v38 2023

Diskutera veckans händelser här...
18/9 - 22/9
 
 
Fortfarande gäller en vänlig ton och inget prat om framtiden. Jag plockar bort olämpliga kommentarer och tyvörr vissa som svarat på det olämpliga men fortsätter det kommer jag blockera den skribenten som är elak- PUNKT
 
Hjälp varandra med svar på någons frågor ❤️

Kommentarer
Postat av: Torparen

Alltså....Chas får lägga av med det här nu tycker jag...är det verkligen så vanligt att folk är otrogna till höger och vänster för ingenting? Känn väldigt konstigt.

Otrohe, otrohet och otrohet. SÅ svårt är det inte att vara trogen sin partner. Jag har också noll sympati för Al oavsett vad med tanke på vad han gjort genom sin tid i serien..

2023-09-18 @ 12:40:00
Postat av: mr. Dominant

Det som förvånar mig med Chas är att hon hinner vara otrogen. Hon har ju lilla Eve.

Jag har ingen sympati för Cain.

2023-09-19 @ 17:43:07
Postat av: Nitzrek

Det behöver väl inte ta många minuter att vara "otrogen". Paddy har också lilla Eve.
Skulle det förvåna om an vore otrogen trots att han har "lilla Eve"? Något måste ju hända för att hålla igång serien då passar väl lite otrohetsaffärer. Sen har vi ju David som helt har "tappat det" Nicola som skulle behöva professionell hjälp. Men erkänner väl aldrig att hon behöver det. Lauren och Kit, där sprakade det till. Cain är speciell men han är säker blödig, innerst inne därav den hårda attityden. Undrar hur det går för Bernice med hennes"framträdande"? Ja det bubblar lite här och där...

2023-09-21 @ 14:03:25
Postat av: Nitzrek

Laurel, inte Lauren, så klart.
Men det förstod ni nog. Ibland är man inte tillräckligt uppmärksam när telefonen väljer något annat än man själv skrivit.

2023-09-21 @ 14:06:43
Postat av: JiM

Jag tycker synd om Paddy, denna goda, ibland godtrogna, person - som dock ibland själv har varit otrogen. Man - dvs. JAG - hoppas hela tiden att någon, någon ska kunna vara trogen sin partner! Alla begår vi misstag, men otrohet kan vara fruktansvärt sårande - som vi ser i serien (och somliga vet om i verkliga livet)!

2023-10-07 @ 20:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0