v 8 2020

Diskutera veckans händelser här...
17/2 - 21/2
 
Fortfarande gäller en vänlig ton och inget prat om framtiden.
Hjälp varandra med svar på någons frågor ❤️

Kommentarer
Postat av: Eliza

Åsanisse...kalle anka...välj själva...Är ju värre än värstaste värst med Mandy o h hennes kille...Har dom en färdig ""inbrottslåda"" i Zaks hus?? Skiftnyckel mössa och vantar...Och övriga storys är inte nå bättre... Varför Cain sysslar med bilstölder är väl överkurs...Vem besöker polisen först...En sak jag inte begriper är varför Moira ska lämna gården,enligt Cain...Är väl hennes gård...Nå,nu flyttade han,så löst för tillfället...Laurel skulle ""off for work"" ....Var jobbar hon? Work och work...Och hur har ""alla"" råd att handla på caféet hela tiden??? Inga pengar till nåt men fika har dom råd med..Fast nån knappt jobbar...Sist men definitivt inte minst...KIM....Är såå barnsligt med allt detta, hämndlystna,mot alla som går emot...Och vore jag den där Al,skulle hon bara se mina skosulor...För att inte tala om hur hennes humör svänger...ja det var väl dagens åsikter...

2020-02-17 @ 15:18:27
Postat av: Sofia

Kerry är ju helt gränslös. Konsekvenstänk lika kort som kjolen.

Och såna hycklare de är allihop. Family hit o family dit, men den ene är elakare än den andre. Och dessa stackars små barn. Cain har ingenting säger han. 2 små söta barn räknas tydligen inte. Och grin-Aaron som ena sekunden bedyrar sin kärlek till Liv och Eve, för att en timme senare leka gangster på stan. Blä. Finns knappt nån jag gillar längre. Den enda snälle i byn är typ Marlon. Önskar att serien kunde bli lite mindre mörk.

2020-02-18 @ 01:42:53
Postat av: Anonym

Detta får inte vara slutet för Moira och Cain. Tycker dom passar så bra ihop.

2020-02-18 @ 06:42:43
Postat av: Gunilla

Har jag missat något? Är Moses Cains son? Jag trodde att Ross var pappan.

2020-02-19 @ 23:26:56
Postat av: Sofia

På tal om illabehandlade barn så innehar ju Moses ohotat förstaplatsen. Innan kidnappningen.

Gunilla - Nej då, det är Ross som är pappa till Moses. Men Charity kastar ju runt ungen hos vem som helst och eftersom hon dumpat Moses hos Cain två dagar i rad så tror väl bilsnubben att det är Cains son.

2020-02-20 @ 01:36:31
Postat av: jackson

Jag tycker att Graham är läskig på något sätt. Man vet aldrig riktigt var man har honom - vad han menar.

2020-02-20 @ 17:55:35
Postat av: Jonas

Laurel "jobbade" väl på fabriken förut, även om hon bara dök upp sporadiskt. Jag har svårt att tänka mig att någon annan skulle ha anställt henne.

2020-02-20 @ 20:09:44
Postat av: Eliza

Hoppas Laurels mobbar unge blir avslöjad fort!!((att han är sotis,och inte tycker att mamma ska ha någon ny karl,dessutom med barn,är ju en diskussion för sej))..Men,stackars Jimmy som hamnade i skottgluggen...Och Charitys ""moderskap"" är väl botten...Humpar barn hit och dit,och gapar när det sket sej...Graham ääär läskig...Men spännande karaktär...Undrar hur han är privat? För i Downton abbey,var han lite likadan..Tyst,mörk,lite oåtkomlig...Eller får han bara ha såna roller...Cain´s ""affärer"" är bara löjligt...Ja just det,Vanessa och Charity, bästa repliken idag, när ungdomarna ville att Vanessa skulle ge Charity en chans till..Vanessa´s svar...Det var andra chansen...I övrigt är det väl inget intressant...

2020-02-20 @ 22:19:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0