Bröderna Tate

Inskrivet kl 20:51
 
Rebecca vaknar och Lachlan blir orolig för vad hon minns av olyckan. Hon är först förvirrad men sedan kommer det lite minnen. När hon får veta att Chrissie och Lawrence är döda så bryter hon ihop. Hon minns sedan att Lachlan gjort något  och blir rädd för honom. Han försöker förklara att han bara tog tag i ratten men då fattar inte Rebecca eftersom hon minns att han bodde på vinden. Lachlan talar om för henne att hon är förvirrad och minns konstiga saker.
 
Cain får skulden för att någon kastat en sten på rutan på nya prästens bil. Harriet klarar inte av att hålla tyst utan erkänner för Cain. Han blir förvånad men både han och Moira lovar att inget säga. Harriet går tillbaka till kyrkan för att be om jobbet tillbaka igen men biskopens brors barn får behålla jobbet som ny präst i byn.
 
Nicola sjukanmäler Jimmy eftersom han fått en panikattack. Läkaren kommer och gör en undersökning och Jimmy får höra att han måste ändra livstil till nyttigare mat och mer motion. Nicola får inte veta det för Jimmy ljuger om sin dag på jobbet även om hon är väldigt frågvis.
 
Dingles fortsätter att leva i Erics hus.
 
Noah söker upp Joe igen för att spela spel och få veta mer om deras far. När Charity får veta det blir hon rasande meda Debbie uppmuntrar till gemenskapen.
 
Robert kommer till sjukhuset med Seb men när de kommer till sjuksalen så är Rebecca borta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0