Vem är galen?

Inskrivet kl 21:08
 
Inget HTG på torsdag pga skidskytte!

Rhona vaknar och upptäcker massa toppa pillerkartor på köksbordet. Ytterdörren är öppen och Leo sitter i pyjamasen utanför på gräsmattan. Precis då kommer Marlon och Paddy. De har svårt att tro att hon inte är hög men hon är övertygad om att Pierce är skyldig till att ha varit där för att förvirra henne.
 
Tracy försvarar Josh när hon pratar med David och Eric. Hon säger att han bara är ett barn och kan inte haft det lätt med en pappa som stuckit och en mamma som bråkar. Frank stöttar henne och håller med. Jacob hör detta och när han senare ser Josh ha problem med sin cykel erbjuder han sig att hjälpa till med den.
 
Faith flirtar med Rodney och med Eric. Hon får med båda till körövningen och båda tävlar om henne.
 
Debbie får reda på att Ross inte flirtat med Jools så hon går hem till honom för att be om ursäkt och för att fråga om de inte kan börja om från början. Hon ångrar sig när hon ser att Jools är där, halvnaken.
 
Arthur är rädd för Emma men Laurel förstår inte varför så hon tvingar honom att be om ursäkt för sitt beteende. När han vägrar blir hon irriterad. Arthur säger att han är sjuk men så råkar Emma komma dit och hon erbjuder sig att undersöka honom även om han säger nej. Tillslut blir Laurel arg och säger åt honom att även om han missat skolan idag så måste han gå till körövningen.
 
Bernice har gått en kurs på Internet så nu är hon diplomerad äktenskapsrådgivare. Nicola brister ut i gapskratt när hon får veta detta.
 
Debbie och Charity börjar samarbeta med Megan och Leyla för att anordna examensbaler också.
 
Chrissie super sig full på puben och frågar Aaron om hur han känt inför sin far som inte vara den bästa fadern. Rebecca och Lawrence kommer in och hjälper henne hem.
 
Pearl förklarar för Rhona att hon tror på henne eftersom hon insett att hennes son var lika manipulativ som Pierce. Det gör att Rhona kontaktar Pierce mamma Martha för att prata om hur det varit. Martha råkar försäga sig angående att någon varit inne hos Rhona så Rhona förstår att det är hon som varit där. Martha säger åt Rhona att ta tillbaka anklagelserna så kommer ingen tro att hon är galen. Hon säger att Rhona inte kan vinna eftersom Pierce är advokat så han vet precis vad han ska göra och säga.
 
Arthur kommer till körövningen men vill inte vara med. Emma försöker prata med honom så tillslut säger han att han sett hur hon betedde sig mot hans far och att Ashley sett henne på bron och hur upprörd Ashley var på videon. Emma nekar givetvis och lite senare försöker hon få Arthur till att tro att hon bara gjort sitt jobb för att testa Ashleys minne.
 
Emma försöker få veta var videon finns men Arthur säger inget så hon går hem till Laurel och försöker lura ut Laurel med Lydia. Laurel säger då att de kan testa sorgterapi med promenad tillsammans alla tre. Emma följer med men låtsas vricka foten för att gå hem. När de andra två kvinnorna vänder sig om så springer Emma hem. Hon rotar runt hemma hos Laurel men plötsligt kommer Laurel hem. Emma låtsas leta efter sin handväska men Laurel är inte övertygad och tycker det var konstigt att inte Emma väntade tills någon var hemma. Emma går därifrån och pussar Laurel på kinden och säger att de är vänner, att hon älskar henne.
 
Rhona är på väg att ta tillbaka anklagan så hon besöker Pierce på jobbet. Han är arrogant, självsäker och hånfull när han inser att hon inte kommer anmäla honom. När Rhona ska gå därifrån och upptäcker att hans liv fortsätter som om inget hade hänt blir hon rasande. Hon går hem och pratar med Vanessa och Paddy om vad hon gjort och att hon inte alls tänker ta tillbaka anmälan. Då ringer polisen till henne och talar om att de kommer att åtala Pierce.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag hoppas Laurel verkligen inser att att Emma är RIKTIG skum nu. Arthur får INTE råka illa ut!

2018-03-12 @ 13:08:02
Postat av: Alice

Nu tycker jag att vi väntat alldeles för länge på att filmen ska upptäckas för att Emma ska komma undan och förstöra den till slut. Jag tror att det blir så i alla fall :( Arthur kommer säkert att berätta till slut, kanske för Lydia och sedan när Laurel till slut sätter sig ner för att titta på filmen då kommer det vara borta och då kommer hon inte tro Arthur. Emma kommer på ett sätt att förstöra filmen innan.

2018-03-12 @ 20:11:10
Postat av: Peter H

Laurel är verkligen inte världens bästa förälder. Tvinga sin son att tillbringa tid med någon han uppenbarligen är rädd för.

2018-03-12 @ 23:37:14
Postat av: AnnaS

Verkligen konstigt att Arthur skulle konfrontera Emma sådär. Det borde inte ett litet barn våga göra.

2018-03-13 @ 00:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0