Ett hem inte bara ett hus

Inskrivet söndag 4/3 kl 09:19
 
Jag skriver bara om det avsnitt som sänts på tv även om det finns två avsnitt på tv4play.
 
Marlon och Paddy visar sitt stöd för Rhona och de talar om att de tror på henne.
 
Pierce vill inte ha något ombud när han ska förhöras av polisen eftersom han påstår att det är Rhona som jävlas med honom. Han berättar sin så kallade syn på händelsen och om hur förlåtande han varit mot Rhona som verkar ha varit kär i sitt ex fortfarande även vid bröllopet. Han berättar om hennes tablettmissbruk och att hon varit på rehab flera gånger.  Pierce säger att han har inte gjort fel för han har bara älskat henne.
 
Rebecca är nöjd med att bo hos Victoria eftersom det inte bara är ett hus utan ett hem. Hon frågar om Victoria vill följa med på ultraljud. Adam hör det och blir irriterad. Han träffar Aaron och Robert och då säger han att Victoria släpper allt bara Rebecca ber om det för nu ska hon skjutsa Becs till sjukhuset för ultraljud. Robert säger att han inte är intresserad.
 
Lawrence ska få vara med i ett lokalradioprogram och välja skivor. När programmet sänds i efterhand så är det en lyssnare som ringer in och säger att Lawrence dödat hans bror. Lawrence säger till Ronnie att det måste vara ett troll. Han ringer advokaten för att begränsa skadorna det kan ha orsakat. Ronnie frågar om Lawrence vet vem det var som ringde men Lawrence nekar till det.
 
Rebecca och Victoria kommer till puben efter ultraljudet med en bild. De visar bilden för Chrissie. Ross börjar pika Robert som blir irriterad. Rebecca blir ledsen men Ross fortsätter. Robert lovar Aaron att Ross ska få betala för detta.
 
Pierce påstår att Rhona var hög av piller på bröllopsmottagningen då säger polisen att rapporten hon lämnat och proverna visar att hon var ren. Då ändrar han sin historia och säger att hon gillar våldsamt sex.
 
Lawrence anlitar en säkerhetsspeciallist och säger till Chrissie att det är efter att Rakesh brutit sig in på Home Farm.
 
Paddy lovar Rhona att Pierce ska få vad han förtjänar och han lovar att hon kommer att skratta igen. Hans känslor för henne är fortfarande det samma. De blir avbrytna av att polisen ringer. Polisen meddelar att de släppt Pierce men att han inte får komma i närheten av byn. Hon inser att han har ljugit om allt och det kommer att försvåra för henne i rättegången. Rhona är övertygad om att han kommer att bli friad.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Sanslöst att Pierce blev släppt. Ett avsnitt bara idag, sport såklart.... 😣

2018-03-02 @ 22:09:06
Postat av: Jonas

Tråkigt med bara ett avsnitt, men friidrott kommer aldrig att vara sport.

Trodde faktiskt att Paddy och Marlon skulle tro Pierce, men ibland är serien inte så förutsägbar.

2018-03-03 @ 07:11:49
Postat av: Coroc

Fredagens båda avsnitt ligger på tv 4 play

2018-03-03 @ 17:59:26
Postat av: jackson

Det sändes väl bara ett?

2018-03-03 @ 18:08:24
Postat av: Anonym

Tv4 sände bara ett avsnitt men på tv4 play finns även nästa avsnitt

2018-03-03 @ 19:49:35
Postat av: jackson

Kommer det andra avsnittet att sändas direkt på måndag?

2018-03-03 @ 22:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0