Stackars barn

Inskrivet kl 20:18
 
Moira sitter i köket och gråter när Ross kommer in. Han får veta vad som hänt, att Moira tror att Adam är död. Han tröstar henne och efter det hon berättat så säger han att det inte är säkert att den döde mannen är Adam. Polisen kommer dit och Moira får identifiera den döde via foton. Det visar sig att det inte är Adam så Moira andas ut. Hon får dock dåligt samvete så hon erkänner för Ross att det var hon som dödade hans mamma. Ross blir rasande och trycker upp henne mot väggen men då kommer Pete och stoppar honom. Ross berättar för Pete som också blir förbannad och besviken. De båda killarna går därifrån.
 
Robert kämpar med att ta hand om Seb.
 
Brenda som tvekat med att ta på sig Bobs nya ring får höra av honom att han vill bli gammal med henne och få skäll precis som Doug nyss fått av Diane.
 
Lachlan blir utskriven från sjukhuset men har ingenstans att ta vägen. Han åker till Home Farm och får gå runt en sista gång för mäklaren. Belle kommer sedan dit när mäklaren ska låsa. Hon erbjuder Lachlan att bo hos dem så länge tills han hittar något eget.
 
Harriet är positiv och lite lekfull när hon träffar Cain och Isaac.
 
Charity blir nyfiken när hon inser att Home Farm har fått en ny ägare.
 
Lachlan blir lite stött när han hör Belle försvara honom för Lisa och Zak. Hon säger att det är synd om honom som inte har någonstans att bo och ingen familj.
 
Pete och Ross bestämmer sig för att inte ange Moira för polisen eftersom alla har lidit så länge och Isaac behöver henne.
 
Belle ger Gerry hans mobil men tappar den i golvet så hela skärmen spricker.
 
Cain kommer hem till Moira som är så lättad över att ha berättat allt för Ross och Pete. De sitter i soffan och Cain förklarar för henne hur mycket hon betyder för honom och att han älskar henne. Hon böjer sig fram och kysser honom medan de lägger sig i soffan.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Var inte Gerrys mobil med i bilen när Whites kraschade? Skulle inte förvåna mig om olyckan finns inspelad på den.
Gillar Gerry, han är ganska rolig och snäll.

2018-09-22 @ 07:55:39
Postat av: Per

Klart att kraschen finns inspelad på Gerrys mobil och att Robert så småningom får tag i den , eller.....?

2018-09-22 @ 12:47:05
Postat av: Såpa fantast

Alla tycker synd om Lachlan, men de har ingen aning om att han orsakade kraschen där Chrissie och Lawrence omkom. Han är tydligen livsfarlig. Hoppas att Rebecca vaknar från sin koma snart och berättar vad som hände eller att Gerry lyssnar på inspelningen. Men med tanke på att det är en såpa så tror jag det kommer att dröja innan han åker fast.

2018-09-22 @ 22:59:18
Postat av: Frk Höger

Varför skulle Lachlan ha spelat in kraschen, varför hade han Gerrys mobil över huvudtaget?
Jag fattar inte :(

2018-09-23 @ 00:33:51
Postat av: Såpa fantast

Lachlan ringde Gerry innan kraschen från sin mobil, Gerry hade telefonsvarare och kraschen spelades in.

2018-09-23 @ 11:57:58
Postat av: Håkan

Varför avslöjar ni framtida handling hela tiden?

2018-09-23 @ 17:47:10
Postat av: Jag bara

Håkan
Detta är okvalificerade gissningar om framtiden, inte avslöjanden. Åtminstone jag är rätt dålig på att gissa, men när Gerrys mobil har varit i fokus flera gånger förstår man att den har en speciell roll. Det är inte tillåtet att avslöja framtiden om man nu vet den.

2018-09-23 @ 23:25:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0