Monster i skuggorna

Inskrivet kl 15:56
 
 
Laurel undviker att träffa Bob och Brenda så gott det går.
 
Brenda får en ny förlovningsring men hon ser lite tveksam ut när hon tar på sig den.
 
Robert får veta av sin privatdetektiv att Whites är på väg att sticka till Australien.
 
Lachlan ser att Chrissie köpt flygbiljett till honom också men hon förklarar det med att den finns där om han ångrar sig.
 
Jai kan inte låta bli att ta hand om Tip som ideligen rymmer från hundstallet. Han anställer Gerry till att vara hundvakt på dagtid.
 
Harriet märker hur Moira och Cain smågnabbas när Moira ber Cain att passa Isaac.
 
Pete börjar jobba hos Moira och hon säger att även Ross är välkommen tillbaka.
 
Chrissie berättar sanningen för Belle om Lachlans dubbelliv på vinden och att de ska flytta. Hon är orolig för honom eftersom de inte kommer att bo så nära varann längre.
 
Harriet ber i kyrkan för hon tycker att det börjar bli lite jobbigt nu. Laurel kommer in för att de ska kunna prata lite med varann.
 
Belle gör slut med Lachlan som har svårt att tro henne. Tillslut så går han hem och meddelar familjen att han följer med dem eftersom Belle lämnat honom.
 
Priya fiser efter ett yogapass hemma. Precis då kommer Gerry in så hon skäms lite. (Jag vet inte varför det är viktigt för handlingen)
 
Robert får Victoria att hjälpa honom med att planera att hämta Seb innan det är försent.
 
Lachlan söker upp Belle igen och när han hela tiden frågar varför, om det är hon som har problem så råkar hon säga att det inte är hon. Lachlan får veta sanningen om vad Chrissie berättat.
 
Victoria går till Home Farm och pratar med Chrissie som håller koll på Seb vid bilen. De andra är inne i huset. Chrissie hjälper Victoria med lite papper inne så Robert kan hämta sonen som sitter i bilbarnstolen.
 
Rebecca kommer ut och ser att Seb är borta. Hon ser Robert springa iväg till sin bil. Lawrence och Chrissie kommer ut och precis när de ska sätta sig kommer Lachlan hem. Chrissie kör iväg med full fart för att hinna efter Robert.
 
Lachlan sitter bredvid sin mamma och berättar att han vet vad hon gjort. Han börjar prata om en ramsa hon talat om för honom när han var liten och rädd för alla monster som kunde finnas bland skuggorna i rummet.
Plötsligt tar han tag i ratten och styr bilen mot en lastbil som kommer körandes. Deras bil krossas och rullar runt ner på ängen. Robert ser i backspegeln vad som händer.

Kommentarer
Postat av: Lucy

OJ OJ OJ!!!!! Detta var oväntat! Vilken jäkla blådåre till unge Lachlan är!!

Nu blir det spännande imorgon!!!!

2018-09-19 @ 13:01:03
Postat av: Alice

Ja, verkligen oväntat!Hoppas att alla klarar sig. Jag skulle sakna dem. Men frågan är var de ska bo nu när Joseph köpt huset. Ingen har någonsin varit lycklig i det huset. Det verkar ligga någon förbannelse över det. :)
Fattar inte hur Robert tänkte och varför var han tvungen att köra som en galning. Med ett barn i bilen. Vad var planen? Köra ifrån dem, men sen då?

2018-09-19 @ 20:56:20
Postat av: Alice

Laurel har jag alltid gillat men är rätt irriterad på henne nu. Varför kan hon inte släppa det där med Bob? Hon kommer säkert sms-a till honom eller så och sabba allt för honom och Brenda. Onödigt.

2018-09-19 @ 21:05:45
Postat av: Jag bara

Håller med om Laurel.
Hoppas att Lachlan överlevde för han är så bra i sin roll.
Favoriten är annars Moses, vilken go unge.

2018-09-19 @ 22:40:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0