P+R

Inskrivet kl 21:29
 
Emma besöker Harriet för att höra vad hon minns. När Harriet säger att hon minns att Finn var med dessa gärningsmän så försöker Emma få henne att tro att hon minns fel på grund av medicineringen.
 
Pierce kommer hem till Rhona med en polis i sällskap. Han ska hämta sina saker och Vanessa är där för att hålla koll på honom. Pierce hittar Paddys mammas medaljong som Rhona fick på bröllopet. Han tar tid på sig och när han går så viskar han till henne att han tänker krossa Rhona om hon fortsätter snacka.
 
Doug bestämmer sig för att åka till Stavanger för att möta upp Diane efter kryssningen.
 
Leyla är bakfull men Pete vill glädja henne så han har bokat in dem på par-SPA hos Bernice. Leyla blir lite besviken över att det bara är i byn men när han säger att han älskar henne så blir hon överlycklig. Tyvärr ringer Megan och behöver ha Leyla på jobbet på Home Farm. Hon får agera brud till en fotografering då deras modell inte dök upp. Gerry går runt och smörar för tjejerna. Leyla är dock väldigt lycklig över att få  prova en bröllopsklänning.
 
Cain får höra av Harriet att Emma varit där och försökt få henne att tro att inte Finn var med när knivhuggningen skedde. Det leder till att Cain söker upp Ross men Ross hotar med att skvallra för Harriet, om hoten Cain gjorde, om hon nämner Finn för polisen. Cain övertalar Harriet till att inte ange Finn eftersom han är en ordentlig kille i vanliga fall och skulle inte klara sig i fängelset.
 
Priya har blivit övertalad av Leyla att gå på SPA-behandlingen tillsammans med Pete.  De har ganska trevligt tills Pete blir bränd på ryggen av någon kräm som Bernice kokat ihop. Han får bråttom därifrån så han märker inte att han tappar en sko. Priya tar med sig den hem till honom. Hon erbjuder sig till att smörja in hans rygg men kylbalsam. De slutar med att de kysser varann och kläderna åker av.
 
Rhona ledsnar på allas prat om hur fin Pierce är och alla frågor om varför de separerat, de som var så fina ihop. Hon talar om för alla på puben att han är en våldtäktsman som ljuger och manipulerar folk. Efteråt är hon ändå lättad över att inte dölja det för alla för att skydda honom.
 
Leyla är överlycklig över Petes nyväckta intresse för henne. Hon talar gärna om för bland annat Priya om hur bra deras kärleksliv är igen och att han sagt att han älskar henne. Priya blir inte så glad så hon försöker unvika honom på puben. Han följer efter henne till toaletten för att kolla hur hon mår. Pete är tydlig med att han inte tänker lämna Leyla för Priya. Priya svarar att hon inte vill det men att hon känner sig rätt sjaskig.
 
Priya pratar med Nicola och erkänner att hon är orolig för rättegången i morgon. Hon kan ju få fängelse för att ha skyddat sin man och hon är helt ensam just nu eftersom familjen är i Kanada eller på affärsresa.
 
Rhona dushar och när hon när klar ser hon att någon skrivit P+R i ett hjärta på spegeln i badrummet. Det syns bara när det är immigt. Paddy och Vanessa kommer in när det dröjer för henne. Rhona förklarar att hjärtat inte fanns där igår när Pierce hämtade sina saker. Paddy erbjuder sig att sova hos henne så hon inte är ensam men han sover på soffan. Rhona drar för gardinerna så hon ser inte att någon spanar på henne. Någon som tappar medaljongen men tar upp den med sina handskbeklädda händer.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Undrar om Pierce kommer att "Gasljusa" Rhona på allvar nu?

2018-03-08 @ 13:15:45
Postat av: Ylva

Usch för läbbige Pierce! Kommer Harriet verkligen hålla tyst om Finns inblandning?

2018-03-08 @ 14:05:54
Postat av: jackson

Bra att Rhona äntligen har berättat för alla hur Pierce är, men har en känsla av att han kommer att göra allt för att förgöra henne. Får vibbar liknande de jag kände när Stephanies brorsa härjade som värst.

Pete har jag tidigare tyckt varit en av de få reko killarna i byn, men NU!!!! Nope! Verkligen urusel stil. Och, snälla Leyla, babbla inte så högt, mycket och inför så många om hur ni båda har det i sängen m m! Du skulle bara veta....

Är det snart anorexiläge för Priya igen nu då? Inte mycket positivt i hennes tillvaro f n.

Arma Bernice lyckas inte med så värst mycket just nu.2018-03-08 @ 14:42:47
Postat av: Peter H

Jackson: Stephanie kommer jag ihåg. Hon åkte väl i fängelse. Vem var hennes bror?

För att förtydliga mitt tidigare inlägg: "Gasljusa" från engelskans "gaslighting" från pjäsen och filmen "Gaslight".

Att trixa med någon så att de ifrågasätter sin egen verklighet.

2018-03-08 @ 16:57:19
Postat av: Christer Jönsson

Stephs bror hette Terence, och han var med först 1985 och sen 2006. Med två olika skådespelare

2018-03-08 @ 17:11:04
Postat av: En som undrar

Hur besöker man platsen där det är inspelat?hur går man till väga?

2018-03-08 @ 17:46:15
Postat av: Christer Jönsson

Till en som undrar
Gå in på sidan door2tour.com
Sök på EMMERDALE
Dock äre den gamla byn I Esholt som man hamnar på
Eftersom den nya verkar va stängd
De finns en minivideo på sidan att titta på

2018-03-08 @ 19:16:29
Postat av: En som undrar

Christer jönsson tack så mycket :-)

2018-03-09 @ 06:18:31
Postat av: Jonas

Jag har varit i Esholt. Woolpack ser likadan ut från utsidan, men inte på insidan. Det såg mer ut som ett märkligt café än en pub.

För övrigt var väl Stephanie långt besvärligare än sin bror.

2018-03-09 @ 11:52:47
Postat av: jackson

Ja, visst var Stephanie läskig, men när hennes bror höll på att göra henne ännu galnare tyckte jag att han var hemskare än hemsk.

2018-03-09 @ 13:05:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0