han är väldigt aggressiv. Jag gillar egentligen Aron men nu har jag tröttnat på honom. Han får skärpa sig och lära sig att behärska sitt dåliga humör

2018-03-21 @ 14:26:41
Postat av: Stina

Anonym skall vara Stina

2018-03-21 @ 14:27:52
Postat av: Ylva

Jag håller verkligen med ovanstående. Aaron har gått för långt med sina våldsamma och känslomässiga utbrott.

2018-03-21 @ 15:52:55
Postat av: ELIZA

OBS! Har inte sett dagens avsnitt,fast jag uttalar mej...Aaron är skadad,av hans uppväxt...Men skit i honom nu,mer intresserad av dom övriga...Gillade INTE alls Cain och Chas morsa,när hon kom med i bilden...Men nu gillar jag henne, lite på fyllan hela tiden??? Alltid ute efter nåt gratis glas,här och där...(kan hon ju spara på pluntan hon har i handväskan)..Ha ha ha ....Cain och Harriet,VEM trodde det om en kriminell och en Präst??? Fast gillar Cain som lite softare...Vad jag definitivt INTE begriper, är detta hoppande från säng till säng...?? Är det slut idag,så hopp i nästa säng i morrn...(om det ens går såå länge..)Förstår Aaron och Robert´s dilemma där...Att resultatet blev en bebis,ska bli intressant att följa... Vad gäller Rhona så hoppas jag verkligen att aset hon gifte sej med åker in på en lååång tid...Skrivit om det tidigare,Rhona såg ju ofta rädd ut för honom...Varför gifta sej då...Men fattar väl inte vad som pågår mellan såna par... Ser för lite av Moira nu...Tracy,svammelpotta,men stör inte mej...Och var är alla barn? Ok,sett mycket av Laurels son,och hoppas verkligen att Laurel går vidare med att pressa Emma om vad hon gjort...Vilken lurig typ...och funnit Gud,dessutom...tänkte skriva nåt fult,men avstår....Varför blir Eric så arg när Faith vill hjälpa honom? Skäms han,eller? Viktoria låter som en Duracell kanin när hon pratar...Fast kan ju förstå att hon är upphetsad när det ska komma en ny bebis till familjen...Och vilken tur att Robert investerade pengarna han fick för att hålla sej borta från Chrissie och Lawrence familj,så han blev mångmiljonär...På grön kvist igen,efter att varit skit black i några avsnitt...((ironi)))

2018-03-21 @ 17:38:45
Postat av: Jonas

Victoria har blivit sjukt jobbig. Hon var bättre när hon var ett rödhårigt barn.

2018-03-22 @ 12:24:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0