Lydia som kan allt

Inskrivet fredag 30/3 kl 08:46
 
Priya pratar med Nell som hotar med att avslöja Pete och Priya för Leyla eftersom Priya hotar med att prata med Jai angående att Nell inte gick på möte med socialen.
 
Kerry klagar på sin födelsedag och säger att allt är en katastrof men Dan hör detta och blir ledsen och går från festen. Amelia skäller ut Kerry eftersom Dan gjort sitt bästa och trodde han valde rätt present. Hon tycker Kerry är otacksam. Kerry förstår och går hem och ber Dan om ursäkt.
 
Frank ger sig inte utan pratar med Megan om hur fantastiska de är ihop men han kan inte svansa efter henne så om hon vill så lämnar han byn för hennes skull. Megan veknar och Frank får ett ja när han säger att han vill gifta sig med henne. Hon låter honom få flytta in men inte dela säng förrän till bröllopsnatten.
 
Pete skäller ut Priya för att inte ta hand om Nell som kanske skvallrar. När Priya kommer hem och pratar med Nell får hon veta att Nell fått beskedet att Rosie är död, att barnet dött i något hjärtfel. Jai kommer hem och får veta det han tröstar Nell men hon vill hellre prata med Priya som är ledsen. Priya säger till Nell att hon kommer att berätta för Leyla eftersom Pete är sånt kräk.
 
Kerry och Nicola munhugger med varann så fort de ses oavsett om det är på kaféet eller på fabriken. Det slutar med att deras män måste börja träna för att kvinnorna utmanar varann om vilken man som först kommer i form. Varken Dan eller Jimmy är speciellt glada över det.
 
Jai övertalar Nell att ta reda på när begravningen av Rosie är. Han får henne sedan att åka till kyrkogården och de ser allt från avstånd för Nell vill inte gå nära eftersom hon känner sig så usel som lämnat ifrån sig barnet.
 
Lydia vill städa på salongen men upptäcker att Leyla har problem med bokföringen. Hon erbjuder sin hjälp även om Frank protesterar.
 
Pete lyckas även han med att övertala Leyla till att ta tillbaka honom. Det vill han fira med champagne på puben men när Amba tappar en plastring så ställer han sig på knä för att ta upp den. Leyla tror att det är ett frieri och säger ja direkt.
 
Lydia kommer in på puben för att tala om för Megan och Leyla att bokföringen inte stämmer och att Frank antagligen förskingrat pengar eftersom det saknas pengar i företaget. Megan tror inte på henne utan tror att de gjort något misstag eftersom hon litar på Frank.
 
Priya kommer in på puben. Hon har sett Leylas lycka så hon avstår från att säga sanningen. Hon är med lite på firandet men klarar inte av det utan går ut. Utanför sitter hon och gråter när Nicola kommer förbi. Hon avslöjar för Nicola att hon tror att hon är gravid.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Snälla ta bort Ness från serien, gnällfia själv. Pria borde avslöja Pete. Ross sen, ja vad säger man Sexig ! Tråkigt för stackars Megan om hennes blivande man trasslar med bokföringen.

2018-03-27 @ 12:52:55
Postat av: Catrin

Ja, ta bort Nell. Känns som historien med henne och Jai mest är utfyllnad av programmet.Helt ointressant!

2018-03-28 @ 02:20:05
Postat av: ELIZA

Nä men precis!! Har hittills inte fattat vad syftet är att ha med Nell...Visst,bra att belysa problem i samhället,men känns ganska uttjatat med droger nu...Nuuu,vill vi i stället se hur Emma ska åka dit!!!

2018-03-28 @ 07:25:29
Postat av: Ylva

Jag tycker hela de senaste avsnitten mest varit utfyllnad. Jag håller med ovanstående. Nu vill jag ha ett riktigt smaskigt avslut av Emma-storyn!:)

2018-03-28 @ 11:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0